Love goes through the stomach 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Love goes through the stomach

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Love goes through the stomach DPKsfdL
-
30
Actief
“In order to rise from its own ashes a phoenix first must burn”

CAT'S PROFILE
Age: 61 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Nightblood
BerichtOnderwerp: Love goes through the stomach   Love goes through the stomach Icon_minitimedo 13 dec 2018 - 10:38

Nightblood was bezig met zijn wasbeurt terwijl hij zijn blauw groenige ogen over het kamp liet glijden. Hij was net teruggekeerd van een grenspatrouille en had nu al weer besloten om straks te gaan jagen. Hij wou Burninglove en haar kits verassen om een sappige prooi langs te brengen die hij zelf gevangen had. Hij kon ook makkelijk zijn en er nu eentje van de prooistapel plukken maar dat leek hem minder speciaal, de zwart witte she-cat zou veel blijer zijn met een prooi die hij voor haar gevangen had, right? De tom was niet z’n goeie charmeur, hij wist al die trucjes enzo niet maar hij deed zijn best want hij begon Burning erg te mogen. Vandaar dat hij zijn meeste vrije tijd het liefst met haar spendeerde. De zwarte senior warrior stond op en schudde zijn schone vacht uit. Zo. En nu jagen. Nightblood liep richting het kampuitgang tot dat hij een bruine gestalte zag zitten. De tom hief zijn wenkbrauw. Het was Chickenpaw. Had de leerling nu geen training? De oudere tom bromde wat binnemonds en besloot toen om maar de, wat al oudere tabby apprentice, naar zich toe te roepen. “Chickenpaw, kom eens.” Sprak hij met een trek van zijn oor. Eenmaal toen Chicken in de buurt was keek hij rond het kamp als Russetfur in het kamp was maar die leek weg. De zwarte tom richtte zijn aandacht weer op de pluizige leerling voor hem. “Heb je straks training op de planning staan?” Vroeg hij. Hij wou niet zomaar Chicken meenemen terwijl Russet straks een training ik de planning had staan. “Anders kan je mee jagen als je wilt.” Voegde hij eraan toe, zijn blauw groenige ogen op Chicken gericht. Tenslotte brachten twee katten meer prooi binnen dan één.

&Chickenpaw


Love goes through the stomach 95b25110
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Love goes through the stomach
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: