Twinkle 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Twinkle

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Burnetbliss
Member
Twinkle XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Twinkle   Twinkle Icon_minitimema 7 jan 2019 - 8:56

Nu ze oud genoeg was om er alleen op uit te gaan, nam ze deze kans met beide poten vast. Ze wilde aantonen hoe sterk ze wel niet kon zijn, ondanks dat ze eigenlijk fysiek totaal niks speciaals was. Al haar kracht moest van haar geest komen. En boi, wat voor kracht kon ze hebben. Als apprentice had ze wel eens een warrior op zijn plek gezet. Ze liet niet met der doen, opdat ze wist wat ze kon doen. Even keek ze kort rond toen ze bij Fourtrees was aangekomen. Even scande ze het gebied af, waarna ze al snel op het terrein stapte. Ondanks dat het neutraal gebied was, spande ze toch haar spieren aan. Al dan niet om deze te gebruiken om te rennen of om op iemand te springen was de vraag. Hoewel ze meestal gebruik maakte van haar mondje was het ergens toch geen slecht plan om haar lichaam te gebruiken mochten dingen uit de hand lopen.

-Mistystep
Terug naar boven Ga naar beneden
Mistystep
Member
Twinkle Tenor
17
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 14 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mistystep
BerichtOnderwerp: Re: Twinkle   Twinkle Icon_minitimema 7 jan 2019 - 14:50

Vandaag had ze besloten om eens buiten de grenzen van het gebied te gaan wandelen. Ze vond het heerlijk om eens een andere omgeving te zien, aangezien ze zich vooral aan de regeltjes hielt en dus binnen de grenzen bleef. Gelukkig was Fourtrees nog steeds neutraal gebied, ondanks het hele gezeur van de Journey, dus dat betekende dat ze hier gewoon mocht komen. De grijze kattin keek om zich heen, terwijl haar groene ogen alles in zich opnamen. Mistystep rekte zich uit en geeuwde eventjes, ze had vannacht nog gejaagd en had nog bijster veel slaap gekregen, wat ze nu toch wel begon te voelen in haar lichaam. Haar pootjes deden pijn van het lopen en ze had ruzie met iets dat tussen haar pootkussentjes zat. Ze liet haar achterwerk op de grond zakken en stak haar neus tussen dr voorpootje, om opzoek te gaan naar datgene wat haar zo'n pijn deed. Na eventjes zoeken had ze de kleine doorn te pakken en spuwde hem uit. Precies op het moment toen ze een andere clan's geur rook. Haar oortjes draaide iets wat onzeker om zich heen voordat ze de flame point kat had gevonden. Mistystep opende haar bek, om erachter te komen dat 't een Windclan kat was. Ze had verhalen gehoord over de katten, natuurlijk, maar ze had er nooit eentje gesproken. Toch voelde ze zich wat opgelaten om zomaar een andere clan's kat aan te spreken. Haar vacht prikte en ze voelde een knoop in d'r maag, terwijl ze zichzelf overeind duwde en op veilige afstand van de flame point bleef staan. "Hallo?" vroeg ze, lichtelijk onzeker.
Terug naar boven Ga naar beneden
Burnetbliss
Member
Twinkle XQXA7Xt
Sean
2114
Actief
Je remue le ciel, le jour, la nuit. Je danse avec le vent, la pluie.

CAT'S PROFILE
Age: 22 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Burnetbliss
BerichtOnderwerp: Re: Twinkle   Twinkle Icon_minitimedi 15 jan 2019 - 14:30

Waarom ze hier precies was, was haar een raadsel. Hier kon ze geen katten op hun plaats zitten dat ze de regels aan het breken waren ofzo, aangezien dit neutraal gebied was die gedeeld werd met alle clans.. En dus mocht bloedvergiet... Of... Pijnlijke woorden hier niet verdeeld worden. Beetje dwaas in haar ogen aangezien ze ook wel ergens hier prooi konden uithalen als niet elke clankat besloot hier een middagdutje te doen. Hmpf... "Hallo?" Klonk er plots, waardoor de pluizige warrior zich meteen omdraaide en even haar spieren aanspande. Een zilveren poes... Kort snoof ze even, waardoor ze lichtjes de geur van vis en dergelijke kon opvangen... redelijk vies dus. Even richtte ze haar fijn gebouwde koppie wat meer op, om vervolgens haar staart wat heen en weer te slaan... Maar de tensie in haar spieren bleef aanwezig. "Hi," zei ze dan ook enkel terwijl ze haar ogen vernauwde.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Twinkle
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: