{Firekit} Eye-opener! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 {Firekit} Eye-opener!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Stormsong
Member
{Firekit} Eye-opener! CFQIrEs
Yanthe
58
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Stormsong
BerichtOnderwerp: {Firekit} Eye-opener!   {Firekit} Eye-opener! Icon_minitimezo 9 sep 2018 - 20:34


Het licht was verblindend en alles zag er gek uit. Stormkit had haar ogen pas net geopend en het duizelde haar allemaal een klein beetje. Het kleine katje staarde alsof ze sneeuw in haar ogen had gekregen, langzaam knipperend met haar ogen en wat zwaaiend op haar pootjes. Het was moeilijk haar evenwicht te hervinden op het moment nu alles om haar heen ineens een vorm en een kleur had. En wat waren er veel kleuren! Het pluizige katje liet haar blik langzaam naar beneden glijden en zag haar tenen bewegen. Cool! En ze was.. een kleur! Ze hief haar pootje voorzichtig, verbijsterd starend naar hoe het bewoog. Maar toen zag ze iets wat een hele andere kleur was dan zij! Het leek op haar. Het had ook pootjes! Een andere kitten? "Jij anders!" piepte de kitten, haar ogen wat verbijsterd open sperrend.


Terug naar boven Ga naar beneden
'Firekit
Member
{Firekit} Eye-opener! Tumblr11
Lore
23
Actief
"And I'll burn anything you deem holy"

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank:
'Firekit
BerichtOnderwerp: Re: {Firekit} Eye-opener!   {Firekit} Eye-opener! Icon_minitimedi 11 sep 2018 - 10:52Privacy was sowieso niet echt een ding in een nursery, maar al helemaal niet als er pas nog nieuwe kittens bij waren gekomen. Het werd krapper, wat betekende dat Firekit minder bewegingsruimte had. En dat was niet het beste voor zijn humeur. Zijn aandacht werd echter getrokken toen een pluizige kitten tegen hem sprak. "Jij anders!" piepte ze, haar gele ogen groot. Alsof dit totaal van deze aardbol was. Fire wierp een korte blik op zijn siblings; alleen Lionkit leek op hem, de rest hadden ook allemaal andere kleuren. Hij had geen idee hoe dat kwam, en was er ook nog niet echt bewust van. Maar door wat de grijze kit zei voelde hij zich en beetje onzeker. Anders? Hoezo anders? "Jij ook," Piepte hij een beetje verdedigend terug. Hij liet zijn gloeiende blik over het poesje gaan. Zij was pas raar! Zo groot! met zo veel vacht! Dat leek bijna op zijn papa! Dat zou hij echter mooi niet zeggen. "Jij dik!" Sprak hij triomfantelijk.

Terug naar boven Ga naar beneden
Stormsong
Member
{Firekit} Eye-opener! CFQIrEs
Yanthe
58
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Stormsong
BerichtOnderwerp: Re: {Firekit} Eye-opener!   {Firekit} Eye-opener! Icon_minitimeza 15 sep 2018 - 23:13


Stormkit was verbaasd om hoe fel de wereld om haar heen was. Er waren zo ontzettend veel kleuren! Niet dat ze al een naam had voor die kleuren maar ze waren er wel. De kitten keek nog een keer verwonderd om zich heen waarna ze haar blik weer wierp op het kleine vlammetje van een kitten wat tegenover haar zat. Stormkit keek verwonderd naar zijn felle vacht, wat zo erg afstak tegen haar eigen grijze vacht. Hij was echt zo anders dan zij! Ze snorde ervan, tot de kitten zei tegen haar dat zij ook anders was. Was ze dat? Zij was toch normaal? Ze was immers gewoon zij. Stormkit knipperde wat verbaasd met haar nog kittenblauwe oogjes. "Jij niet," miauwde ze wat verbaasd terug op de woorden van de kitten, eerder een constatering dan een weerwoord. Ze zette haar pootje even tegen haar vacht. Was ze dik? De vacht gaf echter onzettend veel mee, waardoor haar pootje helemaal verdween. Wow, cool.


Terug naar boven Ga naar beneden
'Firekit
Member
{Firekit} Eye-opener! Tumblr11
Lore
23
Actief
"And I'll burn anything you deem holy"

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank:
'Firekit
BerichtOnderwerp: Re: {Firekit} Eye-opener!   {Firekit} Eye-opener! Icon_minitimedi 25 sep 2018 - 17:31
De ander gaf absoluut niet de ractie waar hij op gehoopt had. "Jij niet," Ze was niet eens boos, ofzo! Firekit fronste. Het poesje was eigenlijk niet per se dik, maar vooral bol. Zo ontzettend veel haar. Zelf leek ze ook verbaast, toen ze haar pootje liet verdwijnen in haar pluizige vacht. De ginger slaakte en kreetje, deels ontzet, deels verrukt. "Oeh! Oeh!" Hij kopieerde haar actie, zonder het te vragen. Hij zag hoe zijn gevlekte pootje verdween in het grijze oerwoud. Het was zo zacht! Fire haalde zijn poot er weer uit, en keek naar de ander, zijn kopje scheef. "Wie ben jij?" Hij had zich eigelijk nog helemaal niet afgevraagd hoe deze kleine onweerswolk in de nursery kwam.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
{Firekit} Eye-opener!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: