New year, new me [ Open] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 New year, new me [ Open]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Routnose
Catministrator
New year, new me [ Open] BXcdW76
Kip
3539
Actief
★You are, I think, an evening star.
The fairest of all stars

CAT'S PROFILE
Age: ❀51 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Senior Warrior
Routnose
BerichtOnderwerp: New year, new me [ Open]   New year, new me [ Open] Icon_minitimewo 30 jan 2019 - 21:23


New year, new me [ Open] Pastel_galaxy___long_divider_by_thecandycoating-dajxzgw


Het was koud buiten, de sneeuw begon inmiddels steeds zwaarder te vallen en had het al dorre Windclan gebied bedekt met een dun laagje wit toen Routnose haar ogen open deed. Routnose. Hoewel de clan het zwaar had, hoewel er nog bloed van de drama van de voorafgaande dagen in het kamp lag, hoewel de sneeuw koud viel; de jonge poes droeg sinds gisteren een klein vlammetje mee in haar hart. Vanaf nu was ze eindelijk een volleerd Medicine cat, en oh starclan! Dat was eng. Doodeng, maar de warme woorden van Mousewish, Otterflight, Angelvoice en het idee dat kleine Skykit altijd als een beschermengel over haar schouders mee keek, gaf iets van bevrediging.
Stilletjes geeuwde en rekte zich uit, waarna ze de slaap uit haar ogen knipperde en met een zachte purr Lizardpath en de andere verblijvers van de medicine cat's den begroette, om vervolgens langs de stapeltjes kruiden en slapende katten naar het kamp te lopen. Hier lag de sneeuw in hoopjes op de grond, weggeveegd door enkele apprentices. De jonge poes zette haar vacht wat overeind tegen de kou, maar had ondanks alles een euforische glimlach op haar gelaat. Kort gingen haar ogen rond het kamp, op zoek naar familie of vrienden aan wie ze zich opnieuw zou kunnen voorstellen. Routnose.
[&open! <3]


It is both a blessing and a curse
New year, new me [ Open] 30590612_yVgB0fTiWICp29j
to feel everything so very deeply
Terug naar boven Ga naar beneden
Sugarcane
Member
New year, new me [ Open] Giphy
Julia
28
Actief
If a man has not discovered something that he will die for, he isn't fit to live

CAT'S PROFILE
Age: 40 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sugarcane
BerichtOnderwerp: Re: New year, new me [ Open]   New year, new me [ Open] Icon_minitimedo 31 jan 2019 - 20:52

Er lag een kalme blik in zijn helderblauwe ogen. Hij gaf gelijkmatige halen over zijn gevlekte vacht, om het recht op zijn vel te leggen. Het had altijd iets rustgevends om je vacht recht te strijken. Alsof het voor kort even je hersenen weer resette. Toen Sugarcane al de achtergebleven viezigheid uit zijn vacht had gehaald vond hij het wel mooi geweest en zette zijn poten netjes naast elkaar op de grond. Er was altijd bedrijvigheid in het kamp, ergens waar hij graag naar keek. Gewoon een beetje katten kijken. Zo hoefde hij geen ongemakkelijke gesprekken te houden en kon zichzelf toch vermaken, dus dat deed hij graag. Na een tijdje kwam hij overeind, hij moest zichzelf maar weer eens nuttig gaan maken maar voordat hij richting de kampuitgang kon gaan zag hij Routnose rondkijken. Hij wist dat de kattin net haar volle naam had gekregen en hij was blij voor haar. Hij wist zelf ook nog wel dat hij het fijn had gevonden om zijn volledige naam te ontvangen al zal er voor hem altijd een bijsmaak aan blijven zitten. Hij had er nooit helemaal van kunnen genieten door de dood van zijn mentor. Hij knipperde even met zijn ogen toen hij doorkreeg dat hij naar haar zat te staren en toen kwam het moment dat hij eigenlijk niet meer door kon lopen. Ehm ja, dus wat te doen?


New year, new me [ Open] KLIStX8
Terug naar boven Ga naar beneden
Panthersoul
StarClan
New year, new me [ Open] DPKsfdL
Cynthia
337
Actief

CAT'S PROFILE
Age: Ageless (35 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Panthersoul
BerichtOnderwerp: Re: New year, new me [ Open]   New year, new me [ Open] Icon_minitimedi 5 feb 2019 - 18:50

Hij had het meegekregen dat Routpaw haar medicine cat naam had gekregen en nu Routnose heette. Het weer was koud en hij zette dan ook zijn vacht op tegen de kou die hij voelde zodra hij de warriors den uitstapte. Hij hoopte dat er niet veel meer sneeuw zou gaan vallen, maar hij wist ook wel dat dat een schrale hoop zou zijn. Met een geeuw stapte hij in de richting van de prooistapel om te kijken of er iets was om te eten voor hij het kamp zou verlaten, maar op dat moment merkte hij Routnose op en besloot om naar haar toe te lopen. Een glimlach verscheen op zijn gezicht terwijl hij haar blik probeerde te vangen. "Hoe bevalt de nieuwe naam?" Besloot hij vrijwel direct te vragen en zette zich vlak bij haar neer.


New year, new me [ Open] 2i1cab4
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: New year, new me [ Open]   New year, new me [ Open] Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
New year, new me [ Open]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: