Y’avait rien à perdre 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Y’avait rien à perdre

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende
Slatefur
Member
Y’avait rien à perdre DPKsfdL
Babs
2729
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Y’avait rien à perdre   Y’avait rien à perdre Icon_minitimewo 26 dec 2018 - 0:25

Het scheelde dat je als praktisch blinde niet heel erg veel meer merkte van donker of licht, aangezien Slate de elders den al heel lang niet meer verlaten had. Ze zag enkel nog een heel erg vaag verschil tussen heel donker en heel licht, maar hier hield het wel op. Optimistisch voordeel daarentegen was, dat ze nu ze zo lang in het donker had gezeten, ze alsnog geen last had van het licht buiten in het kamp. Haar ogen waren toch niks gewend, want ze kregen niks meer binnen. Aangezien de apprentices verfoeid hadden haar vandaag iets te brengen en haar 'ontwijk Tallstar en de rest van de clan behalve Wolfpaw en Acefray' queeste het verhongeren niet waard was om te verhongeren, was haar missie simpel. Naar de prooistapel en terug in zo weinig mogelijk tijd. Het eerste deel ging goed, Slatefur pakte de eerste de beste prooi van de stapel en trok haar kop omhoog om deze de lucht in te hijsen. Voelde als een merel. Prima maal. Stap twee, omdraaien en zo snel mogelijk het hazenpad kiezen naar de elders den.

{Eerste post voor Tallstar}Y’avait rien à perdre C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Y’avait rien à perdre 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Y’avait rien à perdre   Y’avait rien à perdre Icon_minitimewo 26 dec 2018 - 0:32

Het was niet vaak zo, maar vandaar was Tall trots op zichzelf. Sterker nog, hij dacht dat zelfs Acorn - wat, nee, Russet! - trots op hem zou zijn. Niet alleen had hij eraan gedacht om op tijd op te staan om te jagen voor het licht werd, hij had ook nog eens wat gevangen. Klonk allemaal niet zo speciaal, maar zijn prooi was dat wel. Een dikke eekhoorn hing uit zijn bek, die een veel te tevreden grijns droeg. - Dat gold eigenlijk voor zowel Tall als de eekhoorn. - Het punt met dit beest was gewoon dat het de kater al meerdere dagen irriteerde. Elke keer als hij met zijn apprentices op pad was, of op patrouille, of in gesprek. Altijd dook het beest op en leek hem te melden dat Tall hem toch nooit zou vangen. Vandaag was het tegendeel bewezen, waardoor de kater zich meteen voelde alsof hij de wereld aankon.

En alsof het getest moest worden stuurde Starclan meteen zijn grootste beproeving op zijn pad, waardoor de eekhoorn uit zijn bek viel, waarna Tall hem onhandig ving met zijn voorpoten en hem vervolgens alsnog op de grond legde. Vertwijfeld keek hij om zich heen. Hij kon de wereld aan, Slate was van een compleet andere orde oke, daarvoor moest je, wat, leven twintig zijn? Hij was level min vijf man. Een level min vijf die ook nog eens flink met zijn poten schuifelde op het moment. Vervloekt waren alle neuzen, reken maar dat de poes allang doorhad dat hij zo'n vijf centimeter van haar verwijderd stond. Bevroren.


Y’avait rien à perdre Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Y’avait rien à perdre DPKsfdL
Babs
2729
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Y’avait rien à perdre   Y’avait rien à perdre Icon_minitimewo 26 dec 2018 - 0:35

Zo gefixeerd dat ze was geweest op haar ultieme plan, zo spoedig mogelijk weer terugkomen in de elder's den, zo blind dat ze was geweest voor andere aspecten die haar missie in gevaar konden brengen. Toen de geur van Tallstar haar neus binnen dreef over de geur van de merel heen verstarde ze zich voor een hartslag, waarna ze zichzelf weer vlug herpakte. Op dit soort momenten kon ze het vervloeken dat ze blind was. Zo'n extra zintuig had haar vast wel kunnen waarschuwen voor dit soort omgevingsgevaren. De kattin zette haar tanden wat steviger in de merel en liep langs Tallstar heen, met vlugge passen de afstand tussen haar en de elder's den korter makend. Ze had hem de vorige keer duidelijk genoeg gemaakt dat ze hem daar niet waardeerde, dus het voelde als een veilige haven.Y’avait rien à perdre C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Y’avait rien à perdre 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Y’avait rien à perdre   Y’avait rien à perdre Icon_minitimewo 26 dec 2018 - 0:40

De ander leek even net zo verbaasd te zijn als hij, wat wel weer flauw was van hem om op te merken omdat het hem acuut info over haar gaf die zij niet over hem had. Wat hem dan weer op een idee bracht waardoor hij moest glimlachen. Al was de poes al weg voor hij het kon opperen. Vlugge vink was het ook.

Snel schoof hij de eekhoorn naar de prooistapel, zonder zin het beest nog aan Acorn te laten zien, en draaide zich om op zijn hakken. Haar gehoor was scherper dan dat van hem als het goed was, dus zou ze hem horen als hij zacht sprak? Hij wilde niet meer schreeuwen, dat was de afgelopen dagen al genoeg gebeurd. "Ben je nog steeds boos?" Mauwde hij met een zacht stemmetje, niet per se zielig maar meer een beetje wanhopig. Hij wist niet waarover de poes nu boos was, tenzij het nog steeds ging over hun ruzie. Maar daarna had het weer een tijdje goed geleken. "Volgens Russet kunnen poezen lang boos zijn," Random info die hij even moest delen, mede omdat hij zelf ook niet zo goed wist wat hij ermee moest.


Y’avait rien à perdre Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Y’avait rien à perdre DPKsfdL
Babs
2729
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Y’avait rien à perdre   Y’avait rien à perdre Icon_minitimewo 26 dec 2018 - 0:49

Ze had toch zo gehoopt dat dit makkelijk zou zijn, maar helaas was dit Tallstar. En bij Tallstar waren vrij weinig dingen makkelijk op het moment. Ze trok haar oor even een kleine tik naar achteren toen ze zijn pootstappen hoorde en versnelde haar pas. Zijn woorden klonken wanhopig, zijn toon brak haar hart. Maar ze wilde niet meer meegezogen in zijn drama, waar het hem vrij weinig leek te schelen dat ze meegezogen werd. Ze bleef stil staan. Was ze boos? Even speelde ze met de cliché dat ze niet boos was, maar teleurgesteld. Maar daar hadden ze allebei niks aan. En waarom had hij hier met Russetfur over gesproken? Had die poes emoties naast boos en heel boos? Slatefur draaide haar grijze oortjes kort naar achteren, maar bleef voorwaarts turen. Nog een bijkomend voordeel van blind zijn, geen ongemakkelijk oogcontact. "Ik ben niet boos," begon ze, haar woorden zacht en enigszins plat van toon, "ik doe wat ik het beste kan, me nergens mee bemoeien omdat me dat het beste uitkomt." Misschien was het gemeen om terug te vallen op zijn woorden van alweer een hele tijd terug, maar ze voelde zich er bitter over. Ze was voor hem opgekomen terwijl hij weer een stommiteit had begaan en ze had er flink voor mogen boeten. Sterker nog, dezelfde Bloodclan katten als voorheen hadden aan de grens gestaan en ze wilde niet weten wat er gebeurd zou zijn als Acefray er niet bij was geweest.Y’avait rien à perdre C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Y’avait rien à perdre 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Y’avait rien à perdre   Y’avait rien à perdre Icon_minitimewo 26 dec 2018 - 1:03

Nou er was lichte winst geboekt. Om eerlijk te zijn was hij niet eens zeker van wat hij nu moest doen. Dit was ongeveer zo ver als dat zijn plan gegaan was, zijn gedachten letterlijk uitspreken. En nu hij daar antwoord op kreeg - namelijk dat ze niet boos was en zijn eigen woorden tegen hem gebruikte al wist hij niet meer wanneer en waarom hij die gezegd had - was de kater een beetje verloren. "Ah," Mauwde hij voorzichtig. Dat leek vooralsnog een veilig woord. Zat niet zoveel in dus hoe was het slecht uit te leggen? "Dat is wel de strategy die weinig vrienden oplevert," En hij kon het weten, want zie waar het hem gebracht had. Al kwam de kater er ook meteen achter dat dit niet goed klonk. "Niet dat je mij ermee weg krijgt hoor!" Ja, want dat kwam niet desperate over ofzo. Ugh, Tall schuifelde acuut weer met zijn poten. Hij wilde gewoon alles zeggen wat ervoor zou zorgen dat het weer normaal werd, of dat ze in ieder geval nog even zou blijven staan - al wist hij niet wat 'ie dan weer moest zeggen.


Y’avait rien à perdre Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Y’avait rien à perdre DPKsfdL
Babs
2729
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Y’avait rien à perdre   Y’avait rien à perdre Icon_minitimewo 26 dec 2018 - 1:10

Slatefur kon eigenlijk niet geloven wat Tallstar haar hier aan het vertellen was. Haar nekharen rezen iets overeind. Ze was redelijk klaar met de onverantwoordelijke kater, die hem zomaar gesmeerd was op een vakantie en zijn clan in chaos achter had gelaten. Slatefur draaide haar kop met een ruk iets Tallstar's kant op. "Niets leverde me anders zo weinig vrienden op als jou midden in het kamp verdedigen. Dat leverde me bedreigingen op van mijn eigen clangenoten." Haar toon was ondertussen redelijk benepen, maar ze hield haar kin hoog. "Oh en nog een enkele reis Bloodclan kamp als Acefray er niet geweest was erbij." Haar oren gingen plat in haar nek. Ze voelde zich verraden door de kater en in de steek gelaten. Hoe had hij zijn clan zo achter kunnen laten? Ergens in haar achterhoofd zong er een stemmetje tussendoor. Hoe kon je mij zo achterlaten?Y’avait rien à perdre C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Y’avait rien à perdre 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Y’avait rien à perdre   Y’avait rien à perdre Icon_minitimewo 26 dec 2018 - 1:18

Hij moest toch echt eens op cursus want telkens als hij iets zei waarmee hij de situatie dacht te redden, kwam het erop neer dat het juist escaleerde. Misschien moest hij het tegenovergestelde zeggen van wat er in hem opkwam, dat het dan juist de goede kant op zou gaan. Al leek dit hem niet het meest veilig moment om dat uit te proberen. Zeker niet nu de poes leek te ontploffen en hem overlaadde met nieuwe informatie waarvan zijn ogen groot werden en zijn mond even niet leek te werken. Allereerst: waar in de wereld had ze het over? Ten tweede: hoe kwam die kat zo waanzinnig vaak in aanraking met Bloodclan?! En dit waren dan twee van de vragen die in zijn hoofd spookten na haar uitbarsting. Voor de verandering dacht hij echter even na voor hij wat zei, want hij leek het soms dan wel, maar stiekem was Tall niet dom. "De clan heeft je bedreigd omdat je mij in bescherming nam toen ik weg was," Vatte hij, met groeiende ontzetting en woede, samen. "En vervolgens je bijna uitgeleverd aan Bloodclan?" Dat was nog een beetje een onzeker deel in dit verhaal want dat leek hem uitzonderlijk omslachtig als ze van Slate af hadden gewild. Al was dat niet het punt.

Tall zwaaide twee keer met zijn staart, schudde zijn hoofd en keek de poes toen weer aan - al maakte dat eigenlijk weinig uit. "Dat wist ik niet, Slate," Mauwde hij zacht, met spijt in zijn stem. Hij snapte het gedrag van de afgelopen dagen nu beter, en vervloekte zijn eigen. "Dat had ik echt niet voorzien," Het klonk zwak, dat wist hij zelf ook, maar eerlijk, wie kon er van zijn eigen clan verwachten dat ze invaliden wel even naar Bloodclan zouden brengen wanneer de leider afwezig was?


Y’avait rien à perdre Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Y’avait rien à perdre DPKsfdL
Babs
2729
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Y’avait rien à perdre   Y’avait rien à perdre Icon_minitimewo 26 dec 2018 - 1:41

Hij deed zijn best om het te begrijpen. Maar toch sloeg de kater de plank mis. In zijn hele vreemde samenvatting moest Slatefur toch even van verbazing haar kop terugtrekken en knipperde ze wat verrast. Hoe maakte hij dat er dan weer van? In ieder geval nam hij het serieuzer dan ze verwacht had. Want Tallstar leek niet heel veel dingen serieus te nemen op het moment. "De clan wilde me niet uitleveren Tallstar.." probeerde de kattin enigzins te sussen, al zag ze er nog enigszins verhit uit. Ze wist niet of ze ontzet of boos was, of ontzettend verdrietig. "Ze stonden aan de grenzen omdat ze gehoord hadden dat jullie weg waren." Waarom ze bij de grenzen was, dat was niet belangrijk wat haar betrof. Acefray had haar letterlijk meegesleurd om kruiden te verzamelen, dat was niet zo spannend.Y’avait rien à perdre C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Y’avait rien à perdre 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Y’avait rien à perdre   Y’avait rien à perdre Icon_minitimewo 26 dec 2018 - 1:50

Hij was nog steeds alles rijmend te krijgen in zijn hoofd en tegelijkertijd probeerde hij de woede die oprees bij de gedachte van die vuile verraderlijke clan van hem alleen al, tot bedaren te brengen. Het lukte nog niet helemaal, waardoor hij onder andere haar poging tot uitleg half miste en nog steeds diep fronste. Haar tweede uitleg hoorde hij wat beter, wat alleen maar meer verwarring op zijn gezicht deed verschijnen. "Vuile.." Siste hij, de intense woede duidelijk in zijn stem, voor hij diep ademhaalde en zijn kop eens schudde. "Hoe in de wereld," Hij haalde weer even adem om rustig te worden, deze keer werkte het beter, "Kwamen ze op het idee om jou daarheen mee te nemen?" Zijn poten kneedden ondertussen het zand voor hem. "En hebben ze je te pakken gehad?" Hierbij klonk zijn stem weer bezorgd. Dat gebeurde er als er adrenaline in zijn lijf rondsuisde, emoties zo veranderlijk als het weer, en ook al was zijn woede geenszins op Slate gericht - de poes kon maar beter geen namen noemen.


Y’avait rien à perdre Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Y’avait rien à perdre DPKsfdL
Babs
2729
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Y’avait rien à perdre   Y’avait rien à perdre Icon_minitimewo 26 dec 2018 - 1:57

Slatefur haar woede sijpelde steeds meer weg. Wat tussen de tandwielen van haar hoofd door begon te stromen daarentegen was haar bekender, milde paniek en verwarring. De leigrijze kattin draaide haar oortjes naar achteren toen Tallstar's gedrag totaal omsloeg. "N-nee," miauwde de kattin. Haar eerdere bravoure was ze nu wel weer verloren nu ze de overhand had. Slate kon goed vooruit denken, maar op het moment dat alles afweek van het script was ze alweer kwijt wat ze wilde zeggen. "Acefray wilde graag dat ik meeging kruiden zoeken," stamelde ze, "hij vond dat het goed was dat ik een rondje ging lopen. D-dat was alles." Hopelijk werd Tallstar nu niet extreem boos op Acefray, want dat verdiende de grijze kater totaal niet.Y’avait rien à perdre C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Y’avait rien à perdre 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Y’avait rien à perdre   Y’avait rien à perdre Icon_minitimewo 26 dec 2018 - 11:51

De poes leek erg in de war door zijn woorden, waardoor Tall opnieuw fronste en alle informatie die hij had gekregen naliep om te kijken of hij iets gemist had. Toen dat niet meteen het geval bleek te zijn plofte hij op de grond zodat hij zittend misschien wat rustiger zou worden. Niet meteen het geval, maar het deed wel letterlijk wat stof opwaaien zodat hij moest niezen, waardoor hij het eerste woord van Slate niet hoorde, maar de rest - over Ace - duidelijk was. Tall vernauwde zijn ogen. Hij zou alles doen voor zijn vriend, maar geen kat kon eromheen dat Ace niet de slimste was en bovendien een erkend Bloodclanvriend. Niet de methodes, wel de katten. Aan de andere kant had Tall ook wel vaker een vriendschappelijk gesprek gehad, maar daar ging het nu niet om. "Kende hij de katten die jullie tegenkwamen," Mauwde hij dus, zijn stem iets rustiger en nu meer berekenend. Het was niet het idee dat Ace zijn vrienden hier op Shadowclanterritorium ging brengen. Tall had al het gedrag van zijn vriend door de vingers gezien, maar dat zou wel echt een grens zijn.


Y’avait rien à perdre Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Y’avait rien à perdre DPKsfdL
Babs
2729
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Y’avait rien à perdre   Y’avait rien à perdre Icon_minitimewo 26 dec 2018 - 13:33

Slatefur schuifelde wat nerveus met haar voetje over de grond heen, een kleine kiezel heen en weer rollend om zichzelf nog iets van een houding te geven. De situatie was meteen omgeslagen en dat was niet de bedoeling. De kleine, grijze poes had boos moeten afdruipen, in plaats daarvan had Tall de overhand gekregen en stelde hij nare vragen over Ace. En ergens was ze bang dat als ze eerlijk vertelde wat hij allemaal gezegd had, dat hij in de problemen zou komen. Ace was 1 van de weinige vrienden die ze had hier en ze ging hem niet verraden. Slate schudde dan ook wat stilletjes haar hoofd. Op het moment dat ze weinig zei, kon ze zichzelf ook niet verspreiden over het feit dat hij had gezegd dat hij Claw kende en in het bloodclan kamp geweest was.Y’avait rien à perdre C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Y’avait rien à perdre 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Y’avait rien à perdre   Y’avait rien à perdre Icon_minitimewo 26 dec 2018 - 14:18

Zijn kop ging wat wantrouwend de lucht in toen de poes geen antwoord gaf. Ze zei helemaal niets en leek in plaats daarvan juist in de war over de situatie. De stilte vertelde hem echter genoeg in combinatie met zijn kennis over Ace, en Tall snoof even diep. "Juist ja," Mauwde hij, en sloot kort even zijn ogen. Alles op een rijtje gezet was de situatie hier bij zijn afwezigheid dus erger geweest dan hij zich gerealiseerd had. Nu was het voorbij, maar werd ook meteen duidelijk dat Slate hem er de schuld van gaf. "Het spijt me dat je dat hebt moeten doorstaan," Mauwde hij uiteindelijk, weer tot rust gekomen en Ace's zaak weggearchiveerd voor later. "Wel.. bedankt," En hij glimlachte heel voorzichtig, zijn stem zacht nu. Het was toch wel fijn om te weten dat hij een vriend over had in dit kamp.


Y’avait rien à perdre Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Y’avait rien à perdre DPKsfdL
Babs
2729
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Y’avait rien à perdre   Y’avait rien à perdre Icon_minitimewo 26 dec 2018 - 20:15

Een ongemakkelijke stilte viel. Slate draaide haar oren wat naar achteren, hij zou daardoor toch niet boos gaan doen naar Ace? Dan zou ze er hoogstpersoonlijk tussen springen. De blinde kattin had niet veel vrienden binnen de clan, zelfs van Tallstar wist ze niet zeker of ze die als een vriend moest beschouwen. Er kwam een excuses uit Tallstar, waarbij Slatefur haar schouders ophaalde. "De clan viel uit elkaar," mompelde ze, haar kop afwendend. "En ik had geen zin om weer het kamp doorgeschreeuwd te worden dat ik niks deed." Als dat niet was gebeurd, was ze mooi in de elders den gebleven namelijk.Y’avait rien à perdre C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Y’avait rien à perdre 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Y’avait rien à perdre   Y’avait rien à perdre Icon_minitimezo 6 jan 2019 - 16:34

Ze leek zijn excuses half te accepteren en half af te schudden, wat hem een beetje frustreerde. Dit was toch niet zijn idee geweest en hij verontschuldigde zich nu netjes, maar alsnog wist de poes een punt te vinden waarop Tall het fout had gedaan. Ronduit vermoeiend soms. Haar opmerking maakte echter dat zijn frustratie een beetje viel, tot ze de sneer erna gaf en hij even verontwaardigd haar kant opkeek. Na een korte stilte schudde de kater echter even zijn vacht uit en besloot dat het hem op dit moment niet de tijd waard was om duidelijk te maken dat hij soms ook een slechte dag had. Altijd eigenlijk, sinds hij leider was, dus dat ze misschien ook kon proberen zijn woorden met een korreltje zout te nemen. In plaats van daarover te beginnen keek hij even vermoeid het kamp rond en toen weer naar Slate. "Naja, bedankt dat de clan niet uit elkaar is gevallen en voor Ace beschermen tegen zichzelf," Mauwde hij, aangezien dat waarschijnlijk gedeeltelijk was hoe het was gegaan anyways.


Y’avait rien à perdre Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Y’avait rien à perdre DPKsfdL
Babs
2729
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Y’avait rien à perdre   Y’avait rien à perdre Icon_minitimema 14 jan 2019 - 14:59

Slatefur haar overeindstaande haren gingen iets liggen bij het horen van de reactie van Tallstar. De blinde poes knipperde kort met haar ogen, want ja, die gingen nog erger stuk als ze dat niet deed. Wat nu? Sorry accepteren? Woedend blijven rondstampen leek ook niet heel erg proactief en iets wat ging helpen. Ze was niet goed in ruzie maken. De leigrijze kattin bleef dan ook even verbouwereerd stil, duidelijk even verbaasd met zichzelf. "Uhm.." mompelde de kattin, "graag gedaan..?" Nee, dat was een lekkere exit Slatefur. De kattin hief vervolgens haar kop nog maar eens met haar kin fier de lucht in. "En nu niet meer doen!" miauwde ze maar op een zo streng mogelijke toon, haar poot heffend om tegen zijn neus te tappen. Jammer dat het haar alleen maar lukte om de lucht te tappen. Na zoveel manen was afstand nog steeds een lastige. Ongemakkelijk bleef de kattin staan. "Dat.. moest je neus zijn.. of zo." Grapjes maken in plaats van sorry zeggen, good going Slatefur.Y’avait rien à perdre C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Y’avait rien à perdre 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Y’avait rien à perdre   Y’avait rien à perdre Icon_minitimema 14 jan 2019 - 19:16

De poes leek niet goed te weten wat ze aanmoest met zijn bedankt, waardoor ze eerst maar gewoon er normaal op in ging, en vervolgens besloot nog een laatste keer te stellen dat hij het dan ook niet meer moest doen. Tall grinnikte. En toen ze hem ook nog eens probeerde een tap te geven maar miste, schudde hij vriendschappelijk zijn hoofd. Even keek hij de poes onderzoekend aan, en besloot toen maar gewoon naar voren te stappen en zijn neus tegen die van haar te duwen. Ja, hij was een genadeloze grensenpusher, kon hij er wat aan doen? Waarschijnlijk wel. Op dit moment wilde hij dat alleen niet per se. "Hier issie," Mauwde hij zacht, nog steeds grinnikend, en ondertussen wachtend op de tik die waarschijnlijk komen zou gaan.


Y’avait rien à perdre Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Slatefur
Member
Y’avait rien à perdre DPKsfdL
Babs
2729
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 46 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Slatefur
BerichtOnderwerp: Re: Y’avait rien à perdre   Y’avait rien à perdre Icon_minitimema 14 jan 2019 - 19:47

Slatefur bleef ongemakkelijk met haar grijze pootje in de lucht hangend. Ze zocht naar Tallstar zijn neus en kon die toch niet vinden. Maar zat ze dan toch te laag? Niet ver genoeg? De kattin verstarde kort toen de kater zijn neusje tegen haar pootje aandrukte. Oh. Daar was zijn neus. Nu stond ze voor een dilemma. Ging ze slaan? Haar lippen krulden kort in een glimlach. Ze besloot dat de kater toch nog een tikje verdiend had en tapte, niet al te hard, op z'n neusje met een snuif. Daarna dook ze toch weer iets in elkaar en mompelde ze. "Ik ben niet goed in boos zijn" Ja, wat nu Slate?Y’avait rien à perdre C18a9hvW_o

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Y’avait rien à perdre 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Y’avait rien à perdre   Y’avait rien à perdre Icon_minitimema 14 jan 2019 - 20:54

Hij had zijn ogen gesloten in verwachting van een harde klap, maar kreeg in plaats daarvan een zacht tapje op zijn neus die eigenlijk niet veel minder dan schattig en liefdevol was. Een beetje verbaasd maar met een glimlach opende de kater zijn ogen, en grinnikte toen Slate wat zelfreflectie erdoorheen gooide. Hij knikte kort maar sloeg ook met zijn staart en haalde zijn schouders op. "Het staat je wel goed," Grapte hij, maar spinde ondertussen, blij dat ze hem niet geslagen had. Nog steeds stond hij erg dichtbij, maar dat was beter dan wat ze in tijden hadden gehad.


Y’avait rien à perdre Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Y’avait rien à perdre
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 4Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: