Recovery 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Recovery

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tourmalinegaze
Member
Recovery DPKsfdL
Waz
6
Actief
Breath, should I take a deep?
Faith, should I take a leap?

CAT'S PROFILE
Age: 20 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Tourmalinegaze
BerichtOnderwerp: Recovery   Recovery Icon_minitimeza 2 feb 2019 - 22:16


Zelfs voor de Tunnelers was prooi op het moment schaars. Ze had nog wel wat mee terug naar kamp kunnen brengen, maar lang niet zoveel als ze had gewild. Zeker met de hoeveelheid gewonden die door de afgelopen opschudding met de vos en de tweebenen waren gevallen. Nu was de tijd om aan te sterken, maar dat ging alleen maar trager wanneer er niet genoeg te eten was. Tourmalinegaze had haar prooi al achtergelaten op de stapel en was nu de aarde uit haar vacht aan het wassen. Hoewel ze bij elke tocht door de tunnels opnieuw dezelfde hoeveelheid rommel in haar vacht kreeg, was het toch belangrijk deze schoon te houden wanneer dat kon. Anders was er helemaal geen redden meer aan en bezorgde ze zichzelf alleen een hele onprettige wasbeurt een aantal dagen later. De kattin schudde haar poot, om daar wat losse grond af te krijgen en gaf deze vervolgens een aantal stevige likken.

(Oceanstar eerst)


Recovery AWDOw7w
Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
Recovery 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: Recovery   Recovery Icon_minitimezo 3 feb 2019 - 21:32

Oceanstar

LeaderHet was maar goed dat haar Clan nog een geheime strategie bezat. Geen enkele andere groep katten wist van de vele tunnels af doe goed verborgen lagen en onderhouden werden door een aparte rang; de Tunnelers. Haar mentor had haar deze opleiding ook gegeven, maar erg veel ervaring in dat speciale vak had de jonge Leader niet mogen hebben. Immers was ze al snel zwanger geworden en daarna Deputy. Als een van de hoge rangen kon ze haar tijd niet onder de grond besteden en moest ze gezien worden bij de grenzen; zodat de Clans niet gingen zoeken naar mogelijke geheimen. Dit betekende dan ook dat ze af en toe nog met enkele andere Tunnelers zichzelf onder de grond zou bevinden. Meestal niet alleen, ook al kon ze een ander in het vak opleiden miste ze de ervaring op dat vlak. Ze deed het niet voldoende om meer dan de basis mee te geven. Ze was het natuurlijk niet verleerd maar het behoorde niet tot haar sterke punten. In tegenstelling tot de knappe kattin die ze haar vacht zag wassen in het kamp. Voorzichtig stapte ze op de ander af waarna een warme glimlach op haar gezicht verscheen. "Tourmalinegaze," Klonk er zacht, warm maar helder. Een toon die aangaf dat ze verwachtte dat de ander op haar zou reageren. Ook al was ze alles behalve dwingend naar haar.NOTES:None

&


Recovery Oceano10
Recovery LcrIgCQRecovery JwNO92gRecovery EjrsROFRecovery UK1ajoIRecovery 3qCkg2fp_oRecovery 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Recovery
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: