Judas 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-fall, 0°C - 18°C
Na een warme zomer, met veel prooi, worden het aantal jonge prooidieren weer minder. Ook de nazomer is zwoel, maar de ochtenden zijn fris. Al wordt het nog niet heel erg koud, waardoor er nog best wat kruiden te vinden zijn. Soms kan het weer ineens omslaan en waait en regent het dagen achter elkaar. Leaf-fall kondigt zichzelf aan.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Judas

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Judas 41899910
Inge
88
Actief
I am the daughter of the wind, born in shadows

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Roughvoice
BerichtOnderwerp: Judas   Judas Icon_minitimedo 17 jan 2019 - 10:05

Het was koud deze ochtend. Maar Roughpaw kon het weinig schelen. Ze was al vroeg vertrokken om van de rust en het mooie naaldbos te genieten. Het irriteerde haar steeds meer om apprentice te zijn. Ze was niet zo iemand die graag bevelen opvolgde. Het scheelde dat haar vader haar mentor was, hij begreep haar enigszins. Maar toch. Een warrior zijn leek haar veel fijner. Haar broer Skullpaw had hun verlaten en haar zus Lunarpaw was nogal, apart, waardoor ze niet samen met hen kon trainen. Haar twee vaders waren nog steeds overstuur door het hele Skullpaw drama. Dus nu stond ze er lekker alleen voor.

Chickenpaw


Judas Roughi10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Judas S2Epgpx
Hannah
549
Actief
Check yourself before you wreck yourself

CAT'S PROFILE
Age: ♛ 11 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Apprentice
Chickenpaw
BerichtOnderwerp: Re: Judas   Judas Icon_minitimedo 17 jan 2019 - 10:23


De bruine kater was een blaadje naar voren aan het trappen terwijl hij dieper richting het territorium ging. Hij had op dit moment niks te doen, sinds hij zonet klaar was met nog een training. Vechten was op het moment wel oké geworden, omdat hij zo een goede bouw had. Maar jagen bleef slecht, misschien werd het zelfs slechter, als het kon. Al die jaagposities en regels dat je steeds aan moest houden, hij kreeg zijn kop er steeds niet bij.
Hij stopte met lopen toen hij een gevlekte vacht opmerkte, hij kon al niet zo ver zien en het was meer een waas maar hij kon al zien dat het Roughpaw was. Een iets oudere apprentice. Hij kon nu niet zomaar omdraaien en weglopen, want waarschijnlijk kon ze zijn aanwezigheid al ruiken. Dus besloot hij om langzaam haar richting op te lopen, het blaadje al snel vergeten. "Hey, Roughpaw." Begroette hij haar met een kleine glimlach, zijn staart wat lichtelijk nerveus heen en weer zwiepend.


Judas ZHqaAJF
Everything’s free if you run fast enough

.:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Judas 41899910
Inge
88
Actief
I am the daughter of the wind, born in shadows

CAT'S PROFILE
Age: 13 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Young Warrior
Roughvoice
BerichtOnderwerp: Re: Judas   Judas Icon_minitimezo 20 jan 2019 - 13:46

Haar oren schoten omhoog toen ze geritsel van bladeren hoorde. Prooi? Nee. Ze rook een kat. Het was Chickenpaw, een apprentice net als haar. Zijn bruin gestreepte vacht viel op op de licht besneeuwde grond. "Hey, Roughpaw." Begroette hij haar met een glimlach. Hij leek een beetje zenuwachtig. Misschien was hij verlegen... of Roughpaw's reputatie als een wildebras was tot hem doorgedrongen. "Heya Chickenpaw!" Miauwde ze opgewekt. Ze was een ochtendmens, niet zoals vele van haar clangenoten. Dus ze was al klaarwakker en ready to change the world. "Het ruikt zo lekker hier hé?" Vervolgde ze, duidend op de geur van ochtenddauw en naaldbomen.


Judas Roughi10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Judas
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory-
Ga naar: