My little girl 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 My little girl

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Nevermind
Member
My little girl KnAKe1D
Sean
3462
Actief
and as he was the black canvas, they drew stars and a moon to make him a glorious night


CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Old man
Nevermind
BerichtOnderwerp: My little girl   My little girl Icon_minitimezo 20 jan 2019 - 15:43

Het zien van Tallstar had hem terug gedreven naar het gebied van de clans. Nu stond hij hier, op het heilige gebied van de vier clans. Kort haalde hij diep adem... Katten deden dit om de lucht te proeven, maar voor Nevermind was het gewoon een soort van mechanisme om zijn kalmte terug te vinden. Het was iets dat Innerstar hem had geleerd... Hij zou nooit vergeten wat zijn oude leader hem had geleerd. Maar deze keer zou hij ook zichzelf aanschouwen als de persoon dat hij was, de persoon dat hij hoorde te zijn. Met een zachte zucht liet hij de lucht in zijn longen weer vrij. HIj hoopte stilletjes dat er geen andere clan dan shadowclan naar hier zouden komen. Hij had inmiddels een halsband weten te verkrijgen... Maar nog geen hondentanden. Het kon dus perfect dat katten hem verwarden met een kittypet... En daar hoopte hij ook op... Want voor nu wilde hij afscheid nemen van katten die hem dierbaar waren, iets dat hij nog niet had gedaan en waar hij nu spijt van begon te krijgen.

-Littlebee
Terug naar boven Ga naar beneden
Littlebee
Member
My little girl DPKsfdL
Inge
75
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Littlebee
BerichtOnderwerp: Re: My little girl   My little girl Icon_minitimewo 30 jan 2019 - 9:12

Als de bezige bij die ze was, liep Littlebee door het Shadowclan territorium. Ze probeerde te ruiken of er nog ergens een lekkere muis rondliep. Ze was die kikkers zat, en ratten probeerde ze te vermijden om niet ziek te worden door een of andere beet van die grote gele voortanden. Haar oren schoten omhoog toen ze iets hoorde ritselen. Na even muisstil te hebben gestaan, schoot ze achter de prooi aan. Die leidde haar naar fourtrees alsof hij wist wie daar was. Toen ze dichtbij was nam ze een sprong en beet in een keer de keel door. Toen ze hem zag liet ze verschrikt de muis uit haar bek vallen. "Papa?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Nevermind
Member
My little girl KnAKe1D
Sean
3462
Actief
and as he was the black canvas, they drew stars and a moon to make him a glorious night


CAT'S PROFILE
Age: 110 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Old man
Nevermind
BerichtOnderwerp: Re: My little girl   My little girl Icon_minitimevr 1 feb 2019 - 19:54

Wel meteen keek hij verrast op bij het horen van snelle pootstappen. Hij merkte meteen op waar ze vandaan kwamen; het shadowclan gebied. Gespannen keek hij naar de struiken, die nu al hun blaadjes en dergelijke waren verloren. En daarw as ze dan. Door de takken en dorre planten heen kwam ze aangelopen. Ze was zo mooi geworden, zijn kleine meid. Als een evenbeeld aan de zwarte kater. Ze hadden dezelfde pels, maar droegen niet dezelfde ogen. Al die tijd had Aldrei haar aan de kanten geschoven voor die reden en nooit had Nevermind de vader voor haar geweest die ze verdiende. Littlebee verdiende een goede familie en niet hetgeen dat hij haar had gegeven. Kort slikte hij even toen hij zag dat ze een prachtige vangst maakte van de muis. Een kleine glimlach verscheen op zijn lippen, eentje die open groeide in een trots en warm beeld. Toen ze opkeek en hem zag... En de muis liet vallen, knipperde hij even. Voelde hij daar nou tranen prikken? "Papa?" Hij voelde zijn hart even zakken bij dat woordje. Hij had vele kinderen maar er waren weinige die hem zo noemde. "Mooie vangst lieverd," zei hij even zachtjes terwijl hij kort even met een warme blik naar haar keek. Waarom was hij zo een dwaas geweest in het verleden. Kinderen zoals zij hadden dat niet verdiend.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
My little girl
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: