Wilderness of danger and beauty 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Wilderness of danger and beauty

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Fawnstep
Member
Wilderness of danger and beauty UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Wilderness of danger and beauty   Wilderness of danger and beauty Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 15:44

great spirits
of all who lived before, take our paws and lead us. fill our hearts and souls with all you know
De lucht boven haar kleurde langzaam steeds verder naar een grijzige kleur. Fawnstep liet haar ogen over het verwoestte gebied gaan, wat er na al die manen dat ze leefde nog altijd uitgestorven bij lag. Een koude bries zorgde ervoor dat ze haar nagels dieper in de schors plantte en haar vacht iets opzette. Het duurde niet lang voordat sneeuwvlokjes naar beneden dwarrelden. Ze had zich op de achtergrond gehouden de laatste manen, was haar eigen gangetje gegaan en had zo hier en daar een poot bijgeholpen waar dat mogelijk was. Niemand bekommerde zich om haar, een verbetering ten opzichte van wat ze normaal gewend was. Ze stond niet langer meer in de volle aandacht, men was gestopt met de roddels die vroeger vaak genoeg door het kamp gingen. Ze had eindelijk een soort van.. rust. De wind bracht een bekende geur mee en de kattin draaide haar kop wat bij, neerkijkend naar de kater die de boom zou passeren binnen nu en een aantal seconden. De stam wierp een schaduw over haar, waardoor haar vacht zich wat vermengde met de achtergrond. Haar ijsblauwe ogen waren echter nog wel goed zichtbaar.
LIONROAR


Wilderness of danger and beauty SyMgVwe
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Lionroar
Member
Wilderness of danger and beauty V4tWg5l
Linn <3
2602
Actief
And in the middle of this chaos
there was you

CAT'S PROFILE
Age: 67 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lionroar
BerichtOnderwerp: Re: Wilderness of danger and beauty   Wilderness of danger and beauty Icon_minitimevr 8 feb 2019 - 15:53


Geconcentreerd liep de kater langs de Burnt Sycamore. Het vinden van prooi in deze tijden was lastig, vooral met de relatief witte vacht van hem, maar toch moest hij zijn taken doen. Hij zou niet terugkeren zonder prooi. Het bleek echter een stuk lastiger zijn dan normaal vandaag, vooral toen zachte vlokken sneeuw opeens naar beneden begonnen te dalen. Starclan. Waarom? Hij zuchtte en ging zitten, waarna hij zijn staart voor zijn poten bewoog. Het was pas toen de wind de andere kant op keerde, dat hij haar opmerkte. Fawnstep. Hij keek omhoog naar de zwarte kattin. "Fawnstep," Begroette hij haar vriendelijk. "Aan het genieten van het uitzicht?" Glimlachte hij.


Wilderness of danger and beauty DxRxlFK
After the smoke clears and the flames subside, a thousand eyes were upon me
Soulles, and without mind will there never be an end? If I could be forgiven,
every breath would be a prayer
Wilderness of danger and beauty Nq9r8p
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Fawnstep
Member
Wilderness of danger and beauty UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: Wilderness of danger and beauty   Wilderness of danger and beauty Icon_minitimevr 8 feb 2019 - 16:09

Stilletjes bleef de zwarte kattin zitten. Haar ogen volgde de grote kater die zich zo diep leek te concentreren dat hij haar niet eens had zien zitten. Ze had al een tijdje niet meer met hem gesproken, ondanks dat er een periode was geweest dat ze elkaar veel hadden gesteund. Fawnstep was nu eenmaal een buitenbeentje, al was Lionroar dat in zekere zin ook omdat hij niet opgegroeid was in ShadowClan. Haar mondhoeken trokken omhoog toen de kater haar opmerkte nadat hij onder de boom was gaan zitten. "Lionroar," begroette ze hem terug terwijl ze naar beneden tuurde. Heel erg hoog zat ze niet, daarvoor waren de takken niet stevig genoeg. Fawnstep liet een instemmende 'hmn' horen en keek kort weer naar het uitzicht wat ze had. "Je zou het ook eens moeten proberen." Met een glimlach keek ze weer naar beneden om zijn reactie te zien.


Wilderness of danger and beauty SyMgVwe
Spoiler:
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Wilderness of danger and beauty   Wilderness of danger and beauty Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Wilderness of danger and beauty
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: