What about the living? [Amberstorm] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Newleaf, 8 °C - 20°C
Het ijs en de sneeuw begint te smelten en er waait een zwoel briesje over het woud. Vogels beginnen verwoed nestjes te maken en eieren te leggen. Newleaf is dan toch eindelijk daar.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 What about the living? [Amberstorm]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
StarClan
What about the living? [Amberstorm] 29puumf
~Butter(fly)~
3420
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: What about the living? [Amberstorm]   What about the living? [Amberstorm] Icon_minitimewo 23 jan 2019 - 19:00

WindClan
LeaderZe had dorst, en niet een beetje ook. Ergens wist ze wel dat ze zichzelf niet te ver moest pushen. Immers was Mistgaze duidelijk geweest, ze had bijna een leven verloren. Aan de ontsteking in haar wonden. Toch kon ze niet stil blijven liggen, haar lichaam moest bewegen. Ze had een Clan te leiden, het leven ging verder. Zelfs nadat er zoveel katten waren verdwenen, haar blauwe ogen had ze op haar poten gericht terwijl ze voorzichtig verder stapte. Het was een moeizaam proces, immers bonkte haar kop nog en voelde ze vlagen van warmte en koude terwijl ze door de sneeuw heen ploeterde. Haar clangenoten zouden vast niet al te blij met haar zijn, normaal kende ze haar grenzen maar nu hadden ze elke Warrior nodig die kon lopen. Als zij een leven verloor, dan kwam ze weer terug. Anderen hadden dit geluk niet, al vroeg ze zich af of dit wel een geluk was. Kon ze het wel aan Deputy naar Deputy dood te zien gaan. Het deed haar denken aan haar broer Whitelion, de witte kater had het leven gelaten nadat hij een doodsbes had ingenomen. Ze kon zich voorstellen dat Lizardpath haar bij haar oren mee zou willen sleuren en verbieden een poot te bewegen. Ze was niet gehandicapt en elke prooi die ze binnen zouden halen, was er een die nodig was. Door de koude en door de vele gewonden. Natuurlijk duurde het langer voordat het weer genas, en de vraag was of deze ervaring niet enorme littekens achter zou laten bij haar Clan. Haar kop tilde ze vermoeid op terwijl ze een rilling onderdrukte. Ze was toen ze bij de Fourtrees was ingestort ook verder gekomen dan dit, een korte tocht naar het water kon echt geen probleem zijn. Haar poten trilden van de inspanning, haar vacht zette ze op in de hoop dat de wind niet langer zo zou bijten. Met een zucht bleef ze staan. Ze was nog maar enkele meters van het kamp verwijderd en nu al voelde ze zich lusteloos. Langzaam draaide ze zich om terwijl ze moeizaam slikte. Wellicht moest ze toch het advies van Mistgaze in zich nemen. Als ze die meters nog terug kon lopen. Met tranen in haar ogen liet ze zich in de koude sneeuw vallen waarna ze haar ogen sloot. Ze miste Bronzemask, ze miste haar kittens en Neverland. Ze miste Icecloud en Whitelion; Starclan wat miste ze haar familie. Ze wist niet eens of haar Clan ooit nog hecht zou worden, zeker met de mogelijke dreiging van Riverclan was dit een lastig feit. Hopeloos drupten de tranen over haar wangen terwijl ze uitgeput enkele vossenlengtes van het kamp vandaan bleef zitten. Ze had geen puf meer, maar toch wilde ze geen leven verliezen.

What about the living? [Amberstorm] Oceano10
What about the living? [Amberstorm] LcrIgCQWhat about the living? [Amberstorm] JwNO92gWhat about the living? [Amberstorm] EjrsROFWhat about the living? [Amberstorm] UK1ajoIWhat about the living? [Amberstorm] 3qCkg2fp_oWhat about the living? [Amberstorm] 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
What about the living? [Amberstorm]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan territory-
Ga naar: