She's a viper 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 She's a viper

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Burnetbliss
Member
She's a viper XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: She's a viper   She's a viper Icon_minitimevr 4 jan 2019 - 0:21


Het puntje van haar pluizige staart wipte even heen en weer toen ze de verschijning van de afschuwelijke elder in haar vizier kreeg. Wat een monster. Heh, daar kon Ocean toch nooit iets in gezien hebben? Ze was absoluut verschrikkelijk; zou vast de kittens wegjagen als ze de nursery binnen stapte... En toch leek het weer te gebeuren. Burnetpaw, wiens verschijning mooi en elegant was, leek aan de kanten geplaatst te worden voor wat? Dat? Ze vond het alles behalve fijn... En zoals elke keer dat ze ergens bezwaar op had, besloot ze ook hier haar bek open te trekken. Zonder boe of ba liep ze dan ook op de grijze kattin af. "Abysshowl," sprak ze kalm, nog ver voor ze bij de ander was. Haar stem klonk krachtig, afdwingend, bijna emotieloos bij het spreken van dat ene woord. In haar ogen lag niet veel jeugdige vreugde... Nee, ze droegen een ijzig laagje dat door de maanden heen enkel dikker was geworden. Een muur van ijs had zich rond de mooie poes gevormd. Het had haar sterk gemaakt en niemand, maar dan ook niemand zou haar ooit nog iets aan weten te doen. "Kan je mee met me op jacht?" Er waren immers nog dreigingen van Bloodclan en Ocean was erg op haar hoede. Als de ander iets van de leader kende zou ze toestemmen, tenzij ze een harteloos kreng was. Well, dan had ze genoeg reden om der verbaal hier aan te vallen, niet?

- Abysshowl


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Abysshowl
Member
She's a viper 12970665_92ALuzVTE4XnyOL
Jamie
239
Actief
“She made broken look beautiful
and strong look invincible.
She walked with the Universe
on her shoulders and made it
look like a pair of wings.”

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Abysshowl
BerichtOnderwerp: Re: She's a viper   She's a viper Icon_minitimevr 4 jan 2019 - 0:46

De grijze kattin stopte in haar passen toen ze de stem hoorde van een van haar clanmates. Ze was bezig geweest met haar dagelijkse routine, een die diep in haar gesleten was. Abysshowl hielt er namelijk van zichzelf nuttig te maken en dit deed ze op verschillende manieren. Voornamelijk met de klusjes waren warriors zich te druk voor achtte. Dit zorgde ervoor dat ze de meeste van haar uren in het kamp bestede, al vond ze dit niet bepaald erg op de drukte na. Een grote groep katten was voor haar nog altijd een moeilijk iets, na zo lang geleerd te hebben dat iedereen een vijand was. Maar goed, dat waren wonden en lessen die zelfs tijd niet konden helen. Haar enkele blauwe oog richtte zich op de eigenaar van de stem, Burnetpaw. Een van de vele kinderen van Oceanstar, en op die manier ook deels de hare. Goed, nu moest ze toegeven dat ze enkel Chasmkit en Fawnkit als haar jong beschouwde maar ze wist dat deze kattin ook veel betekende voor iemand die haar lief was. Enkel om die reden accepteerde ze de toon die de apprentice had aangeslagen. "Burnetpaw" Reageerde ze dus simpel en redelijk streng terug om hierna de afstand tussen hun in te overbruggen, verwachtende dat de flamepoint de rede van het gesprek al snel duidelijk zou maken. En dit was ook zo, want hierna volgde een vraag. Kort overwoog de elder de opties, om hierna resoluut te knikken. "Ik zal meegaan, op voorwaarde dat we terug in het kamp zijn voor sundown en diep in ons territorium blijven" Ze had namelijk geen zin in onnodige drama en had ook nog andere dingen te doen vandaag. Kort sprak ze een andere warrior aan over waar zij en de apprentice heengingen, om hierna Burnet aan te kijken en met haar mee naar de uitgang van het kamp te lopen. Echt een mening kon ze nog niet binden aan de ander, daarvoor kende ze Burnet nog niet persoonlijk genoeg. Maar ze stelde zich voor dat dit jachtuitje daar wel voor zou zorgen.


She’s strong but she’s exhausted
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
She's a viper XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: She's a viper   She's a viper Icon_minitimevr 4 jan 2019 - 12:12

Niemand in haar leven had haar ooit al op haar plaats gezet. Niet haar adoptie ouders en noch haar vrienden. Deze kat zou er ook geen verandering in maken. Ze was een sterke kat van aard en wist waar haar plaats was in deze wereld; ze stond immers sterk op haar pootjes... Daar was ze zich bewust van. Ookal was haar kop gevuld met een explosie aan emoties liet ze dit bijna nooit zien. Ze leek collectief en kalm, altijd... Ookal was dit een groot leugen. Twijfel en pijn was diep geworteld in haar bewustzijn... En dat wist ze maar al te goed. Niemand zou het ooit uitvinden wie ze was, daar diep vanbinnen. Kort staarde ze dan ook naar de lelijke poes. Wat dacht ze ook te doen? Ze was gewoon een nutteloze elder en kon niks doen; zij aan de andere kant was mooi en nog eens getalenteerd. Ze kon alles maken, want ze deed niks verkeerd, toch? Ja, zo was het. "Burnetpaw" Klonk er van de oudere poes af, maar zelfs de toon van de grijze toegetakelde poes deed haar weinig. Ze mocht haar nog uitschelden, het zou haar niks deren. "Ik zal meegaan, op voorwaarde dat we terug in het kamp zijn voor sundown en diep in ons territorium blijven" Even zwiepte ze met haar pluizige staart. Dat was precies wat ze ook van plan was, perfect dus. Kort knikte ze naar de elder waarna ze zich een kwartslag draaide. "Ik zat te denken om naar Small lake te gaan, dan kunnen we eventueel nog water halen als de jacht niet zo soepel loopt," merkte ze op, duidelijk makende dat ze al eventjes zat te denken aan deze jacht. Als ze dan toch buiten waren... Nee correctie; als die andere dan toch eens buiten kwam kon ze haarzelf maar nuttig maken door wat nat mos te dragen voor de elders en kittens die de reis naar het meertje te zwaar vonden.


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Abysshowl
Member
She's a viper 12970665_92ALuzVTE4XnyOL
Jamie
239
Actief
“She made broken look beautiful
and strong look invincible.
She walked with the Universe
on her shoulders and made it
look like a pair of wings.”

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Abysshowl
BerichtOnderwerp: Re: She's a viper   She's a viper Icon_minitimeza 26 jan 2019 - 17:33

De grijze kattin knikte bij de reactie van Burnetpaw, om hierna met de ander mee uit het kamp te lopen. Ze vond het plan goed genoeg. Zelf maakte ze deze reis redelijk vaak, omdat ze moeite had met niks doen en stilzitten. Daarbij gaf ze de voorkeur aan de eenzaamheid in territoriums dan de drukte van het kamp. Grote groepen met katten maakte haar nerveus. Haar denkwijze was immers zoals een van de buitenclanners. Ze wantrouwde alles en moest overzicht hebben om zich niet in het nauw gedreven te voelen. Zo doende dat ze ook op een manier liep waardoor haar goede kant richting Burnet stond. Niet alleen was dit prettiger met praten maar het zorgde ook voor een soort veiligheid waarin ze wist wat de ander deed. Niks persoonlijks, er waren maar twee katten waar ze haar zwakke kant naar keerde. "Weet je hoe je in groep jaagt?" Besloot ze uiteindelijk te vragen, aangezien ze hier de voorkeur naar gaf als ze met een ander jaagde. Ze kon prooi opzoeken en drijven naar de ander, waardoor zij zelf niet met het probleem zat van sprongen inschatten.


She’s strong but she’s exhausted
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
She's a viper XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: She's a viper   She's a viper Icon_minitimema 28 jan 2019 - 12:35

Ze keek even scherp naar de ander. Ze vond de ander alles behalve fijn en wilde eigenlijk van haar af proberen te komen zodra ze buiten het kamp was. Een goed gesprek. Ze zouden echter wel op afstand moeten zijn, aangezien ze niet wilde dat een of andere patrol hun momentje kwam storen. En al zeker niet Oceanstar, die had niks te zoeken bij hun twee en kon dus maar beter wegblijven van hun. Dit was hun moment. ALs ze dan familie werd moest ze wel even de situatie polsen in de plaats van enkel een toeschouwer te blijven. Het schip zou snel zinken als ze niet ingreep. Even snoof de poes zachtjes, de spanning tussen haar schouders was er weer... Helemaal niet fijn, ze zou Rout erover aanspreken. "Weet je hoe je in groep jaagt?" Klonk er van de grijze poes af waraop ze even opkeek. Was de ander van plan mee te jagen? Wat voor een grap was dit? "Je bent een elder," zei ze dan ook enkel resoluut als teken dat de ander gewoon op haar gat moest zitten en kijken. Een professional zou de rest wel handelen.


If I could begin to be
half of what you think of me
I could even learn how to love
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: She's a viper   She's a viper Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
She's a viper
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: