How to save a life? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 How to save a life?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sandpaw,
Member
How to save a life? DPKsfdL
Freedje
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sandpaw,
BerichtOnderwerp: How to save a life?   How to save a life? Icon_minitimedi 18 sep 2018 - 21:41

Sandpaw wist niet wat moeilijker was: de priemende blik van haar moeder ontwijken of het gekibbel van de apprentices die haar opspelende hoofdpijn enkel erger maakte. Op dit ogenblik schatte ze de twee even zwaar. Haar moeder had na de klap die ze Sandpaw had gegeven een aantal pogingen gedaan om weer met haar dochter te praten, maar Sandpaw wilde niet meer met haar moeder communiceren. Als zo’n simpele vraag over wie haar vader was haar al tot zo’n reactie kon uitlokken, hoe zou ze dan ooit zichzelf kunnen zijn? Hoe zou ze ooit over haar gevoelens kunnen praten of hoe zou ze ooit serieuzere gesprekken kunnen hebben over moeilijke onderwerpen zonder dat haar moeder zich fysiek op haar af zou reageren? Ze wilde er ook niet meer naar Silverstar of naar Thornface gaan; ze had geen zin in medelijden of een potentiële straf voor haar moeder. Daar was ze niet eens op uit. Alles wat ze wilde, was rust. En misschien wat vrienden maken in haar Clan, maar dat ging nog een heuse opgave worden als ze zichzelf steeds afsloot voor hun. Maar het was vrij moeilijk om zich te openen naar katten als ze telkens verwachtte dat ze buitengesloten zou worden of dat ze fysiek tegen haar uit zouden vallen zoals haar moeder gedaan had. Haar contact met Windblade was redelijk soepel verlopen, maar wie zei dat dat voor de rest van haar Clanmates ook gold? Bovendien vond ze de katten van haar leeftijd te simpel, te kinderachtig. Zij waren alleen maar bezig met hoe veel prooi ze op hoe veel tijd konden vangen en hun toekomst lag nog te ver voor hun om ermee bezig te zijn. Ze dachten over gecompliceerde zaken te simpel na en over te simpele zaken te gecompliceerd. Hun gedachtegang lag ver van die van Sandpaw, wat misschien haar voorkeur naar contact met warriors wel kon verklaren. Maar dan liever niet met elders; buiten verhaaltjes hadden zij weinig te bieden. Niet slecht bedoeld, maar ze wilden hun warriorleven achter hun laten, tenzij het was om erover op scheppen. Sandpaw zuchtte. Ze had weer een moment gekozen om alleen te zijn en deze keer was ze naar Fourtrees gegaan; een rustige plek waar ze kon nadenken en kon genieten van de rust. Ze ging aan de voet van de vier heilige eiken liggen, haar kopje steunend op haar poten. Haar hoofdpijn begon eindelijk wat af te nemen en tevreden zijnde, sloot de rode she-cat haar ogen even.


+ Eerste post voor Panthersoul
Terug naar boven Ga naar beneden
 
How to save a life?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: