I forget how emotions stands 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 I forget how emotions stands

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
I forget how emotions stands V7aguyB
Beertje
19
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 13 moons ♡
Gender: She-cat ♀
Rank:
Adderlight
BerichtOnderwerp: I forget how emotions stands   I forget how emotions stands Icon_minitimevr 25 jan 2019 - 14:04

♡ the beauty in forgotten love
Het was een mooie dag. De hemel liet kleine sneeuwvlokjes vallen uit de lucht en de lucht knisperde door het vriezen. Het camp was erg gevaarlijk. De sneeuw was platgetrapt en Starclan blies er zijn bevriezende lucht over. Zo werd het een waar ijsparadijs. De kittens van Shadowclan schenen het ook gemerkt te hebben want overal vlogen kittens voor haar poten. Adderlight glimlachte toen er eentje voorbij schaatste. Ze was nog maar net warrior geworden, maar toch voelde ze zich al heel oud. Meer matuur dan de anderen van haar leeftijd. Ze zou graag kittens willen later, maar ze moest eerst helemaal gesetteld zijn. Haar lichtblauwe blik werd verstoord door een beeld dat erin kwam wandelen. Ze zag een kleine torti kater, die in het begin stond van een ander tijdperk. Hij was net 6 moons. Een lieve glimlach krulde om haar lippen. "Goedemorgen Bloodpaw!"

+ Snowberry & Bloodpaw


adder
You cannot rob me of free nature's grace, You cannot shut the windows of the sky Through which Aurora shows her brightening face.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
I forget how emotions stands Tenor
Mark
511
Actief
“Blood is just red sweat”

CAT'S PROFILE
Age: 34 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Bloodhound
BerichtOnderwerp: Re: I forget how emotions stands   I forget how emotions stands Icon_minitimevr 25 jan 2019 - 15:33


De jonge tom mocht eindelijk een frisse neus halen van Acefray. Zijn voetje was nog niet helemaal genezen maar het was gelukkig niet meer vers en open zodat hij kans kreeg op een infectie. Verlangend keek hij naar de den uitgang toen hij zichzelf omhoog wurmde zonder zijn pijnlijke voetje te gebruiken en hupte naar buiten met voorzichtige stapjes. Het was wennen, nu hij met een teen minder moest leren leven. Hij voelde dat zijn evenwicht een stuk afgenomen was maar niet het was niet zorgelijk makend. Hij zal de eerste paar dagen wat last hebben maar daarna zou zijn lichaam het gewend zijn, had de medicine cat hem verteld. Bloodpaw werd met een koude bries begroet toen hij zijn zwarte kopje naar buiten stak en de tom moest even wennen aan het licht. Knipperend met zijn kopper en groene gekleurde ogen keek hij voorzichtig om zich heen. Er lag een pak sneeuw buiten maar hier in het kamp was alles platgestampt, wat de grond wel erg glad maakte. Kittens maakte er dus gebruik van om leuk dwars door het kamp te glijden als schaatsers. Even klopte zijn kinderhartje om mee te doen maar hij was nu een apprentice (en ook nog is gewond). Het was over met spellen. Dat hadden zijn ouders hem goed verteld. Spelletjes waren voor kittens en dat was hij nu niet meer. Bloodpaw keek even toe en ging daarna voorzichtig een stukje meer naar buiten. Vlakbij het kamp wand ging hij zitten, zodat niemand- vooral de kittens, last had van zijn brede lichaam. "Goedemorgen Bloodpaw!" Niet verwacht dat iemand naar hem toe gelopen was keek hij op. Een glimlach trok op zijn lippen toen hij de ander ook met een lieve glimlachje op haar snoetje zag. "Hallo" Begroette hij zijn clangenoot terug met een vriendelijke twinkeling in zijn bijzonder gekleurde ogen. Blij dat iemand even een praatje kwam maken want de afgelopen dagen waren eenzaam geweest voor de jonge tom.


I forget how emotions stands Bloodo10

pixie pix:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
I forget how emotions stands
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: