Nuclear 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Het einde van newleaf nadert. Het is vaak zonnig en zwoel, maar het kan ook nog best dagen regenen en onweren. Er zijn veel jonge nestjes prooidieren, dus er is genoeg prooi te vinden. Ook de rivier zit vol vis.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Nuclear

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tank
Member
Nuclear LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Nuclear   Nuclear Icon_minitimezo 20 jan 2019 - 17:36


YOU'VE EARNED A GOOD DEATH
i've earned the killMet grote stappen baande de skog zich een weg naar de schuur. Het was net middag geweest, dus het zou nog even licht blijven. Het ideale tijdstip voor een training. En aangezien iemand om meer training had gevraagd, was dat precies wat er nu op de planning stond. Het deed hem wel plezier dat zijn kittens zoveel interesse toonden in hun training. Tanguy met het jagen, en Xena met het vechten. Beiden wel verschillende skills, maar zolang ze maar uiteindelijk sterke katten werden. Tank liep de schuur binnen en keek even rond, op zoek naar een spoor van de zwarte she-cat. ”Xena”, Begroette hij haar toen hij haar blik ontmoette. ”Tijd voor je training”, Liet hij haar weten, waarna hij zich weer omdraaide en weg liep, in de veronderstelling dat ze hem zou volgen.

&Xenayou have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Xena
Member
Nuclear RB4Qe0W
Bunny
39
Actief
One day, I will rule you all.

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Kitten
Xena
BerichtOnderwerp: Re: Nuclear   Nuclear Icon_minitimedi 12 feb 2019 - 20:00

De grof gebouwde kattin geeuwde en strekte zich uit. Haar gouden blik viel op de omgeving; speurend, checkend of alles oké was. Ze ontmoette haar vaders blik toen die haar begroette en een grote, katachtige grijns verspreidde zich over haar snuitje toen hij aankondigde dat het tijd was voor haar training. Met snelle, soepele passen volgde ze de grote grijze kater. Dit was zoals altijd het hoogtepunt van haar dag: de training. Ze kon zichzelf bewijzen, hoe sterk en getalenteerd ze was; en ze kon oefenen, streven om nog beter te worden, nog sneller, nog sterker, nog soepeler. Xena was een ijverige kattin, zoveel was zeker. Maar dat moest ook, als ze ooit dezelfde macht wou hebben als Tank over zijn groep. Ooit zou ze hun koningin zijn; maar nu was ze nog slechts een prinses. Een krijgerprinses.


Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tank
Member
Nuclear LZ9ajdK
Wolf
409
Actief
Tonight, we hunt.

CAT'S PROFILE
Age: 68 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Rogue
Tank
BerichtOnderwerp: Re: Nuclear   Nuclear Icon_minitimevr 15 feb 2019 - 10:36


YOU'VE EARNED A GOOD DEATH
i've earned the killOver de afgelopen maanden had Xena bewezen dat ze een doorzetter was. Ze had vooruitgang gemaakt tijdens de trainingen. Natuurlijk had hij het gemerkt. En het maakte hem trots. Tank had het gevoel dat hij haar telkens verder kon pushen, omdat ze zichzelf ook zou pushen om aan zijn verwachtingen te voldoen. Ze leek altijd enthousiast, altijd bereid om verder te gaan. Dit bewees alleen maar dat ze echt zijn bloed was. De grijze skogkatt marcheerde de schuur uit, met zijn dochter aan zijn zijde.

Het bos achter het veld waar de schuur stond. Dat was zijn bestemming. Vandaag zou de training iets kalmer zijn. De skog liep naar een omgevallen boom, die lichtjes tegen een andere aan leunde en zo een beetje gekanteld stond. ”Vandaag gaan we je balans trainen”, Liet hij haar weten. Hij knikte naar de boom. ”Voorwaarts omhoog, achterwaarts omlaag”, Zei hij, waarna hij ging zitten en haar afwachtend aankeek.you have a warrior's heart

I think I'll take it

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Nuclear
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Rogue territory-
Ga naar: