{Vuurwerk} Starclan is a blast 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 {Vuurwerk} Starclan is a blast

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Pollenpuff
Member
{Vuurwerk} Starclan is a blast DPKsfdL
Babs
146
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pollenpuff
BerichtOnderwerp: {Vuurwerk} Starclan is a blast   {Vuurwerk} Starclan is a blast Icon_minitimeza 29 dec 2018 - 22:37

{Vuurwerk} Starclan is a blast Tenor

Dit is voor het vossen event!!! Zie spoiler::
Enkele wolkjes dreven voorbij een heldere hemel. Je zou niet zeggen dat deze nacht zo erg ruw onderbroken zou worden. Pollenpuff lag een beetje te draaien in haar nest. De point kattin kon niet al te best slapen en gaapte diep, een poging om de slaap uit haar ogen te knipperen. Misschien dat ze nog een keertje haar poten kon strekken... Wist zij veel dat de hel zo zou losbarsten. Pollen had nauwelijks tijd om te reageren toen ze een zacht gefluit hoorde in de verte, een hoge toon die ze nog nooit gehoord had. De kattin draaide haar oren en wilde net haar kop heffen, toen een ontzettend luide knal de warriors den liet trillen op zijn grondvesten.

Met een staart die twee keer zo dik was stoof Pollenpuff haar nest uit, nadat ze al een meter de lucht in gesprongen was van schrik, en rende ze het kamp in met een kreet van schrik. Haar ogen waren wijd open gesperd en haar pupillen rond. "Grote Starclan!" schreeuwde ze van schrik toen ze zag waar de knal vandaan kwam. De lucht leek in brand te staan, Starclan leek te exploderen. Meer knallen volgden en Pollenpuff drukte zich kort tegen de grond met een zachte piep. Het lukte haar even niet om zichzelf te herpakken.


{Vuurwerk} Starclan is a blast NPemDCDb_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
{Vuurwerk} Starclan is a blast 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: {Vuurwerk} Starclan is a blast   {Vuurwerk} Starclan is a blast Icon_minitimeza 29 dec 2018 - 23:15

De helder hemel had een donkere kleur gekregen, met enkele schapenwolkjes die voor de sterren langs dwaalden, alsof ze verloren waren in de eindeloze velden van Starclan. Oceanstar had eindelijk haar rust gevonden na een lange dag, bij een van haar goede vrienden waarmee ze de den deelde; Abysshowl. Haar blauwe ogen waren gesloten terwijl ze tegen diens warme vacht aanlag, in de rustige dromen zonder angsten, zonder zorgen die ze nog maar een enkele keer elke Moon had. Starclan gaf geen teken of waarschuwing, waardoor haar zorgen over Bloodclan nog onbeantwoord bleven. Wellicht dat ze haar Medicine Cats en Deputy moest spreken, of zelfs informatie moest halen bij de Clans doe dichter bij Bloodclan woonden. Ze kon zich niet voorstellen dat de moordlustige katten ineens vrede wilden of geen wraak zouden nemen. Ze kende hen langer dan vandaag, ook het feit dat Sweetheart zich bij hen had gevoegd stelde haar niet helemaal gerust.

Een hoog sissend geluid deed haar opschrikken uit een van haar dromen. Heilige Starclan! Haar haren waren overeind gekomen terwijl ze zonder na te denken, met het mos nog in haar haren, naar buiten stapte. Het werd er niet veel beter van toen ze een van de Warriors een schreeuw uit hoorde slaken. "Grote Starclan!" Haar poten raakten nauwelijks de grond toen de jonge Leader in de richting van de Tallrock draafde. De flitsen in de lucht vielen haar nu pas op, tezamen met een angstige, doodsbange Warrior. Pollenpuff, voorzichtig en met grote ogen stapte ze op de ander af. "Hoe lang staat Starclan al in brand?" Vroeg ze zacht terwijl ze een rilling onderdrukte. De volgende knal, ondanks dat ze die verwachtte deed haar een meter de lucht in springen, met een zacht sissend geluid en opgezette staart.

Tag: (Abysshowl) Pollenpuff


{Vuurwerk} Starclan is a blast Oceano10
{Vuurwerk} Starclan is a blast LcrIgCQ{Vuurwerk} Starclan is a blast JwNO92g{Vuurwerk} Starclan is a blast EjrsROF{Vuurwerk} Starclan is a blast UK1ajoI{Vuurwerk} Starclan is a blast 3qCkg2fp_o{Vuurwerk} Starclan is a blast 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Panthersoul
StarClan
{Vuurwerk} Starclan is a blast DPKsfdL
Cynthia
337
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (35 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Panthersoul
BerichtOnderwerp: Re: {Vuurwerk} Starclan is a blast   {Vuurwerk} Starclan is a blast Icon_minitimezo 30 dec 2018 - 19:53

Een knal is wat hem wakker maakte. Hij had geen idee waar het vandaan kwam of wat het was, maar al zijn haren stonden recht overeind en zijn staart was wel twee keer zo dik geworden. Bij de volgende knal sprong hij bijna een meter de lucht in, terwijl de den wat oplichtte. Wat was dit toch? Voorzichtig zette hij een poot buiten de den en liet hij zijn blik omhoog gaan op het moment dat deze weer oplichtte. Een knal werd gevolgd door een verspreiding van een soort van vuur in de lucht. Hij had geen idee wat het precies was, maar het leek alsof Starclan in brand stond. Hij zag zijn zus een eindje verderop staan met een andere warrior. "Hebben jullie enig idee wat dat is?" Hij had zelf namelijk echt geen idee.

Tag: Pollenpuff en Oceanstar


{Vuurwerk} Starclan is a blast 2i1cab4
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
{Vuurwerk} Starclan is a blast XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: {Vuurwerk} Starclan is a blast   {Vuurwerk} Starclan is a blast Icon_minitimedi 1 jan 2019 - 14:31


Burnet was die avond maar laat de apprentice den in gelopen. Ze had Routpaw nog beloofd om wat kruiden voor haar te halen en had onderweg wat zeldzame bessen gezien die ze enkel op de journey had gezien en natuurlijk had ze die kans niet kunnen laten liggen. Stil had ze het pakketje dan ook bij het nest van haar vriendin gelegd, maar meer had ze niet gedaan. De jonge tabby was immers als in dromenland.. En ze verdiende haar rust dan ook dubbel zo dik. Met een luide zucht plofte de mooie flame point poes neer in haar nest waarbij ze even kort met haar pluizige staart over haar eigen neusje streek. Ze wilde nog lang niet slapen, maar ze wist hoe pissig ze wel niet werd als ze niet genoeg slaap had... Dus binnenkort zou ze wel haar ogen moeten sluiten. KOrt draaide ze zich even om en maalde ze nog even over haar eigen complexe gedachten die voor geen meter klopten voordat ze haar ogen sloot.
Boom! Geschrokken sperde de halfslapende kat haar ogen open. Normaal was de jonge poes altijd wel op haar hoede en verraste niks haar meer, maar dit was compleet anders te zijn. Wel meteen had de slaap plaats gemaakt voor een lichte angst en spanning. Haar vacht stond wel dubbel zo dik en wel meteen siste ze nijdig wat vloekwoorden tussen haar tanden door voordat ze opsprong en de den zowat uitholde. Hopeloos probeerde ze haar lichaam tot rust te dwingen, het was tevergeefs. Die vervloekte emoties en instincten ook. Kort vloog haar blik naar de hemel toen een tweede knal te horen was en haar nagels spontaan een weg vonden in de grond. Even snoof de jonge poes, grommend van irritatie en lichte angst. Natuurlijk was de hele clan nu ook weer wakker... Al snel zag ze haar adoptiemoeder, Oceanstar. Maar zelfs zij leek zowat aan de grond genageld met dit fenomeen. Een derde knal vond een weg naar starclan en liet de hemel oplichten met dansende lichten die als vuur over de horizon leek te groeien. Even keek de jonge poes gespannen naar het tafereel voordat ze haar lichaam even een kwartslag draaide en opnieuw naar hun leader keek. Was zij hier van op de hoogte? Was dit een teken van starclan? Iets in haar zij dat dat gewoon niet kon... Waren die dooie niet super discreet als het op tekenen aankwam? Nou als je het aan haar vroeg was het alles behalve discreet. Even maalde ze kort over haar theorie, maar een volgende knal liet haar meteen opschrikken. Een kort hoog en meisjesachtig gegil ontglipte haar bek even. Ah!

Tag: open


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
{Vuurwerk} Starclan is a blast 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: {Vuurwerk} Starclan is a blast   {Vuurwerk} Starclan is a blast Icon_minitimedi 1 jan 2019 - 16:40


Stallionheart
Let me take you for a wild ride
WindClan
33 Moons

Let me take you for a wild ride
» In Camp «

Wat een redelijk rustige dag was geweest bleek toch niet zo rustig te eindigen. Hij had rustig in zijn mosbed liggen dutten toen er een enorme harde knal klonk. Geschrokken keek de kater op. Wat was er aan de hand? Naast hem spurtte Pollenpuff naar buiten naar de open plek. De gevlekte kater wachtte een tel en toen er weer een harde knal klonk schoot ook hij naarbuiten. Met een dikke opgezette staart keek hij ongemakkelijk om zich heen. Toen er nog een knal weerklonk gromde de kater en dook hij lichtelijk ineen. Wat was er aan de hand?! Hij zag hoe Oceanstar naar Pollenpuff toeliep en haar een vraag tussen het knallen door stelde. Met zijn buik over de grond slepend liep hij naar de twee toe. "Als dit een teken is van StarClan is het niet goed" miauwde hij waarna er weer en knal klonk en de lucht oplichtte. Vanuit zijn ooghoeken zag hij Panthersoul zich bij hen voegen en blijkbaar had de kater dezelfde vraag als hij. Wat was er in StarClans naam aan de hand? "Misschien weet Routpaw het..." murmelde hij meer voor zichzelf.


Tag: Oceanstar | Pollenpuff | Panthersoul

{Vuurwerk} Starclan is a blast JXidV8r
{Vuurwerk} Starclan is a blast Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfheart
Dark forest
{Vuurwerk} Starclan is a blast Frkp8xW
Kiki
328
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: I am eternal (died at 30 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: Re: {Vuurwerk} Starclan is a blast   {Vuurwerk} Starclan is a blast Icon_minitimedi 1 jan 2019 - 17:58

Hij had op zijn rug lekker liggen ronken in zijn nest toen er een harde knal klonk. In een seconde stond de kater overeind, klaar voor wat er ook kwam. Maar er gebeurde niks na de knal... Wolfheart stapte naar buiten en zag dat meerdere clangenoten zich verzameld hadden. Hij was op tijd om een lichtflits in de lucht te zien, die met een luide knal ontplofte. Was Starclan boos? Wat gebeurde er? Hij liep met een opgezette staart naar Oceanstar en de rest die zich verzameld hadden. Was dit een straf? "Wat gebeurd er? Is dit een teken van Starclan?" misschien had dit iets te maken met een soort prophecy? Waren ze verdoemt en moesten ze weer naar de bergen trekken? Wolfheart ging iets lager zitten dan normaal. "Het lijkt hoog.. volgens mij raakt het ons niet.." concludeerde de bruine kater toen.


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Pollenpuff
Member
{Vuurwerk} Starclan is a blast DPKsfdL
Babs
146
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 29 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Pollenpuff
BerichtOnderwerp: Re: {Vuurwerk} Starclan is a blast   {Vuurwerk} Starclan is a blast Icon_minitimedi 1 jan 2019 - 18:40

Ze was duidelijk niet de enige die uit de den gejaagd was door het luide geknal. Met wijd open gesperde ogen wendde Pollenpuff zich tot Oceanstar, welke als eerste uit haar den was. "I-ik weet het niet," reageerde ze, haar stem verheffend om boven het luide geknal. "Ik denk dat we wel wakker waren bij de eerste knal!" Meer vragen raasden door haar hoofd. Waren ze wel veilig in het kamp? Moesten ze evacueren? De vuurbloemen in de lucht verdwenen voordat ze de grond raakten leek het.. Wolfheart leek tot dezelfde conclusie te komen als zei en ze knikte stilletjes. "Als dit een teken van Starclan is, dan word ik wel rogue, ze gaven zelfs niet zulk drama toen we naar de bergen moesten," grapte Pollenpuff voorzichtig, in de hoop de spanning iets te verlichten, al was haar staart nog steeds zo dik als maar kon.


{Vuurwerk} Starclan is a blast NPemDCDb_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
{Vuurwerk} Starclan is a blast 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: {Vuurwerk} Starclan is a blast   {Vuurwerk} Starclan is a blast Icon_minitimedi 1 jan 2019 - 21:00

Het was maar goed dat ze al als tweede haar den uit gestoven was. Immers leken de andere Windclanners ook al wakker te worden van het luide geknal en de felle flitsen die door de lucht heen schoten. "I-Ik weet het niet," reageerde Pollenpuff toen ze haar vroeg hoe lang dit al het geval was. Immers was Oceanstar zich ervan bewust dat ze behoorlijk vermoeid was geweest en dus best diep had geslapen, totdat de knallen haar hadden gewekt. "Ik denk dat we wel wakker waren bij de eerste knal!" Vervolgde de kattin, op een even harde stem, om boven het oorverdovende geluid uit te kunnen komen. Opgelucht knikte de Leader terwijl ze haar blik naar de hemel wende. Starclan, sta ons bij. Ze hoopte maar dat dit geen teken was van Starclan, dat er niet nogmaals een reis aan zat te komen. Dan hadden ze beter niet terug kunnen keren, maar verder kunnen reizen naar de vlakten achter de Tribe en hopen op een goed territorium daar. "Hebben jullie enig idee wat dat is?" Vroeg een bekende stem, waardoor ze haar kop omdraaide om haar broer aan te kunnen kijken. Woordeloos schudde ze haar hoofd, als dit een teken van Starclan was, dan zou ze het liefste nu meteen naar de High Stones en Mothermouth reizen, om antwoorden te zoeken. Een meisjesachtig gegil deed de jonge Leader omdraaien naar haar dochter, Burnetpaw. Haar blauwe ogen schoten even over haar verstijfde houding waarna ze boven het geluid van de knallen haar naam riep. "Burnetpaw!" Ze was naast Leader nog steeds een moeder, waardoor ze de neiging haar dochter te beschermen niet kon onderdrukken. Ze was er zelf niet geheel gerust over, maar kon de anderen niet in spanning houden. "Ik wil je mening even weten." Ze wist dat haar dochter een goede band had met de Medicine Cat en ergens achter haar scherpe karakter een slimme kattin verborgen zat, waardoor ze het niet kon laten haar hersenen te laten kraken. Wellicht zou het helpen als de jongere kat wat had om over na te denken dat niet al te ernstig was.

Ook Stallionheart verscheen, de kater kwam zo'n beetje over zijn buik geschoven naar de andere Warriors toe. "Als dit een teken is van StarClan is het niet goed" Mauwde hij, terwijl een volgende knal de lucht weer in brand zette. Het was een fenomeen die zijzelf nog nooit had meegekregen en waarvan de jonge Leader niet wist wat ze moest. Wellicht dat Routpaw of Lizardpath iets gehoord hadden van de overledenen, maar wat het ook was, dit was alles behalve prettig. Nu wenste de jonge grijze Leader dat Innerstar of Mousewish er waren om haar te begeleiden, haar uitleg te geven, zodat ze haar Clan kon beschermen. Ze had niet voor niets de negen levens gekregen. Wellicht zelfs Tallstar, de vroegere Leader van Windclan, aangezien hij hun territorium zo goed had gekend en al Moons over hen waakte. "Wat gebeurd er? Is dit een teken van Starclan?" Vroeg een bruine kater, die de naam Wolfheart droeg. Oceanstar draaide haar blauwe blik naar hem toe, het leek erop dat dezelfde vragen herhaald werden. "Het lijkt hoog.. volgens mij raakt het ons niet.." Het klopte dat de vallende sterren, hen niet raakten. Maar dat maakte het er niet prettiger op, zelfs natuurgeweld was beter dan dit. Minder beangstigend, want hierop wist de Leader geen antwoord. Het trekken naar hoger gebied zou niet helpen zoals met de vloed Moons geleden. "Als dit een teken van Starclan is, dan word ik wel rogue, ze gaven zelfs niet zulk drama toen we naar de bergen moesten," Verklaarde Pollenpuff, waardoor Oceanstar langzaam fronste. Haar blauwe blik op de hemel gericht.

"Burnetpaw, Ze richtte zich weer op de jonge slimme kattin. "Jij bent veel rondom Routpaw te bekennen, ik zal je graag willen vragen om je mening. Denk je dat ik naar de Mothermouth moet gaan of is het beter als ik in het kamp blijf, wachtten of het een teken is?" Sprak ze zachtjes en kalm, wellicht dat ze weer moest gaan slapen en ze net zoals bij de Medicine Cats in haar dromen duidelijkheid konden scheppen, maar slapen door deze knallen heen was alles behalve makkelijk. Het leek niet bijzonder gevaarlijk, maar wel een fenomeen dat haar aandacht bleef vasthouden.

Tag: Alle katten die er nu zijn!


{Vuurwerk} Starclan is a blast Oceano10
{Vuurwerk} Starclan is a blast LcrIgCQ{Vuurwerk} Starclan is a blast JwNO92g{Vuurwerk} Starclan is a blast EjrsROF{Vuurwerk} Starclan is a blast UK1ajoI{Vuurwerk} Starclan is a blast 3qCkg2fp_o{Vuurwerk} Starclan is a blast 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
{Vuurwerk} Starclan is a blast XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: {Vuurwerk} Starclan is a blast   {Vuurwerk} Starclan is a blast Icon_minitimedi 1 jan 2019 - 22:05


Meer katten kwamen hun den uit, allemaal gespannen, geschrokken van wat er was gebeurd. Even haalde de jonge katten gespannen adem waarbij ze even kort haar pluizige kopje schudde. Haar hersenen hadden het al zo goed als gekraakt, dus er was geen enkele reden om paniek te zaaien over de rest van haar lichaam... Dan nog was het wel ergens te begrijpen. Ze was nog jong en had een moeilijke jeugd gehad met veel dood en nare dingen. Dingen zoals dit deden haar enkel denken aan die... Events. Ze zuchtte dan ook even, maar keek al snel op toen ze haar naam hoorde. Oceanstar had haar gilletje gehoord en leek bezorgd te zijn, althans dat was het eerste dat ze zo zag in haar acties, tot de volgende woorden. Wel meteen spitste de flame point poes haar oren toen ze hoorde wat volgde. Haar mening? De leader wilde haar mening we- AH! Even sprong ze wat achteruit en wel meteen dook ze zowat achter de leader aan. Ocean was haar moeder, niet biologisch, maar wel bij hart... En ondanks dat Burnet een verschrikkelijke rebel was, was dit nooit echt weg gegaan. Natuurlijk hadden kinderen koppige momentjes en tieners waren daar zeker geen verschil in, zo was ook de jonge windclanner niet anders geweest. Een beetje pit in haar lijf was goed voor haar omgeving, het hield alles wat interessant.
"Burnetpaw," Klonk er plots nadat er weer een paar knallen waren gevolgd. Het meisje had ietwat haar rust gevonden nu ze wat kon schuilen bij haar adoptiemoeder. Ergens voelde het ook gewoon veilig aan om in het midden van de clangenoten te zijn, aangezien de meesten erg aangetrokken leken te zijn naar de grijze tabby. "Jij bent veel rondom Routpaw te bekennen, ik zal je graag willen vragen om je mening. Denk je dat ik naar de Mothermouth moet gaan of is het beter als ik in het kamp blijf, wachtten of het een teken is?" Even wipte haar opgezette staart heen en weer, waarbij ze gespannen even haar adem onder controle wilde krijgen. Dat was een vraag die ze niet had zien aankomen. Snel keek de poes weer even op naar de hemel, waar de kleuren en flitsen als een wild dier aan de hemel leken te dansen. Het leek niet natuurlijk, dat was iets dat ze zeker was. "I-ik.." zei ze dan ook zachtjes. Ze was bang, maar onzekerheid was er niet in haar stem. Als er een iets was aan Burnet dat je altijd van haar kon verwachten, dan was het wel zekerheid. haar mening was heilig voor haar en ze zou door hell gaan om die te verkondigen. "Ik denk dat de clan je nu nodig heeft en we beter afwachten tot dit gekke... Ding over is en iedereen rustig is..." even slikte ze. Burnet wilde helemaal geen conclusies trekken, maar soms moest het gewoon gedaan worden. "Ik heb nog nooit gehoord dat starclan zo een opvallend teken heeft gestuurd..." murmelde ze zachtjes. De jonge poes had vroeger immers heel veel verhalen gehoord over starclan en hun connecties met de levende katten hier. Ze waren discreet en lieten de tekenen vaak aan een of twee katten over. Dit was dus speciaal of gewoon totaal iets anders. Wat het ook was, windclan had eerst orde nodig. Toch?

Tag: Oceanstar


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Routnose
Catministrator
{Vuurwerk} Starclan is a blast BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: Re: {Vuurwerk} Starclan is a blast   {Vuurwerk} Starclan is a blast Icon_minitimedi 1 jan 2019 - 22:06

Er is altijd een stilte voor de storm, allicht omdat het elkaar moet uitbalanceren, allicht enkel omdat het moment voor chaos in contrast zo rustig lijkt. Hoe dan ook lag Routpaw vredig te slapen na een lange dag toen de hemel in tweeën werd gespleten. Onweer was onaangenaam, maar slechts een natuurverschijnsel. Het geluid dat haar en de hele clan echter wekte uit hun stille slaap was anders, onnatuurlijk. Het deed haar oren suizen en liet de kleine poes uit haar nest schieten. Nog aangedaan van de slaap was de enige logische verklaring dat de wereld vergaan moest zijn, dat iets groots haar clan had geraakt en met een klap de afgrond in trok. Toen ze echter het kamp bereikte bleek de waarheid anders, maar niet minder afschuwelijk te zijn. Haar clangenoten leefden nog, maar toen ze waakzaam naar het midden van het kamp stapte, haar lichaam laag tegen de grond van schrik, werd de hemel opnieuw aangetast. Harde klappen verlichtten de lucht waar eerder de sterren van hun voorouders hadden gestaan. Vuur vrat aan het normale donker van de nacht en vulde de hemel, alsof het net als een bosbrand door Starclan heen joeg. De gesprekken om haar heen vervaagden tot een zacht geroezemoes, terwijl ze daar vastgenageld aan de grond toe moest zien hoe de sterren waarvan ze geleerd had zo hartstochtelijk te houden in vuur en vlam stonden.

Tag: niemand so far


It is both a blessing and a curse
{Vuurwerk} Starclan is a blast 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Dinspots
Member
{Vuurwerk} Starclan is a blast RfBFH8A
loïs
247
Actief
frageil (fragile & geil)

CAT'S PROFILE
Age: ✗ 32 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dinspots
BerichtOnderwerp: Re: {Vuurwerk} Starclan is a blast   {Vuurwerk} Starclan is a blast Icon_minitimewo 2 jan 2019 - 23:20

Het zou niet meer zo lang duren totdat hij weer weg mocht uit de medicine cat. Hoogstens een week en dat was als hij extra zielig bleef doen.. Hij vond het ergens jammer dat hij weer terug de warriors den in zou moeten binnenkort. Daar had men het nogal wat minder op hem dan Rout, helaas. Met een zuchtje legde hij zijn kop op zijn voorpoten. Alle wonden waren ongeveer geheeld, maar die over/boven zijn oog gaven nog wat problemen. Dat vertelde die maar niet aan Rout, het zou vanzelf wel goedkomen en zo niet was het misschien maar beter als niemand er wat van wist. Abysshowl had maar één oog en die was elder, hij was niet van plan om hetzelfde te eindigen als haar. Nee, hij kon nog prima alles doen, alleen was zijn rechteroog wat ehh.. Waziger. En was diepte wat lastiger. Maar goed. Na een tijdje liggen nadenken begon hij in slaap te vallen, om vervolgens weer hard wakker te schrikken van een enorme knal. Angstig krabbelde de kater overeind en haastte hij naar de uitgang van de den. Wat was dat?! Kwam Dark Forest hem halen? Zijn blauwe ogen schoten in paniek het hele kamp rond, op zoek naar iemand, iemand. Maar hij wist dat niemand op hem stond te wachten, en Rout was nergens, ook niet in de den, hij had haar naam al geroepen en ze was er niet.. De kater klemde zijn kaken op elkaar toen het gedonder en geflits alleen maar door bleef gaan. God, als dit Dark Forest niet was was het wel een teken van StarClan en dat betekende dat hij weg moest uit de clan. Toen spotte hij Rout, middenin het kamp, en zijn hart stond stil. Waarom was ze buiten?! StarClan stond in de brand en zijn domme meisje stond daar maar, wachtend tot het vuur per ongeluk op haar zou neer regenen? Meteen schoot hij naar voren, als het Dark Forest was haalden ze hem maar, maar niet z'n Routje. Hij zou haar beschermen. Bij iedere knal kromp hij ineen maar hij vertikte het om te stoppen met lopen. "Rout, ga naar binnen! Nu!" miauwde hij, zijn stem overslaand in angst. Angst voor haar.


{Vuurwerk} Starclan is a blast Dinyee10
{Vuurwerk} Starclan is a blast 5mYVNNK{Vuurwerk} Starclan is a blast UaJatYa{Vuurwerk} Starclan is a blast Unknown{Vuurwerk} Starclan is a blast 6IRKqVA{Vuurwerk} Starclan is a blast NMT5ue8
look at my wife:
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
{Vuurwerk} Starclan is a blast 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: {Vuurwerk} Starclan is a blast   {Vuurwerk} Starclan is a blast Icon_minitimezo 6 jan 2019 - 13:31


Stallionheart
Let me take you for a wild ride
WindClan
33 Moons

Let me take you for a wild ride
» Mood: Cautious «

Hij bleef bij Oceanstar zitten in het midden die aan Burnetpaw een paar dingen vroeg over Routpaw. De katers schudde een keer met zijn vacht en keek weer omhoog naar hoe de hemel oplichtte en weer terug normaal werd. Opeens voelde hij de sterke drang om de andere katten te waarschuwen die buiten liepen. "Wat het ook is en ookal raakt het ons niet, toch vertrouw ik het niet. De Patrols moeten terug naar het Camp komen. Als WindClan een teken van StarClan krijgt dan moeten we hier zijn.." miauwde de kater die zich naar Routpaw had gewend. De poes stond midden op de open plek omhoog te kijken toen er vanuit zijn ooghoeken een schim tevoorschijn kwam. Dinspots die al een poosje in de Medicine Den verbleef gaf Routpaw bijna opdracht als een Leader om terug naar binnen te gaan. Boven hem knalde het nog een keer maar dit keer kromp de kater niet ineen. Wat was er aan de hand tussen die twee? Hij schudde zijn kop en keek naar Oceanstar. "Zal ik de Patrol opzoeken Oceanstar?" bood de kater aan. Misschien wilde ze al haar Warriors wel hier, en zo niet dan zou hij het ook horen. Hij keek nog een keer naar de lucht die nu even stil leek te zijn.


Tag: Oceanstar{Vuurwerk} Starclan is a blast JXidV8r
{Vuurwerk} Starclan is a blast Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: {Vuurwerk} Starclan is a blast   {Vuurwerk} Starclan is a blast Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
{Vuurwerk} Starclan is a blast
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: