{Small Event} Snowball fight! 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 {Small Event} Snowball fight!

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Waspsting
Member
{Small Event} Snowball fight!  FJXhTBA
Loïs
604
Actief
Strength of the spirit must be guided. Let me guide and I'll make great warriors.

CAT'S PROFILE
Age: ❝ 93 Moons ❞
Gender: She-cat ♀
Rank:
Waspsting
BerichtOnderwerp: {Small Event} Snowball fight!    {Small Event} Snowball fight!  Icon_minitimewo 16 jan 2019 - 10:45

Waspsting was goed opgebouwd tegen de sneeuw. Dit betekende echter niet dat ze ervan hield. Een sneeuwbui trok over het land en door de harde wind die altijd over het ShadowClan gebied leek te trekken sneden de vlokken haast in je gezicht. Toch leek niet iedereen het zo vervelend te vinden als zij; meerdere apprentices waren elkaar aan het bekogelen met sneeuwballen. Ze kierden en schreeuwden van plezier en Wasp wist niet of ze nou moest glimlachen of met haar ogen moest rollen. Kinderen waren kinderen, nam ze zich maar voor, ze moesten maar doen wat ze wilden. Deze mentaliteit hield ze vol totdat een sneeuwbal haar opeens hard tegen de zijkant van haar kop raakte. Met versmalde ogen keek ze het groepje rond. Wie had haar geraakt..
- Wasp beschrijft hier vooral apprentices maar dit even is open voor iedereen, warriors, kittens, elders etc! Even iets light hearted in plaats van al die doden c'x


Waspsting

if you are the flower bearing honey


than i am your wasp that stings
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Warpaw
Member
{Small Event} Snowball fight!  LZ9ajdK
Wolf
85
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Warpaw
BerichtOnderwerp: Re: {Small Event} Snowball fight!    {Small Event} Snowball fight!  Icon_minitimedi 22 jan 2019 - 23:18When hell seems one step closer than heaven.

Was hij te oud voor spelletjes als dit? Misschien. Schaamde hij zich? Absoluut niet. Voor het eerst in tijden had hij een namiddagje vrij gekregen van Stormpetal, aangezien de sneeuw het moeilijk maakte om te gaan trainen. Hij had eerst een tijdje in zijn nest gelegen, lekker warm. Maar toen hij het opgewonden geschreeuw van buiten had gehoord, was hij toch een kijkje gaan nemen. Het duurde niet lang voor hij meegesleurd werd in de sneeuwpret. Met zijn pootjes kneep hij de sneeuw tot een redelijke bal, waarna hij die weg schoot door er een harde mep tegen te geven. Het enige wat moeilijker bleek te zijn dan verwacht, was mikken. Hij zag de sneeuwbal een boog maken en..

Oh no.

De sneeuwbal raakte Waspsting recht tegen haar kop. De apprentice dook in elkaar, terwijl het gejoel om hem heen voor een kort moment stil viel. Hij draaide ongemakkelijk met zijn oortjes terwijl hij de senior warrior met grote ogen aan keek.

What is left but war?you want battle?
i'll give you war.

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
{Small Event} Snowball fight!
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: