Little do you know 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Little do you know

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Lionroar
Member
Little do you know V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lionroar
BerichtOnderwerp: Little do you know   Little do you know Icon_minitimema 14 jan 2019 - 22:13


Soms had hij het nodig om even weg te stappen van het Shadowclan territorium. Het was al enige tijd zijn thuis, maar toch, eens in de zoveel tijd, voelden de dicht op elkaar staande dennenbomen bedrukkend. En wanneer het zo'n dag was, besloot hij om langs de borders te lopen. Zijn blik soms iets te lang op het Windclan gebied gericht; hij mistte de clan niet (op zijn kinderen na), maar wel de plek. De velden. De vrijheid en de wind die langs je vacht woei. Toen hij dichtbij Fourtrees kwam, trok een geur plots zijn aandacht. Wellicht een oude geur, maar het rook naar loner. Wellicht zelfs Bloodclan, als hij er goed over nadacht. Zijn passen werden voorzichtiger, maar hij kon het niet laten om het Fourtrees gebied te betreden. Als er daadwerkelijk een bloodclanner was, dan was het zijn taak die weg te jagen.

Het geurspoor was weg en de wind was gaan liggen, terwijl hij langs de grote steen van Fourtrees stapte. De kater kwam tot een halt toen hij voetstappen hoorde, en aangezien hij van zijn reuk niet meer afhankelijk kon zijn, wachtte hij tot de voetstappen dichtbij de hoek waren. Snel sprong hij achter de steen vandaan, zijn haren overeind, klaar voor de strijd. Maar het was geen bloodclan kat die voor zijn neus stond. Ze droeg geen halsband. Ze had geen bloodclan geur. Haar lange, verzorgde vacht gaf weg dat ze van Riverclan was. Hij herpakte zich snel. "Sorry, ik dacht dat je een bloodclanner was." Was zijn simpele verklaring, zijn blauwe ogen op de Riverclanner gericht. Hij kende haar ergens van. Was ze niet die ene kattin die hij in het Shadowclan kamp had gezien?

+ Sunlight
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Little do you know
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: