Scouting 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Scouting

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Harespring
Member
Scouting DPKsfdL
Cynthia
273
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler (Senior warrior)
Harespring
BerichtOnderwerp: Scouting   Scouting Icon_minitimedi 4 sep 2018 - 20:27

Fourtrees was een plek waar ze nog niet veel geweest was en ze zou dan ook nog naar haar eerste gathering moeten gaan. Gatherings waren er geweest in de tijd toen ze nog een kitten was en ze nog niet naar de bergen waren gegaan, maar dat was nu anders en ze wist dat er snel een zou komen. Ze zou nu ook mee kunnen gaan en dat maakte haar toch wel wat nerveus ervoor. Ze had dan ook besloten dan het misschien geen slecht plan was om de plek alvast te gaan bekijken, misschien dat ze zich dan wat meer op haar gemak zou voelen. De vier grote eiken waren al in het zicht en al snel bevond ze zich in de opening eronder. Ze liet haar blik van de ene naar de andere eik gaan voor het op de steen rustte. De plek waar de leiders zouden staan tijdens de gathering. Ze had geen idee hoe het zou zijn om op deze plek te zijn met alle clans en te luisteren naar wat de leiders te zeggen zouden hebben.

[Tallstar]
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Scouting 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Scouting   Scouting Icon_minitimezo 9 sep 2018 - 17:29

Tall was druk bezig voor de verandering, niet alleen had hij vandaag al wat gejaagd en de prooistapel aangevuld, maar ook nu had hij een bezigheid gevonden waarvan het nut onbetwistbaar was. Er zou binnenkort gathering zijn, dus moest hij op de rots zitten, dus zocht hij het plekje vanwaaruit hij het beste zicht had op de heuvels in de verte. Zo kon hij er intelligent uitzien zonder wat te zeggen of op te letten, enkel door naar de heuvels in de verte te kijken met een strakke blik. Dan zou Butter vast niets meer op hem aan te merken hebben, want hij nam zijn taak maar al te serieus. Het was niet alsof hij haar hier vandaag zag om haar plekje alvast uit te zoeken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Harespring
Member
Scouting DPKsfdL
Cynthia
273
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Tunneler (Senior warrior)
Harespring
BerichtOnderwerp: Re: Scouting   Scouting Icon_minitimedi 11 sep 2018 - 21:05

Ze wist dat de kans dat ze hier alleen was, heel klein was en toen de geur van Shadowclan haar neus binnendrong wist ze dan ook dat ze niet alleen was. Wat ze alleen niet had verwacht was dat de kat die hier was gekomen de leider was van de clan. "Hallo Tallstar," Begroette ze de kater dan ook, niet goed wetend wat anders te zeggen. Hij bleef tenslotte de leider van een andere clan, dus een beetje beleefdheid was wel wat ze hem kon geven. Het was tenslotte ook neutraal terrein.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Scouting 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Scouting   Scouting Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 15:28

Hij had net besloten dat hij Riverclan de keus zou kunnen geven of ze toch niet liever óók hem als leider zouden hebben, aangezien Butter minder goed voorbereid was en definitely minder good looking, toen een stem hem even deed opschrikken en zijn blik op een rood-witte poes viel. Met een schuin hoofd rook hij Windclangeur. Deze kende hij nog niet? "Hallo...?" Mauwde hij dan ook vragend terug, een glimlach op zijn gezicht. Nieuwe katten ontmoeten was zijn ding, een van de weinige dingen die hij ook echt kon.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Scouting
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: