Home 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Home

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Acornstar
StarClan
Home DPKsfdL
Cynthia
3768
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Dead (120 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank: Ancient leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Home   Home Icon_minitimema 24 sep 2018 - 21:23

De Fourtrees was een plek waar elke volle maan de vier clans samen kwamen voor de gathering. Hij had er al zeker een hoop meegemaakt in tijd dat hij had geleefd, maar toch was het een tijdje niet mogelijk geweest toen ze in de bergen waren geweest en ergens had hij deze plek gemist. Niet zo erg als het Shadowclangebied, maar de bergen voelden gewoon niet als thuis en ze hadden het er gewoon mee moeten doen, omdat er geen andere optie was geweest. Nu waren ze gelukkig wel terug en ging alles weer naar het oude. Of nouja, zo veel mogelijk. Bloodclan was nu een grotere bedreiging dan ze toendertijd geweest waren en het beviel hem voor geen meter. Hij had eerlijk gezegd ook geen idee of de andere clans er ook last van hadden of dat zij de enige waren.

[Sandpaw]
Terug naar boven Ga naar beneden
Sandpaw,
Member
Home DPKsfdL
Freedje
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 6 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Sandpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Home   Home Icon_minitimema 8 okt 2018 - 11:39

Sandpaw liep rustig door haar territorium. Ze was blij dat ze een nieuwe mentor had en deze keer iemand had die actief haar trainingen met haar doornam, maar ze was ook blij als ze zich weer eens kon afzonderen. Trainingen hervatten met haar mentor wilde ook zeggen dat ze interactie moest hebben met haar denmates en vooral dat laatste kon haar soms behoorlijk vermoeid maken, vooral als ze met één van die enthousiaste apprentices opgescheept zat die voor geen moment zijn mond kon houden. Sandpaw was iemand die wel actief deelnam aan een training, maar die het eerder rustig aanpakte. Ze legde voor zichzelf geen hoge grenzen op; ze vond het prima als ze op de gemiddelde leeftijd warrior zou worden, maar zat er ook niks mee in als het iets later werd. Het was voor haar belangrijker dat ze alle skills voldoende onder de knie had dan dat ze met de rest goed kon doorstromen. Dat laatste deed ze sowieso niet echt, dus ze zou niet snappen waarom ze haar energie zou verspillen aan het zich druk maken erover. Alles zou uiteindelijk op zijn pootjes belanden, zo lang ze maar niet te veel trainingen samen met haar denmates moest spenderen. Er was niets vervelender dan proberen te luisteren naar je mentor terwijl naast je één of andere apprentice zijn enthousiasme nauwelijks kon verbergen. Sandpaw snapte sowieso al die heisa niet. Ja, een warrior worden was een leuk doel, maar was het echt iets om zo enthousiast over te zijn? Ze had geen idee. Voor haar was het allemaal één pot nat en leken alle aspecten in het leven redelijk op elkaar. Het was niet dat ze per se oorlog verkoos, maar iets spannends in haar leven wilde ze eigenlijk toch wel hebben. Met een zachte zucht omwille van haar gedachten rende Sandpaw door het woud en bevond zich uiteindelijk in Fourtrees, de plek waar ze het meest tot rust kon komen. Haar blik viel op een robuuste tabby die naar ShadowClan rook. Het was geen onbekende voor Sandpaw: ze had hem tijdens de eerste gathering gezien die ze mocht bijwonen. En ze wist dus ook dat hij één van de rustigere, normalere deputies was. Met een knikje begroette ze hem, maar voor de rest zei ze niets. Ze was niet van plan om de rust in het woud en in haar binnenste te verstoren. Als hij iets te melden had, kwam hij er zelf wel mee.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Home
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: