My blood, my family ... left behind. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 My blood, my family ... left behind.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Barksound
Member
My blood, my family ... left behind. JSBCQyy
Yanthe
695
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 62 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Barksound
BerichtOnderwerp: My blood, my family ... left behind.   My blood, my family ... left behind. Icon_minitimedo 13 sep 2018 - 20:14


My blood, my family ... left behind. Giphy

Normaal werd hij vanzelf wakker bij het verdelen van de patrouilles, waarvoor hij altijd op tijd was. Deze keer werd hij echter niet vanzelf wakker, dat dacht hij toch. Was het altijd tijd? Bronzemask had hem wakker gemaakt en seinde hem mee om hem in een hoek van het kamp iets te vertellen. Ze vertelde hem dat ze het al eerder had moeten vertellen, maar dat de juiste moment nooit naar voren was gekomen. Barksound wreef de slaap uit zij oren en liet haar verder uitspreken totdat daar de uitspraak kwam die hij niet had zien aankomen. Als hij al aan het drinken was geweest, had hij alles recht in haar gezicht uitgespuwd. Hij had haar alleen achtergelaten, had het kamp verlaten in het vroegst van de ochtend. Hij was de patrouilles voor geweest, dwaalde alleen rond. Het duizelfde hem. Brindleleaf was in verwachting geweest... van zijn kittens! En hij had haar achtergelaten bij de Tribe? Zijn hart klopte in zijn keel. Wat moest hij hier nu mee, met dit nieuws? Hij zou zonder pardon in zijn ééntje naar de Mountains terugkeren, maar dat deed hij de belofte aan Brindle teniet. Dit was niet eerlijk, het was in Starclansnaam frustrerend!!

Eerste post voor Amber:..:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Indra
Member
My blood, my family ... left behind. BBTakD
Bunny
1451
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Apprentice
Indra
BerichtOnderwerp: Re: My blood, my family ... left behind.   My blood, my family ... left behind. Icon_minitimevr 14 sep 2018 - 12:28

Amberstorm liep even buiten. Het voelde raar, om hier weer te lopen. Haar lichaam voelde stijf van vele dagen in de nursery gelegen te hebben. De kittens waren alweer een maan oud.. De tijd ging snel - en soms ook niet snel genoeg. Ze kon niet wachten tot ze apprentice waren, tot ze haar eigen leven weer op kon pakken. En op hetzelfde moment liep ze hier nu wel, bijna alsof ze terug warrior was; maar haar hoofd draaide door en ze kon alleen maar aan hen denken. Het was raar en frustrerend en ze wenste dat ze afleiding had, iets of iemand waardoor ze in starclansnaam eens aan iets anders kon denken. Bijna alsof Starclan haar smeekbede gehoord had kwam ze plots Barksound tegen, die er ook nogal gefrustreerd uitzag. Ze had nooit goed geweten wat er nu was tussen hem en haar moeder - maar ze wist ook niet goed wat ze ervan moest denken. Waren ze verliefd? Dat voelde raar, om te bedenken dat haar moeder ook een kat was die verliefd kon worden, die zo'n verlangens had.. Omdat haar moeder altijd had aangevoeld als een heel egoïstische kattin, die alleen aan zichzelf kon denken. Misschien juist omdat Amberstorm altijd zo bitter aan haar had gedacht. "Hallo, Barksound. Hoe gaat het?", mauwde ze begroetend tegen de kater, vooral puur uit beleefdheid. Haar stem was vrij emotieloos. Het antwoord deed er niet zo toe; het maakte haar niet echt uit. Ondertussen kon ze misschien even niét aan haar kittens denken.


My blood, my family ... left behind. 5FUjk8
Stamps:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
My blood, my family ... left behind.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: