Learn your ABC's 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Learn your ABC's

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Chickenpaw
Member
Learn your ABC's S2Epgpx
Hannah
549
Actief
Check yourself before you wreck yourself

CAT'S PROFILE
Age: ♛ 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Chickenpaw
BerichtOnderwerp: Learn your ABC's   Learn your ABC's Icon_minitimewo 16 jan 2019 - 14:41


Hij liep weer het kamp binnen met lege poten. De bruine kater was al vóór Sunhigh bezig geweest wat voor de Clan te vangen. Maar de zon ging al onder en hij kwam nogal moe en geïrriteerd het kamp binnen. Sommige katten keken hem aan, maar de meesten waren gewoon gericht op hun eigen dingen. Zijn groene ogen rustten op de prooihoop. Kennelijk hadden anderen geluk gehad. Maar hij niet. Het was dan ook niet dat hij een stille jager was. Zijn lompe bouw en onhandige natuur hielpen niet met vele dingen, maar hij deed nog zijn best. Dat wist de Clan, toch?
Hij besloot om toch iets nuttigs voor zijn Clan te doen en pakte een waterrat van de hoop. Het was wat mager, en nogal klein. Best wel logisch in dit seizoen. Hij hoopte maar dat de queens dit zouden waarderen. Langzaam liep hij richting de nursery, zijn staart nogal zenuwachtig heen en weer zwiepend. Hij kon zich nog herinneren toen hij ook een kitten was. Hebberig naar alles, ongeduldig en met een grote mond. Nu was hij veranderd, maar hopelijk op een goede manier.
Hij begroette de eerste moederkat die hij zag voor hij de waterrat neerlegde. "Eet smakelijk," sprak hij netjes voor hij zijn blik richtte op de kittens. Kittens van Acorndust. Hij wist nog het gesprek met de deputy, of hij ze mocht trainen zodra zij zover waren. Hij leek nog zo ver van zijn warrior rang en de kittens waren al behoorlijk gegroeid sinds de laatste keer dat hij hier was. Was het al zo lang geleden?

+ Southernkit first
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Learn your ABC's
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: