im haunted by the ghost of you 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 im haunted by the ghost of you

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mistgaze
Elder
im haunted by the ghost of you 0N3zaJp
Kiki
1666
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mistgaze
BerichtOnderwerp: im haunted by the ghost of you   im haunted by the ghost of you Icon_minitimeza 19 jan 2019 - 17:10

LET ME FACE MY FEARS
Het was manen geleden dat de poes hier voor het laatste gelopen had. De geuren van Fourtrees kwamen haar tegemoet, net als de herinneringen die ze begraven had daar. Nachtelijke ontmoetingen met de medicine cat van Shadowclan. Acefray had een speciale plek in haar hart, altijd. Maar toen de kater nadat ze haar gevoelens voor hem gedeeld had nooit meer naar haar omgekeken had in de bergen was het klaar geweest voor haar. Mistgaze had een bijzonder zware tijd achter de rug gehad toen de clans uit de bergen waren vertrokken en haar beste vriend had haar compleet genegeerd en had boos gedaan. hij had wel een totaal andere kat geleken toen hij zo deed.

Haar ogen gevestigd op de hemel, waar een maan te zien was die misschien net een streepje was van wat hij normaal was als ze bij Fourtrees waren. Een wolk dreef kort langs de maan, door de wind die stond was deze snel weg. Zou Starclan boos zijn dat ze hier was? Ze had wel meer dingen gedaan om Starclan boos te maken. Haar bekje opende zich wat om geuren te proeven. Haar hart kneep zich samen, haar maag draaide om en een golf van zenuwen trok door haar lichaam heen. Een rilling liet haar terug op aarde landen. Na kort slikken voelde haar droge mond weer iets beter. Haar stem was zacht toen ze sprak, bijna een fluistering in de wind.

"Van alle katten die ik hier zou kunnen treffen, ben jij het.."


- Acefray only!
gemaakt door kiki
Terug naar boven Ga naar beneden
Acefray
Dorpsslet
im haunted by the ghost of you 6rUw8UC
Jamie
4524
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons +
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: im haunted by the ghost of you   im haunted by the ghost of you Icon_minitimezo 20 jan 2019 - 19:58

Ace was rustig richting Fourtrees gelopen, in de hoop hier nog enkele wortels te kunnen vinden voor zijn eigen voorraad aan kruiden. Deze was immers redelijk leeggelopen na het hele gebeuren met Windclan, en ze hadden nog een lange leaf-bare tegemoet. Daarbij was het de wandeling wel waard. Even je hoofd leegmaken, iets wat bij hem niet heel erg moeilijk was, en de omgeving was mooi. De enorme eiken waren zelfs wanneer kaal indrukwekkend en hij had mooie herinneringen aan de plek. Hier ontmoette hij Mistgaze vaak, toen nog Mistpaw. Hij herinnerde zich de tijd waarin ze uren met elkaar konden praten en momenten met elkaar deelden… en hij herinnerde zich het moment dat ze zei dat ze van hem hielt. Het moment waarop hij het terug zei, het moment waarop ze plande samen de clan te verlaten… en het moment waarop ze hem vertelde dat ze het contact moesten verbreken. De grijze kater had veel meegemaakt. Dark Forest had vaak de controle over hem en speelde in op gevoelens zoals die. Die afwijzing, dat verbod om lief te hebben. Alles wat hij wilde was liefhebben. In de bergen was hij veel verloren, zijn partner en hierbij ook het contact met zijn kittens. Starclan had hem in de steek gelaten en toen kwam Rowanflame terug in zijn leven… De dark forest kat had een flink litteken op zijn kop achtergelaten, een wond die dodelijk had kunnen zijn. Hij had een fout gemaakt en deze woede, deze pijn op Mist afgereageerd. En hij voelde hier schuld voor, ondanks dat ze het hadden goedgemaakt. Ze verdiende beter.

Nog een voordeel van deze late wandeling was dat hij nu niet hoefde te slapen. Oh wat had hij een hekel aan slapen, aan de nacht. Daar gebeurde altijd al het slechte. Zijn helder groene ogen stonden dan ook vermoeid op de hemel gericht, alsof hij verwachte daar het antwoord in te vinden. Zoals altijd was de hemel stil, misschien was dat ook beter. Toen hij zijn blik terug op aarde richtte vond de kater wat nieuws, nee, iets bekends. Haar stem was zacht als de mist in haar naam, door de wind meegenomen en zo naar hem gebracht. Haar pels reflecteerde als het oppervlak van de maan en haar oren waren de nacht. Een moment was zijn adem ontnomen, waarna hij een warme glimlach haar richting op gunde, om dichterbij te lopen. Zijn stem diep als altijd maar eveneens zacht, voorzichtig. “Dit blijft wel ons plekje” rustig ging hij zitten, hopend dat ze bleef. Dat ze bleef bij hem. “Ik heb je gemist weet je… dus ik vind het helemaal niet zo erg je nu tegen te komen”
Terug naar boven Ga naar beneden
Mistgaze
Elder
im haunted by the ghost of you 0N3zaJp
Kiki
1666
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mistgaze
BerichtOnderwerp: Re: im haunted by the ghost of you   im haunted by the ghost of you Icon_minitimezo 20 jan 2019 - 20:12

LET ME FACE MY FEARS
Haar adem was haar ontnomen toen hij terug sprak naar haar. “Dit blijft wel ons plekje” de kater ging zitten. Haar ogen bleven op hen gevestigd, het was bijna staren wat ze deed. “Ik heb je gemist weet je… dus ik vind het helemaal niet zo erg je nu tegen te komen” ren weg nu klonk het in haar hoofd. Maar haar poten stonden als bevroren aan de grond. Ze had gezegd dat ze hier nooit meer met hem zou ontmoeten. Ze had het contact verbroken. Toch had ze hem gezien bij het Thunderpath en had hij zijn excuses aan haar aangeboden.

Er gingen verschillende gedachten om in haar hoofd. Rennen? Blijven staan? Naar hem toe gaan? Ze wist niet goed wat ze moest doen. Verschillende emoties mixte zich en lieten een nare smaak achter in haar droge mond. Haar blauwe ogen staarden nog altijd in die van hem. Oh Starclan, wat was ze verliefd geweest op die ogen. En op al die vacht. Dat goede hart, waarvan ze wist dat het voor bijna de hele wereld klopte.

Had het voor haar ook zo geklopt?

Opeens voelde de poes een soort schok door haar heen gaan en werd ze terug op aarde gezet. Het was duidelijk, ze wist wat ze wou. Met enkele snelle sprongen was de poes bij hem en keek ze hem kort aan voordat ze haar hoofd in die vertrouwde vacht drukte. Shadowclan lucht merkte ze niet bij Acefray. Het was Acefray-lucht. Schokkerig haalde de poes adem, de paniek die haar net bekropen had kwam er uit. Enkele kleine tranen kwamen rollend over haar gezichtje heen. "Ik heb je zo gemist jij domme, dikke, harig, stinkende rotkater." ze meende er geen woord van, dat wist hij ook wel. "Dit is ook ons plekje. Altijd. Ik heb jou ook zo, zo erg gemist." en voor één avond, dacht Mistgaze, zou alles weer voelen zoals het had gevoeld voordat ze naar de bergen vertrokken waren. Het voelde zoals vroeger.
gemaakt door kiki
Terug naar boven Ga naar beneden
Acefray
Dorpsslet
im haunted by the ghost of you 6rUw8UC
Jamie
4524
Actief
"Once more into the fray, into the last good fight I'll ever know.
Live and die on this day, live and die on this day"

CAT'S PROFILE
Age: 53 Moons +
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Acefray
BerichtOnderwerp: Re: im haunted by the ghost of you   im haunted by the ghost of you Icon_minitimezo 20 jan 2019 - 21:11

Wat kon hij van haar verwachten? Hoe voelde ze over hem? Konden ze ooit weer vrienden zijn of was Mist over hem heen gegroeid? Een onzekerheid beet in zijn hart als de kou van de nachtelijke hemel en de sneeuw in diens wolken. En wat moest hij doen als ze wegliep? Als ze terug naar Thundercln ging zonder een woord tegen hem gezegd te hebben? Hij wilde haar stem hoorde. Nog een keer, nog één keer. Hij wilde haar zeggen dat ze nog steeds zo belangrijk voor hem was en dat hij haar zag als een teken van de tijd waarin hij gelukkig leefde. Waarin het leven nog niet te zwaar was om op je schouders te dragen. In haar ogen kon je vrede vinden, daar was hij altijd al zeker van geweest. Hij was bang voor haar reactie maar hij kon niks anders dan kijken.

Kijk naar hoe groot ze is geworden. In zijn herinnering ging hij terug naar die warme dag dat hij haar als kitten in de den had gezien, haar misvormde bij hem op zijn rug. Ze had de medicine cat meegeholpen en op dat moment had hij wat gevoelt. Een zekerheid dat deze kleine bal pluis iets ging bereiken, dat ze elkaar vaker zouden tegenkomen. Hij dacht aan de apprentice waarmee hij had gelachen en die hij had getroost. Die tegen hem had gefluisterd dat de Bloodclan leader haar oog had beschadigd en hem had tegenhouden niet direct te hulp te schieten. Hij had het gedaan, hij had heel Bloodclan klein gemaakt voor haar. Ze had hem enkel toestemming moeten geven… Zijn herinneringen dwaalde weg en hij kwam terug op het heden. Want nu was Mistgaze niet meer kleine Mistpaw. Ze was volwassen, sterk en beeldschoon. En ze had hem niet langer nodig om haar te beschermen. Ze had een ander. En hij had een ander. Iets wat hem ergens raakte en verdriet gaf, al wist hij niet waarom.

Zijn gedachtes werden ruw verstoord toen de kattin tegen hem aan kwam. Haar kopje vertrouwd in zijn dikke vacht en zoals ze altijd al hadden gedaan legde hij zijn kop op de hare. Het paste perfect. Hij sloeg zijn staart rond haar heen en hij voelde zich…veilig. Veilig om haar te beschermen tegen de kou of wat dan ook mocht komen. Ace sloot zijn ogen en voelde de warmte van haar hartslag en tranen. En hij hoorde haar stem de stilte doorbreken. Hij glimlachte en was voor een moment gelukkig. “Beloof me Mist..” Zijn stem diep en gesmorst door haar pels. “Beloof me dat we elkaar weer vaker zien” Hij duwde zijn kop wat naar beneden, zodat het langs de hare duwde, zacht en liefhebbend. “Dat je me vergeeft voor al mijn domme fouten” Hij keek haar aan, zijn snuit maar lichtelijk van de hare verwijderd “En dat je niet vergeet dat ik van je hou” Ace stond erom bekend dat hij niet kon liegen, en hier loog hij wederom niet. Want hij hielt werkelijk waar van Mist. Dit had hij altijd al gedaan. Als vrienden en ooit als meer.

Wonderbaarlijk hoe een slang van de maan kon houden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Mistgaze
Elder
im haunted by the ghost of you 0N3zaJp
Kiki
1666
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 43 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Mistgaze
BerichtOnderwerp: Re: im haunted by the ghost of you   im haunted by the ghost of you Icon_minitimezo 20 jan 2019 - 22:14

LET ME FACE MY FEARS
Ze moest hem beloven om hem vaker te zien, hier. Een belofte die makkelijk gemaakt was, de pluizige poes was overrompeld door emoties. "Dat beloof ik je, Ace." haar kop bewoog langzaam door de zachte pluis heen. Haar staart sloeg - net als die van hem - om hem heen. Hij was zoveel groter, hij torende boven haar uit. Het was alsof ze voor elkaar gemaakt waren, toch had Starclan hun vervloekt met zowel hun rang als clan. Ze zouden nooit met elkaar mogen zijn zoals partners dat deden. Zijn worden waren zacht gebrom terwijl ze tegen zijn borst aan lag, het kalmeerde haar. “Dat je me vergeeft voor al mijn domme fouten” ze keek hem aan en merkte nu pas hoe kort de afstand tussen hun snuiten was. “En dat je niet vergeet dat ik van je hou” Mistgaze haar hart had stil gestaan bij die woorden. Dit was zo lang geleden dat ze dat had gehoord. Ze had de woorden ooit terug gehoord van hem. En waar die woorden haar toen angst lieten voelen voelde ze zich nu... vertrouwd. Geliefd.

De poes keek kort in de ogen van de kater voordat ze de hare sloot en haar neus tegen die van hem deed. De kou van buiten had hun beide neuzen ook koud gemaakt. Een korte schok trok door haar lichaam maar snel wende ze aan het gevoel. Het was even goed zo. Mistgaze opende haar ogen en trok zich terug van Acefray en keek hem aan. "Ik hou ook van jou, zoveel." het gevoel was nooit weggegaan. Hoewel ze ook van Rowan hield, hield ze ook zoveel van deze kater. Acefray had een bijzondere impact gemaakt op haar leven. Eentje die ze nooit zou kunnen vergeten of uitwissen. Ze had gevoelens voor hem. Zelfs na al die tijd, zelfs na.. de bergen. Mist haalde kort adem. Wat was net? Ze wist het zelf niet. Snel het gesprek draaien. "Hoe is Shadowclan? Alles goed daar?"
gemaakt door kiki
Terug naar boven Ga naar beneden
 
im haunted by the ghost of you
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: