New York ll Crowfur 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 New York ll Crowfur

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Witheringrose
Member
New York ll Crowfur F8ihGXf
Sans
47
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Witheringrose
BerichtOnderwerp: New York ll Crowfur   New York ll Crowfur Icon_minitimedo 20 sep 2018 - 20:36

Withering lag rustig tegen een boom aan, vreedzaam in de schaduw. Na een lange dag, met genoeg taken om af te handelen. Maar ze was klaar; nou voor nu dan. Morgen moest ze het hele lijstje weer opnieuw door lopen, maar het hoorde erbij. En eerlijk? zou ze het ook niet anders willen, Withering was een kat die constant bezig moest zijn. Het gaf haar een voldoening, en het weerhield haar van om te veel na te denken; Over hoe eenzaam ze eindelijk was... Ah nee! Wild stond de kattin op, en schudde met haar kop. Hopend zo die nare gedachtes uit haar hoofd te krijgen. De riverclan poes haalde diep adem; dit werkt niet zo. Ze moest afleiding.
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowfur
Member
New York ll Crowfur DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: New York ll Crowfur   New York ll Crowfur Icon_minitimevr 21 sep 2018 - 17:18

Het voelde goed om een keertje buiten zijn territorium te gaan. Nadat hij alle grenzen had gecontroleerd die hij moest controleren, had hij nog even gejaagd en had zich daarbij tot een muis beperkt. Hij wilde de wond op zijn borst niet openhalen en dus had hij het konijn dat hem uitdagend had aangekeken gelaten voor wat het was. Het konijn was echter niet gespaard gebleven; een Clanmate die in zijn patrouillegroepje had gezeten, was erachteraan geracet en was een paar minuten later met het konijn in zijn bek hangend trots teruggekeerd. Crowfur was blij dat er prooi voorzien was voor de Clan, maar hij vond het jammer dat hij het konijn zelf niet gevangen had. Hij was behoorlijk snel en ook al had hij een paar weken niet meer zo uitbundig gerend vanwege zijn wond, toch wist hij dat hij het zo weer op kon pakken als hij wilde. En dus was hij maar naar Fourtrees gegaan. Hij had geen zin meer om te jagen en zou op de terugweg nog wel iets proberen te vangen zodat het niet helemaal leek alsof hij niets nuttigs met zijn dag had gedaan. Bovendien waren zowel Oceanstar, Routpaw als Lizardpath het ermee eens dat hij nog steeds de rust moest pakken die hij nodig had, ook al hield hij zich daar nu nog nauwelijks aan nu hij merkte dat hij vooruitgang boekte. Maar hij wist als geen ander dat hij niet te overmoedig moest worden en dus pakte hij zijn rust, alleen niet zo op tijd als waarschijnlijk wel de bedoeling was. Zijn gedachten werden afgeleid door een kat die zich dicht in de buurt van de eiken van Fourtrees bevond. Zijn oortjes wiebelden heen en weer toen hij de geur van RiverClan herkende. RiverClan. Het was een Clan waar hij waarschijnlijk nooit meer mee op zou kunnen schieten, niet na wat er gebeurd was. En dus gaf hij enkel een koel knikje naar haar, maar zei niets. Daar had hij geen behoefte aan, niet na alle ellende die zijn ex hem had aangericht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Witheringrose
Member
New York ll Crowfur F8ihGXf
Sans
47
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Witheringrose
BerichtOnderwerp: Re: New York ll Crowfur   New York ll Crowfur Icon_minitimevr 21 sep 2018 - 20:33

En daar; daar was haar afleiding. Een windclanner, het moest er maar mee doen. Als ze maar even aan iets anders kon denken, en het rottige gevoel haar lichaam verliet. De zwarte kater leek echter, niet echt zin in hebben in een gesprek. Aangezien hij enkel nar haar knikte. Withering keek hem even als een standbeeld aan, bedenkend hoe ze dit het beste kon aanpakken. De ragdoll zwaaide rustig heen en weer met haar staart; en draaide met een van haar oren. Ze slikte en opende haar bek 'Gegroet' sprak ze neutraal terwijl ze naar de kater toe liep. Met een vernauwde ogen. 'Ken ik jou niet ergens van?' zei ze toen. Ze kende hem niet; er waren veel zwarte katten, maar toch wist ze elke uit elkaar te houden. Dus zou ze het wel zeker weten als ze deze kater dat werkelijk kende, maar dat deed ze niet. Ze zoog maar iets uit haar duim, om zijn aandacht te krijgen. En hopelijk een veder gesprek mogelijk te maken. Enkel om haar beter te laten voelen, ook al is het maar voor even.
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowfur
Member
New York ll Crowfur DPKsfdL
Freedje
652
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Crowfur
BerichtOnderwerp: Re: New York ll Crowfur   New York ll Crowfur Icon_minitimevr 28 sep 2018 - 15:21

Crowfur antwoordde niet op haar begroeting. Hij had haar een knikje gegeven door kort met zijn kopje op en neer te bewegen en dat vond hij goed genoeg. Hij was dan ook net weer van plan om weg te gaan toen ze vroeg of ze hem ergens van kende. Zijn houding verstijfde kort en hij keek haar peilend aan. Was ze soms een zusje van zijn ex? Maar nee, ze leek niet op de witte kat waar hij de helft van zijn apprenticetijd mee had gespendeerd en als ze werkelijk familie was, had Riverbound haar nu wel genoeg verteld om ervoor te zorgen dat de she-cat of hatelijk tegen hem zou doen of haar afstand zou houden. Maar ze kon natuurlijk Oceanstar’s bekentenis gehoord hebben toen ze allemaal nog samen leefden in de bergen. Ze was toen zeker oud genoeg geweest om te begrijpen wat er gaande was. Crowfur had gehoopt dat geen enkele RiverClanner hem erop aan zou spreken, maar hij wist wel dat het te mooi was om waar te zijn. “Dat zou kunnen,” sprak hij op een manier waaruit duidelijk bleek dat als ze hem al ergens van zou herkennen, hij niet zijn best ging doen om haar te laten herinneren waar ze hem juist van zou kunnen herkennen. “We hebben met elkaar in de bergen geleefd en een reis doorgemaakt, dus het is zeker goed mogelijk dat je me al eens gezien hebt. Dat is immers wat er gebeurt als katten samen leven.” Hij kon het niet helpen dat zijn stem droop van het sarcasme. Sinds het met Riverbound helemaal de verkeerde kant op was gegaan, wilde hij niets meer te maken hebben met die visvreters. En bovendien had hij Crowcall nu. Het voelde ergens als verraad aan om op een vriendschappelijke manier met een vrouwelijke RiverClanner om te gaan na wat er was gebeurd, zelfs nu hij wist dat Crowcall ook vrienden buiten de Clan had. Mannelijke vrienden.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
New York ll Crowfur
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: