Climbing trees 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Climbing trees

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Winterbird
Member
Climbing trees 2vifhtw
Cynthia
244
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 66 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Queen (senior warrior)
Winterbird
BerichtOnderwerp: Climbing trees   Climbing trees Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 3:04

Het was al weer even geleden sinds ze terug waren gekomen uit de bergen en ze vond het toch wel weer fijn om terug te zijn. Alles was weer oud en vertrouwd zoals het altijd was geweest. Op een verandering na natuurlijk. Maar dat gold niet voor fourtrees. Dat was namelijk gebleven zoals het was en het was een van haar favoriete plekken om naartoe te komen ondanks dat het neutraal terrein was en niet van Thunderclan. Ze liep dan ook rustig naar een van de eiken toe waar ze een sprong nam om op de laagste tak uit te komen. In bomen klimmen was iets dat ze best wel graag deed als ze de kans had, maar voor nu besloot ze op deze tak te blijven en te kijken of er nog iemand zou komen.

[Crowfur]
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowfur
Member
Climbing trees DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: Climbing trees   Climbing trees Icon_minitimezo 16 sep 2018 - 15:05

Crowfur wilde eens nagaan of hij voldoende conditie had om van hier naar Fourtrees te rennen en hoe lang hij erover zou doen. In elk geval langer dan voordat hij zijn wond had gekregen; hij mocht zichzelf niet overtreffen op dit vlak. Maar het was lastig om zichzelf in te houden, zeker nadat hij al zo lang wachtte om zich nog eens flink uit te leven. Hij had zichzelf al redelijk rustig gehouden de afgelopen periode en het irriteerde hem dat hij zo rustig aan moest doen. Hij wilde Crowcall en zijn dochter geen zorgen baren, maar hij wilde ook niet de hele tijd in het kamp blijven en niets doen. Zijn ijsblauwe ogen richtten zich op zijn territorium terwijl hij aan het rennen was. Het was fijn om weer terug door zijn eigen territorium te rennen zonder dat hij zich bezig moest houden met vlaktes die opeens ophielden en eindigden in het niets. In de bergen had hij niet zo vrij kunnen rennen zonder bijna weggeblazen te worden of op een hard steentje te trappen. Hij had het geen ramp gevonden in de bergen, maar dit was zijn thuis en zou ook altijd zijn thuis blijven. Bovendien wilde hij voor Leopardpaw een veilige omgeving en dat was in de bergen niet het geval geweest. Hij grijnsde toen hij terug dacht en hoe ze gereageerd had voor, tijdens en na de reis. Ze hadden het geklaag lang aan mogen horen van de she-cat en toen ze aan waren gekomen in de bergen had waarschijnlijk elke Clankat van elke Clan geweten dat ze het er niet mee eens was dat ze in eerste instantie naar de bergen vertrokken. Maar nu waren ze weer terug en waren ze sterker dan ooit. Die gedachte en nog een paar anderen vulden zijn hoofd terwijl hij aan het rennen was en sneller dan gedacht kwam hij aan bij Fourtrees. Zijn ademhaling ging gejaagd en zijn hart klopte snel, maar hij voelde zich beter dan in tijden en tevreden zijnde keek hij over zijn schouder naar de afstand die hij had afgelegd. Hij ging vermoeid zitten toen zijn wond weer lastig begon te doen en richtte zijn blik even naar boven. En zijn hart stond bijna stil toen hij een kat zag zitten in de boom. Hij opende zijn bek om de geuren in te drinken, maar zijn ademhaling kwam er nog altijd stotend uit, dus dat was geen optie. En dus bleef hij maar fel in de richting van de kat kijken, hopend dat ze niet zou aanvallen terwijl hij op adem probeerde te komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Climbing trees
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: