Concerning mice and monsters 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Concerning mice and monsters

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Littlebee
Member
Concerning mice and monsters DPKsfdL
Inge
75
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlebee
BerichtOnderwerp: Concerning mice and monsters   Concerning mice and monsters Icon_minitimedi 15 jan 2019 - 18:34

Over de met takjes en natte sneeuw bezaaide grond liep een pikzwarte kat. Ze was aan het jagen voor haar clan. Een muis had ze al gevangen en begraven om hem later op te halen en naar het kamp te brengen. Hopelijk vond Littlebee nu nog een muis... of een kikker, of iets anders eetbaars. De kraaienplaats ging ze niet graag heen. Ze hield niet van ratten, en nog minder van Twolegs. Ze schrok even toen er een monster over het Thunderpath verderop raasde maar ging al snel verder met het opspeuren van prooi.

Tigerclaw + openConcerning mice and monsters 987310
life is the flower, for which love is the honey
Terug naar boven Ga naar beneden
Tigerclaw
Member
Concerning mice and monsters Tumblr10
Mark
127
Actief
"The end."

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tigerclaw
BerichtOnderwerp: Re: Concerning mice and monsters   Concerning mice and monsters Icon_minitimedi 15 jan 2019 - 18:52


Zijn vurig amberkleurige ogen waren geplakt op een zwarte lijf dat sluipend door het territory liep. Het was een she-cat, rond zijn leeftijd, en een clangenoot. Haar naam was wat te zoetsappig in zijn mond maar haar lijf mocht er zeker zijn. Met turende ogen bleef hij haar stilletjes volgen. Zijn donkere tabby pelt smeltend tussen de dennenbomen en hun schaduwen. Ze was naar de Burnt Sycamore gelopen waar ze net een muisje had weten te vangen. Die had ze snel weer opgeborgen en was ze veder met haar taak gegaan, totaal niet doorhebbend dat er nog wel is een maniak zoals Tigerclaw haar bekeek vanuit een duistere schaduw. Littlebee schrok toen ze wel iets te dicht bij de Thunderpath kwam en daar een monster voorbij rees. Een grimas trok op zijn lippen. Jammer dat ze niet overgereden werd. Hij had het graag willen zien gebeuren. Er waren voor zijn mening te weinig spannende dingen de afgelopen tijd. Misschien moest hij maar eens voor drama zorgen.. Hah. Natuurlijk. Hij had niet stil gezeten de afgelopen moons. Er had een pracht plan in zijn hoofd gecreëerd en die zal spoedig in actie worden gezet. Misschien kon leuke Littlebee hem wel helpen. De grote tom liep uit zijn schuilplaats en zette meteen zij grote lijf in de weg van de zwarte she-cat. Zijn amberkleurige ogen glommen interessant terwijl een grimas op zijn bek trok. "Littlebee" Zijn stem klonk zwaar, wat nog wel vaak als charmant gezien werd. "Ben je alleen hier?" Natuurlijk was ze dat maar de tom deed net alsof hij hier net aangelopen was.


Concerning mice and monsters Xm87ck10
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Concerning mice and monsters
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: