Glossy Eyes 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Glossy Eyes

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Toxicspore
Member
Glossy Eyes FtJwFiL
»Quinty«
51
Actief
SHE'S A VORTEX. AND I'M DROWNING IN HER

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Toxicspore
BerichtOnderwerp: Glossy Eyes   Glossy Eyes Icon_minitimevr 7 sep 2018 - 21:54

De zwartwitte kitten geeuwde eventjes, terwijl ze zich uitrekte en persoonlijk een van haar sibs een tik verkocht. Het boeide haar niet zo veel, ze was wakker, terwijl iedereen nog lag te slapen. Dat betekende dus dat ze tijd had om op onderzoek uit te gaan. Al kon ze nog niet zo ver komen, ze mocht de Nursery nog niet uit van haar moeder, dat was te gevaarlijk. Enkele keren had ze het geprobeerd, waarna ze door een geïrriteerde queen terug naar binnen was gebracht. Lame.
De kitten schudde zichzelf uit en strompelde, of nou ja viel meer, het nest uit en schuifelde naar voren toe. Al snel botste ze tegen iets aan, pluizige poten die ze niet gewend was. Enigszins slaperig opende ze haar blauwe oogjes en merkte een grijze kattin voor zich op. Het duurde eventjes voordat haar zicht scherp en helder was, maar direct viel het haar op, al drong het niet tot haar door, dat de ogen van de kat glazig waren. "Wat?" piepte ze naar boven toe, hopend dat de kat haar hoorde.

[+Slatefur c:]
Terug naar boven Ga naar beneden
Slatefur
StarClan
Glossy Eyes DPKsfdL
Babs
2730
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Glossy Eyes   Glossy Eyes Icon_minitimeza 15 sep 2018 - 23:17
Hoe vaak ze wel niet in de nursery geparkeerd werd door de rest van de clan wist Slatefur ook niet. Misschien omdat ze met 'moeilijke' katten zoals Wolfpaw om kon gaan, al vond Slatefur Wolfpaw helemaal niet moeilijk, dachten haar clangenoten dat ze met alles om kon gaan. En aangezien Slatefur toch wel graag haar steentje bij wilde dragen waar ze kon, zei ze nooit nee. Ondanks dat de clan leek te exploderen met kittens. Dachten haar clangenoten dat ze konijnen waren of wat was er aan de hand? Haar niet gezien, ze had geen partner, ze zou de kittens nooit goed in de gaten kunnen houden of beschermen, sterker nog, ze zou ze niet eens ooit een naam kunnen geven op basis van hun uiterlijk. Wat zou ze krijgen? Blackkit, Darkkit en Nightkit? Dat zou humor zijn als ze allemaal wit waren. Ze was zo in gedachetn verzonken dat ze wat opschrok toen een zachte piep onder haar klonk. Oh Starclan, ze was gespot. "Ja?" miauwde ze, op vriendelijke toon, al klauwde nervositeit aan haar binnenste.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Glossy Eyes
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: