The Farmer 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Sommige dagen kunnen al best kil gaan voelen, vooral in de nacht. Al vriest het niet, waardoor de kruiden nog niet kapot zijn gevroren. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. De zon laat zich ook steeds minder vaak zien.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 The Farmer

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lunarbite
Member
The Farmer Yh0DRKAh_o
L
26
Actief
the sun watches what I do,
but the moon knows all my secrets

CAT'S PROFILE
Age: ✿ 20 moons ✿
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Lunarbite
BerichtOnderwerp: The Farmer   The Farmer Icon_minitimeza 22 dec 2018 - 17:11Met vlugge passen danste Lunarbite haar bevederde poten over de grond. Enkele straatlengtes voor haar schoot haar prooi met alle spoed voor haar uit, zich in alle bochten wringend om te ontsnappen aan zijn jager. Jagen tussen gras dat vele malen hoger reikte dan Lunar haar kop bleek een uitdaging te zijn. Ze dreigde haar focus te verliezen elke keer als er een spriet hardnekkig tegen haar gezicht sloeg. Maar ze kon de ranke poten van haar prooi zien wegschieten, met zijn geur vers in haar neus. Ze kon het niet veroorloven om haar prooi te laten ontsnappen. Niet nu leafbare gearriveerd was en prooi alsmaar schaarser zou worden. De haas nam een scherpe wending, die Lunar in één wending opvolgde, waardoor ze op enkele luttele centimeters de haas miste met haar scherpe klauwen. Met een dikke staart van opwinding schoot ze hem achterna. Het gras waar ze doorheen schoot schokte wild. Ongetwijfeld voor omstanders zou het een vreemd gezicht zijn geweest. De haas nam nog een wending en schoot het hoge gras uit, de heide op. Die was bedekt met een dun laagje glinsterend wit en kon als mooi beschouwd worden, als je vergat dat het mooie pracht altijd problemen met zich meebracht. Lunar’s jacht begon op zijn einde te lopen toen ze nog maar één staartlengte verwijdert was van haar doelwit. Ze kon de haastige ademhaling van de haas in haar oren horen. In een poging om haar af te schudden nam de haas een extra scherpe wending, maar Lunar had haar snelheid en uithoudingsvermogen aan haar kant vandaag, want het gaf een perfecte opening om haar klauw in een achterpoot te haken. De haas rolde opzij en Lunar sprong er gauw bovenop. Ze wist zijn keel te vinden en maakte er een vlug einde aan, waarna ze zich uitgeput op haar zij liet vallen in de met sneeuw bedekte grassen. Hijgend kwam ze op adem terwijl haar hartslag als een oorlogstrommel nog in haar oren nagalmde.

The Farmer V9y2R1j
MADE BY VEL OF GS


L U N A R B I T E
The Farmer Daq1ez5-ab3cdf6c-1b31-43f6-af04-b874225c41af
- Arguing with a fool proves there are two.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
The Farmer
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory :: Maize Field-
Ga naar: