Colors in a colorbook [Smokebreath] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Colors in a colorbook [Smokebreath]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Smokekit
Member
Colors in a colorbook [Smokebreath] DPKsfdL
4
Actief

CAT'S PROFILE
Age: ☆2 weeks☆
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokekit
BerichtOnderwerp: Colors in a colorbook [Smokebreath]   Colors in a colorbook [Smokebreath] Icon_minitimedi 11 sep 2018 - 21:40

Een rookkleurige kitten had zich tegeb zijn moeder opgekruld om te slapen. Nadat hij gezoogd had; zoals elke kitten van zijn leeftijd zou doen. Zijn oogjes had hij nog gesloten, deze zou hij echter binnekort openen; aangezien ze ver genoeg ontwikkeld waren om te gebruiken. Om te kunnen zien; met het zien zou ook zijn ietwat avontuurlijke kant boven komen. Waardoor zijn ouders wellicht hun poten vol zouden hebben aan de rookkleurige kitten. Het evenbeeld van zijn grote vader en later wellicht ook voorbeeld. Welke kitten wou nu niet een gerespecteerd Warrior zijn? Met een zacht piepje tilde de kit zijn nog blinde kopje op toen hij de bekende pootstappen van de kater die hij zou leren kennen als vader hoorde. Zijn oogjes knipperden; één, twee, nee drie keer voordat hij zich kon focussen op de grote rookkleurige Warrior. Een verrast piepje klonk terwijl hij naar de kater staarde. Alsof hij de ander groette.


Colors in a colorbook [Smokebreath] Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Smokebreath
StarClan
Colors in a colorbook [Smokebreath] DPKsfdL
Babs
1109
Actief
Starclan, they play with cats' fates like a kit plays with a helpless moth, slowly tearing its wings off and leaving it to die in agony.


CAT'S PROFILE
Age: Passed at 105 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: Colors in a colorbook [Smokebreath]   Colors in a colorbook [Smokebreath] Icon_minitimeza 15 sep 2018 - 23:11


Een dikke eekhoorn tussen zijn kaken geklemd, was Smokebreath naar de nursery gelopen om Hailstorm een goede maaltijd te brengen. De kater was er elke dag meerdere malen. Gelukkig maar dat hij geen kleine blaag had om te trainen, hij kon zijn tijd dan ook wat vrijer indelen. Hij was graag bij Hailstorm, graag bij zijn kittens. Het was alleen lastig hoe hij Hailstorm nu moest behandelen. Ze hadden vast allebei andere visies over hoe en wat, en voor nu ging het goed, maar zou het goed blijven gaan? Smokebreath drukte zijn kop even begroetend tegen de hare, waarna hij de duif voor haar neerlegde en zijn blik op de kittens wierp. Tot zijn verbazing keek Smokekit terug, zijn ogen waren open, dat waren ze vanochtend nog niet toch? Spinnend drukte hij zijn neus tegen de neus van de kleine aan. "Hallo Smokekit," mompelde de kater.


Colors in a colorbook [Smokebreath] JtCOU2C
Fun stuff:


Colors in a colorbook [Smokebreath] J9XRHNfo_o
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Colors in a colorbook [Smokebreath]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: