We are illegal [+Amberstorm] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 We are illegal [+Amberstorm]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Crowcall
Member
We are illegal [+Amberstorm] Ngzy20
Floriske
2347
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 58 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: - (ooit Senior Tunneler van WindClan)
Crowcall
BerichtOnderwerp: We are illegal [+Amberstorm]   We are illegal [+Amberstorm] Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 17:49

Haar kop zat vol met vragen, vol met zorgen. Gisterochtend was alles nog normaal geweest, maar nu leek de wereld ontploft. Het kamp was een ravage, de doden waren nog maar pas begraven en Crowcall kon de gedachte maar niet uit haar hoofd zetten dat ze een van hen had kunnen zijn. Zou ze trots moeten zijn omdat ze de vos had bevochten, omdat ze voor het eerst sinds ze warrior was niet was gevlucht? Ze voelde geen trots, en eerder angst voor wat had kunnen gebeuren dan opluchting omdat het niet was gebeurd. En dan waren er nog Butterstars dreigende woorden, en niet te vergeten wat er in StarClansnaam was gebeurd vanochtend. Een kitten van Tall en Tinderlight? Ze wist niet eens dat die twee elkaar goed hadden gekend. Ze hoopte haar vriend snel te kunnen spreken, maar zolang ze nog nauwelijks kon lopen, zou ze niet naar de Vierboom kunnen. Veel verder dan een staartlengte van de medicine cats den vandaan kwam ze nu nog niet. Ze zuchtte, terwijl haar gedachten van Tall en zijn dochter naar Amberstorm dreven. Ze wist niet goed wat ze over de poes moest denken. Ze ergerde zich aan haar, aan haar koppige houding, aan haar misplaatste clanloyaliteit, maar er was meer dan ergernis. Misschien wilde ze ergens nog steeds dat ze aan dezelfde kant zouden staan, door de gelijkenissen in hun afkomst - beiden hadden ze nooit geboren mogen worden - ook al ging Amberstorm daar zo totaal anders mee om dan zij. Die dacht dat het allemaal zo hoorde, dat hun ouders misdadigers waren. Crowcall wilde begrijpen waarom. Ze wilde er iets aan veranderen. Dus toen Amberstorm voorbijliep, vroeg ze, ondanks haar vermoeidheid, ondanks de waarschijnlijke nutteloosheid van een gesprek, aan haar: "Waarom vind je de clan zo veel belangrijker dan je familie?"


And it hurts and I'm lonely
And I should never have tried
And I missed you tonight
So it's time to leave
You see it meant everything to me


Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
We are illegal [+Amberstorm] BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: We are illegal [+Amberstorm]   We are illegal [+Amberstorm] Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 18:25

Amberstorm was niet in een goed humeur. Niet dat ze heel vaak in een goed humeur was - maar de wond in haar zij prikte en haar hoofd barstte van de koppijn. Ze keek opzij toen iemand haar plots een vraag stelde en zuchtte geïrriteerd. "Familie betekent niets zonder vertrouwen. Mijn clan kan ik tenminste, grotendeels, vertrouwen.", antwoordde ze, verbazingwekkend zachtjes - maar als Crowcall zou blijven dringen, was het vast en zeker de stilte voor de storm. Amberstorm was echter gewoon moe, moe van al dit vechten, al dit ruziemaken. Het was waar dat ze niet van rust hield, toch niet de rust waarin ze al drie manen vastzat.. Maar ze was niet het type om snel op te geven. Iedereen leek ervanuit te gaan dat zij fout zat en dat alle anderen juist waren. Omdat familie zoo belangrijk was, omdat familie nooit familie pijn zou doen, omdat familie onmogelijk een vreemdeling kon doen. Ha. Sukkels. Het was niet omdat zij toevallig goed overeenkwamen met hun familie dat dat voor iedereen gold.


We are illegal [+Amberstorm] WpFgCIB
We are illegal [+Amberstorm] 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowcall
Member
We are illegal [+Amberstorm] Ngzy20
Floriske
2347
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 58 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: - (ooit Senior Tunneler van WindClan)
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: We are illegal [+Amberstorm]   We are illegal [+Amberstorm] Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 18:36

Ze luisterde naar het antwoord zonder haar in de rede te vallen, maar toen Amberstorm was uitgepraat, moest ze toch een vraag stellen. "Waarom denk je dat?" Haar stem klonk minder fel dan die ochtend, deels omdat ze zelf moe was en deels als reactie op Amberstorms eigen stille toon. Natuurlijk had Amberstorm een punt. Met haar eerste opmerking, tenminste. Ook een familie moest je kunnen vertrouwen en niet iedere familie was perfect, dat wilde Crowcall best erkennen. Maar wie zei dat een clan beter was? "Je weet wat er met Lionroar gebeurd is, niet? De hele clan spuugde hem uit, alleen zijn kittens geloofden dat hij die poes niet echt had vermoord. De clan liet hem in de steek." Ze zuchtte. "Familie is niet perfect, dat weet ik ook wel. Maar ik denk niet dat een clan beter is."


And it hurts and I'm lonely
And I should never have tried
And I missed you tonight
So it's time to leave
You see it meant everything to me


Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
We are illegal [+Amberstorm] BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: We are illegal [+Amberstorm]   We are illegal [+Amberstorm] Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 18:40

Amberstorm klemde haar kaken op elkaar en richtte haar blik weg van de zwarte kattin toen die vertelde over Lionroar. Tuurlijk, ze had het verhaal gehoord, ze had gezien hoe gebroken Evergreen was toen ze afstapte als leider. Iets waarvoor ze de oudleidster respecteerde, al snapte ze het niet helemaal. Van wat ze gehoord had, leek alle bewijs te leiden naar Lionroar als moordenaar. Waarom voelde ze zich dan een slechte leider omdat ze dat geloofde? Omdat ze haar clan probeerde te beschermen? "En wat als hij het wel gedaan had?", antwoordde ze, haar stem weer iets van die felheid. "Al het bewijs wees naar hem, niemand wist beter. Zijn kittens waren dan de naïevelingen die geloofden in zijn onschuld alleen maar omdat hij hen toevallig gemaakt had." En daarbij, Lionroar was maar één voorbeeld, een onwaarschijnlijk voorbeeld. Er waren zo veel meer verhalen over familie die andere familie slecht behandelde; terwijl de meeste katten toch trouw waren aan hun clan of daar anders voor gestraft werden.


We are illegal [+Amberstorm] WpFgCIB
We are illegal [+Amberstorm] 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Lizardtail
Member
We are illegal [+Amberstorm] DPKsfdL
Quinty
181
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 49 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Lizardtail
BerichtOnderwerp: Re: We are illegal [+Amberstorm]   We are illegal [+Amberstorm] Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 19:07

Zijn oren draaide zich naar achter toe toen hij een gesprek opving tussen twee warriors. Hij had in de verte toegekeken hoe zijn nichtje werd meegenomen naar Shadowclan en had in stilte afscheid genomen van zijn zus. Tinderlight was een geschenk voor Windclan en hij vond het spijtig dat hij zo weinig tijd met d'r had doorgebracht. Nu gleden zijn blauwe ogen in de richting van de twee ruziënde kattinnen. Zijn oortjes gleden in zijn nek, terwijl hij zich overeind duwde en in de richting van de twee warriors liep. Bij de woorden die hij opving, voelde hij woede opborrelen. Hij had veel van zijn banden met zijn familie afgekapt, toen hij merkte dat Lionroar in het kamp was, had hij de kater genegeerd en was gaan jagen. Maar nu voelde hij de oude woede weer terug komen. Zijn staart zwiepte furieus heen en weer terwijl hij boven de twee kattinnen uittorende. Het geluk van zijn grote lichaamsbouw, hij kon intimiderend overkomen. "Amberstorm, Crowcall," miauwde hij op een diepe, brommende toon. "Het was Whitelion zélf die heeft gezegd dat híj de kattin vermoord heeft waarvoor mijn vader verbannen is," bromde hij daarna kwaad in de richting van de bruine kattin. "De hele clan, zelfs Starclan, weet dat Evergreen een fout had gemaakt toen ze de verkeerde kater verbande en daarna een fout maakte met Whitelion aan te stellen als deputy. Ook de clan kan fouten maken, wij zijn één grote familie hier. Maar familie is familie, al is het dan niet altijd door bloed. En jij, Amberstorm, moet niet spreken over dingen die je niets aan gaan. Ik weet zeker dat Peperkit een betere opvoeding kan krijgen bij haar vader, dan hier in Windclan waar ze bijna geen familie meer overheeft. Tenminste, niemand die d'r op wilt vangen." Immers was zijn familie zo ontzettend verdeeld en waren er zo veel pijnlijke momenten, dat het beter was als de kleine kitten ergens opgroeide waar 't er beter aan toe ging.

[Toestemming van Bunny, als je 't niet wilt, moet je 't zeggen Flo, dan haal ik mn post weg c:]


We are illegal [+Amberstorm] PgNH0xd
"Welcome to the party. Try the punch."
Terug naar boven Ga naar beneden
Crowcall
Member
We are illegal [+Amberstorm] Ngzy20
Floriske
2347
Actief
When you're broken
there's no assurance
you made a better place

CAT'S PROFILE
Age: 58 manen
Gender: She-cat ♀
Rank: - (ooit Senior Tunneler van WindClan)
Crowcall
BerichtOnderwerp: Re: We are illegal [+Amberstorm]   We are illegal [+Amberstorm] Icon_minitimezo 27 jan 2019 - 21:21

Crowcall vernauwde haar ogen. "Zijn kittens kénden hem en wisten dat hij het niet gedaan kon hebben", beet ze terug. Een brommende stem trok haar aandacht en ze keek op om een grote kater boven haar uit te zien torenen. Lizardpath, een zoon van Lionroar. Ze luisterde zwijgend naar wat hij te vertellen had. De clan was één familie, zei hij, en Crowcall staarde voor zich uit. Misschien ervoer hij het zo, maar zij had WindClan nooit echt als en familie gezien. Alleen maar als een grote groep katten waar ze maar half deel van uitmaakte. Ze voelde met sommige katten buiten de clan meer verbondenheid dan met de meeste katten erin. Met het laatste wat hij zei kon ze het echter alleen maar eens zijn. "Familie is familie", herhaalde ze zacht. "In theorie is de clan misschien één grote familie, maar dat is toch niet hoe het voelt voor een kitten die zonder haar ouders op moet groeien." Over wie had ze het nu precies? Ze trok met een oortje. "Lizardtail heeft gelijk, Pepperkit is beter af bij haar vader." Vader. Het was... een vreemd woord om te gebruiken in betrekking tot Tall. Hij leek vaak een kat die nooit op zou groeien, en nu was hij opeens vader.


And it hurts and I'm lonely
And I should never have tried
And I missed you tonight
So it's time to leave
You see it meant everything to me


Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
We are illegal [+Amberstorm] BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: We are illegal [+Amberstorm]   We are illegal [+Amberstorm] Icon_minitimewo 30 jan 2019 - 17:30

Amberstorm richtte haar blik toen een nieuwe, diepere stem hen onderbrak. Ze rolde met haar ogen op zijn opmerking. Tuurlijk, hoe het uiteindelijk gelopen was wist iedereen wel - maar hoe het had kunnen lopen, dat was maar de vraag. Wat als? Natuurlijk zette de kater haar op haar plaats, over hoe ze niet moest spreken over dingen die haar niet aangingen. Oh, gold dat niet voor hem dan? Natuurlijk niet, want iedereen was zo vel beter dan haar, zo veel heiliger. Crowcall voegde zich volledig bij Lizardtail. Familie was familie. Pepperkit was beter af bij haar vader. "En hoe weet je dat dan? Haar vader is een vréémdeling voor haar!", antwoordde ze, nu eindelijk écht uit haar slof schietend. Ze had genoeg van al dit schijnheilig gedrag. Ze was misschien niet beter dan hen, maar zij waren ook niet beter dan haar. "Sinds wanneer is familie zo veel belangrijker dan clan? Heeft Starclan even iedereen laten weten dat we de clans maar moeten ontbinden sinds iedereen toch wel met een andere clan gaat? Loyaliteit is overrated en al dat?" Ze sprak snel, boos, haar groene blik wisselend tussen Lizardtail en Crowcall. Het was bijna alsof ze haar persoonlijk aanvielen, ook al was deze kwestie helemaal niet met haar verbonden. Ze wou gewoon dat iemand eindelijk eens zou vinden dat zij gelijk had, dat iemand eens aan haar kant zou staan; voor de verandering. "Maar ik ben het daar niét mee eens! Bloed betekent niéts!"


We are illegal [+Amberstorm] WpFgCIB
We are illegal [+Amberstorm] 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: We are illegal [+Amberstorm]   We are illegal [+Amberstorm] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
We are illegal [+Amberstorm]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: