Everybody Is Kung Fu Fighting 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Everybody Is Kung Fu Fighting

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Roughvoice
Member
Everybody Is Kung Fu Fighting 9a8326a8297897fdc0fdbd9b9d3f3c810ebb2970_128
Inge
124
Actief
I didn't kill him but I bet his balls are still bruised

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Roughvoice
BerichtOnderwerp: Everybody Is Kung Fu Fighting   Everybody Is Kung Fu Fighting Icon_minitimedi 15 jan 2019 - 18:21

Roughpaw was aan het trainen in het donkere maar mooie naaldbos. Ze zou over niet al te lange tijd warrior worden en ze probeerde om die tijd nog korter te maken. De grijze she-cat zou erg balen als ze niet tegelijk met de andere apprentices warrior werd. Ze had zo hard gewerkt! En ondanks dat ze niet zo groot was als haar vader en de meeste andere Shadowclanners, kon ze aardig vechten. Dat wist deze boom ook. Elke keer als ze met haar klauwen naar het hout sloeg slaakte ze een strijdkreet. Dat maakte het cooler, en meer epic.

Stagpaw + open


Everybody Is Kung Fu Fighting Roughi10

i prefer an ugly truth to a pretty lie
Terug naar boven Ga naar beneden
Stagpaw
Member
Everybody Is Kung Fu Fighting NecessaryAppropriateAsianwaterbuffalo-max-1mb
Kippetje
109
Actief
When you kill a king, you don't stab him in the dark.
You kill him where the whole court can watch him die

CAT'S PROFILE
Age: ▸ 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Stagpaw
BerichtOnderwerp: Re: Everybody Is Kung Fu Fighting   Everybody Is Kung Fu Fighting Icon_minitimevr 1 feb 2019 - 23:00

Everybody Is Kung Fu Fighting Prey_by_8_bitspider-dcjxzni

Natuurlijk was het nooit doodstil in het bos; uilen lieten in hun jacht takken kraken, de wind suisde zachtjes tussen de bomen door. Toch, nu het nog zo vroeg was dat de zon nog niet eens echt opgekomen was, had hij niet verwacht om gevechtskreten door het bos te horen gaan. Ze waren duidelijk afkomstig van een kat en verstoorden zijn jacht, wat hem nogal tegen de haren instreek. De kater had namelijk zijn zinnen gezet op het worden van de perfecte apprentice, omdat hij ook dingen vrij snel oppikte. Alleen wanneer men zijn jacht ging verstoren, werd dat lastig.
Snel genoeg vond hij de schuldige; Rougpaw. Zijn ogen gleden van een afstandje over de grijs-witte poes heen, die met haar klauwen een boom ernstig aan het toetasten was. Stagpaw kreeg een vage grijns op zijn gelaat en zakte door zijn poten, waarbij hij stilletjes dichterbij sloop. Uiteindelijk zette hij een aanval aan en probeerde op de poes te belanden, waarbij zijn nagels natuurlijk ingeklapt waren. "Als je je vecht technieken wilt oefenen, is een andere kat allicht een meer geschikte sparpartner dan een boom," klonk zijn stem rustig en lichtelijk geamuseerd. Hijzelf was een stuk jonger dan de poes e ondanks het feit dat hij een uitstekende leerling was en ook vrij groot, wist hij dat hij dit gevecht niet van haar zou winnen. Toch, het zou goed zijn om zijn skills te verbeteren.


STAG
trot
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Everybody Is Kung Fu Fighting
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Pinewoods-
Ga naar: