Nananananano 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Nananananano

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Member
Nananananano 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Nananananano   Nananananano Icon_minitimezo 9 sep 2018 - 17:14

Hier zat hij weer. Eigenlijk ronduit sneu hoe hij dat deed, bij de fourtrees zitten om na te denken. Gesprekken met katten buiten zijn clan stimuleerden dat namelijk meer dan binnen zijn clan waar het voornamelijk ging over Inner, Skull of ander drama wat waarschijnlijk aan het plaatsvinden was. Om dat nu even te ontvluchten was de kater - opnieuw - hierheen gekomen en deed hij zijn best om er zo onopvallend mogelijk uit te zien. Het was niet alsof dat lukte, maar een kat kon hopen.

@Dustpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Dustspirit
Member
Nananananano DPKsfdL
Cynthia
428
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior warrior
Dustspirit
BerichtOnderwerp: Re: Nananananano   Nananananano Icon_minitimedi 11 sep 2018 - 21:07

Hij was weer eens naar Fourtrees gegaan om naar de grote eiken te gaan. De vorige keer dat hij er was had hij geen kans gehad om ze te beklimmen, maar dat wilde hij nou eenmaal toch een keer gedaan hebben. Hij hoopte wel dat zijn lichaam er groot en sterk genoeg voor zou zijn, maar hij kon op zijn minst een klein stukje omhoog gaan en dan later nog hoger. Tot hij uiteindelijk op het hoogste punt zou zijn. Hij merkte dan ook geen andere kat op toen hij recht op een van de eiken afliep en het begon te bestuderen op de dichtsbijzijnde tak, welke niet al te hoog van de grond was. Hij spande zijn spieren aan en hield zijn ogen op de tak gericht. Zou hij het in een keer kunnen halen met een sprong? Hij moest het gewoon proberen. Het was niet alsof er iemand was om hem te zien falen als het mislukte. Hij zette zich zo hard mogelijk af tegen de grond en sloeg zijn nagels uit om in de tak te boren, echter schraapte hij het alleen maar met zijn nagels en kwam hij weer neer op de grond. Een sprong was dus toch niet genoeg om daarop te komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Tallshadow
Member
Nananananano 4pt8gz
☙Emma☙
17101
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Nananananano   Nananananano Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 15:28

Een geluid deed de kater opkijken en zijn wenkbrauwen fronsen. Voor zover hij wist zaten hier in de buurt geen eekhoorns. De geur van katten was hier altijd aanwezig en die beesten waren niet dom. Vandaar dat hij zijn hoofd hief en de plek afspeurde om oog te krijgen op welk dier een eekhoorn aan het nadoen was. Zijn verbaasde blik werd nog wat verbaasder toen hij een kat zag die de schuldige was. Geïnteresseerd liet hij zijn blik op de kleine vallen en bleef hem van een afstandje in de gaten houden terwijl hij opstond. Voorzichtig sloop Tall wat dichterbij. Bleef stil. Het was altijd leuk om te zien of het de volgende keer wel zou lukken, en anders was optie twee de ander laten schrikken. Altijd leuk.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Nananananano
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: