Hello stranger



 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hello stranger

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Sabrekit.
Member
Hello stranger Giphy
Number Two
11
Actief
"If I wanted you dead, you'd be dead."

CAT'S PROFILE
Age: Young ♔
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sabrekit.
BerichtOnderwerp: Hello stranger   Hello stranger Icon_minitimezo 3 feb 2019 - 13:49


Het was inmiddels alweer een paar dagen geleden dat de aanwezigheid die hij beschouwde als zijn moeder weg was gegaan. Dit was eveneens ook het moment geweest dat hij geboren was. Het was koud nu, nu ook de andere aanwezigheid die hij als zijn tweede mama beschouwde even weg was. Hij kroop een beetje doelloos in het rond, blind maar zeker niet doof. Hij had een geluid gehoord en nu was hij vastbesloten om te ontdekken waar deze geluid van afkomstig was. Maar het was koud, o zo koud. Zou daar misschien warmte en eten zijn? Hij hoopte van wel. Hoopvol piepte hij. Misschien kwam het geluid zo wel op hem af!

- Pepperkit eerst.

Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Hello stranger 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Hello stranger   Hello stranger Icon_minitimezo 3 feb 2019 - 19:25

Pepperkit had maar moeite om te wennen aan de drukte in het nest. De vier broertjes en zusjes die ze al cadeau had gekregen in Shadowclan was al wennen. Maar nu waren er nog twee piepende guppies bij gekomen. Pepper kreeg het er om eerlijk te zijn een beetje benauwd van. Steeds vaker bivakkeerde ze dan ook bij haar vader 's nachts, maar helaas gaven alleen mama's melk. Een luide piep liet haar opschrikken en Pepperkit keek even verbaasd op. Als je het over de duivel had... De kitten wiebelde iets met haar oortjes en bleef voor nu stil liggen. Misschien zou Sabrekit dan wel weer gaan slapen...
Terug naar boven Ga naar beneden
Sabrekit.
Member
Hello stranger Giphy
Number Two
11
Actief
"If I wanted you dead, you'd be dead."

CAT'S PROFILE
Age: Young ♔
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Sabrekit.
BerichtOnderwerp: Re: Hello stranger   Hello stranger Icon_minitimezo 17 maa 2019 - 17:11


Het bleek dat de mogelijke warmte niet hem tegemoet zou komen. Nou, dan liep hij er zelf wel op af. Nou ja, lopen... het ging wel érg langzaam. Een slak zou hem met gemak kunnen inhalen, maar dat boeide hem op het moment niet zo veel. Hij wilde weten of daar warmte was, en wel nu! Nogmaals piepte hij, nu meer op een zeurende manier. Warmte, waar was je nou? Waarom hoorde hij nu geen geluid, wat was dit? Sabre wilde warmte en eten en wel nu! Hij zette nog een paar ministapjes, waarna hij het maar opgaf. Hij sloeg boos met zijn voorpootje op de grond voor hem, maar geen warmte daar. Warmte, waar ben je?
Terug naar boven Ga naar beneden
Peppermint
Medicine cat
Hello stranger 13496284_J7YsiE71ohETWOU
Babs
2811
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 19 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Peppermint
BerichtOnderwerp: Re: Hello stranger   Hello stranger Icon_minitimema 18 maa 2019 - 15:25


Peppernose

I watched the storm, so beautiful yet terrifying
Pepperkit had haar oortjes lichtelijk naar achteren gedraaid en zichzelf in het mosnest gedrukt. Ze hield zichzelf doodstil, niet goed wetende wat ze wilde. De kitten begon nu nog harder te piepen, zeurend en Pepperkit drukte haar oren nog wat verder haar nekvacht in. Dit had ook geen zin. Wie weet ging het huilen omdat het haar niet kon vinden. Voor een moment bleef Pepperkit stil, haar adem gevangen in haar keel. "Ik.. ben hier," miauwde de kitten zachtjes, haar staartje nerveus heen en weer zwiepend. Alsjeblieft.. Niet huilen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hello stranger
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: