Evil Drops 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Evil Drops

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Toxicspore
Member
Evil Drops FtJwFiL
»Quinty«
51
Actief
SHE'S A VORTEX. AND I'M DROWNING IN HER

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Toxicspore
BerichtOnderwerp: Evil Drops   Evil Drops Icon_minitimevr 7 sep 2018 - 22:13

Het bleef opvallend donker in de Nursery, ondanks dat Toxickit al een tijd lang wakker was. Ze had nog niet het tijdsbesef om te weten of het overdag of 's avonds was, maar aangezien ze katten buiten hoorde, ging ze ervan uit dat het overdag moest doen. Of te wel, er was iets waardoor het zo donker was buiten de Nursery. Dat had natuurlijk de nieuwsgierigheid getrokken van de jonge kitten en al snel had ze het voor elkaar gekregen om naar de rand van de Nursery te kruipen, wonder boven wonder zonder dat een queen haar opgemerkt had. Anders had ze al snel weer terug in het Nest van haar moeder gelegen. De zwartwitte kitten was even heel trots op zichzelf, terwijl ze dichter bij de rand kwam.
Opeens liet Toxickit een geschrokken piep horen. Er was iets op haar hoofd gevallen! Het was nat en koud en het had haar pijn gedaan. Geschrokken dook de zwartwitte kitten in elkaar, toen nog iets naast haar viel. Ze piepte kwaad naar hetgene dat op en naast haar gevallen was, niet wetend dat het gewoon de waterdruppels waren die aan de rand van de nursery hadden gehangen.

[Open C:]


Toxicspore
You have no idea how crazy I am. Keep pushing, and find out.


Evil Drops WXESOXhc_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Southernwolf
StarClan
Evil Drops BBTakD
Bunny
170
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Southernwolf
BerichtOnderwerp: Re: Evil Drops   Evil Drops Icon_minitimeza 8 sep 2018 - 19:43

Southernkit keek lichtjes verbaasd naar het water dat uit de hemel kwam gevallen. Huh? Dat was raar. Dat had hij nog nooit eerder gezien en hij kon het dan ook nog niet benoemen. De moon oude kitten sloeg wat halfslachtig naar één van de druppels toen die pal voor hem kwam maar sloeg er niet in om hem te raken. Plotseling hoorde hij een geschrokken piep niet ver van hem vandaan. De jonge kitten keek naar opzij en zag daar een nog jongere kitten zitten, een poesje. Zij leek bijna bang van de druppels. Ha, hij was veel moediger dan haar! Het grijze katertje sloop dichter op haar af en sprong toen plotseling op. "Waaaah!", piepte hij luid, hopend dat het zwart-witte poesje zou schrikken. Als ze al zo bang was van wat water, zou het vast hilarisch zijn om haar te zien schrikken van zijn intimiderende gestalte!


Evil Drops BOC2eG
Terug naar boven Ga naar beneden
Toxicspore
Member
Evil Drops FtJwFiL
»Quinty«
51
Actief
SHE'S A VORTEX. AND I'M DROWNING IN HER

CAT'S PROFILE
Age: 12 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Toxicspore
BerichtOnderwerp: Re: Evil Drops   Evil Drops Icon_minitimezo 9 sep 2018 - 14:27

Ze voelde zich helemaal nat en koud en er bleven steeds meer dingen rond haar vallen. Ze wilde dit niet, ze wilde stoer en groot zijn, immers was ze de oudste van haar siblings. Maar deze gemene natte dingen zorgde ervoor dat ze gewoon terug naar haar moeder wilde.
En het werd allemaal niet veel beter toen ze merkte dat er iemand achter haar stond. Nog voordat ze zich kon omdraaien, hoorde ze een luide piep, wat er voor zorgde dat een huivering over haar ruggetje ging. Al snel merkte ze een gestreept katertje achter haar staan, toen ze haar blauwe oogjes weer moeizaam open deed. "Aaah," piepte ze geschrokken, terwijl ze achteruit kroop, weg van de kitten die haar aan het schrikken wilde maken. Helaas kreeg ze hierdoor weer een koude druppel op haar kopje, die door de impact bijna tegen de grond aan werd gedrukt. Auwts.


Toxicspore
You have no idea how crazy I am. Keep pushing, and find out.


Evil Drops WXESOXhc_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Southernwolf
StarClan
Evil Drops BBTakD
Bunny
170
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 17 moons // Ageless
Gender: Tomcat ♂
Rank: Warrior
Southernwolf
BerichtOnderwerp: Re: Evil Drops   Evil Drops Icon_minitimezo 7 okt 2018 - 14:06

Hij vond de reactie van de jonge kitten ontzettend grappig. Southernkit lachte luid en keek haar vrolijk aan. De regen leek haar heel hard tegen de grond te willen brengen want van één druppel lag ze al bijna plat op haar buikje op de koude grond. Nou, dat was wel zielig. Het katertje aarzelde heel even maar ging toen ook in de regen staan. Er was geen fun aan als ze knock-out op de grond lag door die stomme regendruppels. Hij trok zachtjes aan haar oortje met zijn nog niet zo scherpe kittentandjes, proberend om het zwart-witte poesje zo ver te krijgen dat ze terug naar binnen zou komen zodat ze verder konden spelen. Want anderen laten schrikken was een ontzettend grappig spelletje en hij was ervan overtuigd dat anderen dat ook vonden. Zolang ze hem maar niet aan het schrikken brachten, natuurlijk - dat was een privilege dat alleen voor hem voorbehouden was!


Evil Drops BOC2eG
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Evil Drops
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: