Where the boundaries meet 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 15°C - 30°C
En dan is het toch echt Greenleaf. De zon is bijna niet meer weg te denken. De meeste dagen zijn warm en droog. De enige regen valt nog uit een enkele onweersbui die overkomt en dat betekent ook direct veel regen in één keer. Het woud zit vol prooi en kruiden om de Clans mee in leven te houden.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Where the boundaries meet

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Where the boundaries meet D0v6Agh
Yanthe
599
Actief
It's more fun to be a pirate than to join the Navy.

CAT'S PROFILE
Age: 28 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Tallfright
BerichtOnderwerp: Where the boundaries meet   Where the boundaries meet Icon_minitimema 4 feb 2019 - 23:21

In theorie was de kater nu op jacht, zoekende naar prooien om de clan te voeden. In praktijk was hij hier echter niet echt mee bezig. Hij moest namelijk even het kamp uit, z'n kopje leegmaken. De laatste tijd was het heel stil geweest in zijn actieve leven. Zijn trainingen met Sinclaw waren na zijn laatste opdracht stilgevallen. Hij had haar al even niet gezien, al leek haar geur af en toe wel bij de grens te hangen aan de kanten van het Thunderpath. Nu was de kater bij Fourtrees. Hij snoof de omgevingsgeuren op. Er was geen Riverclan of Windclan aanwezig. Die clans waren blijkbaar tegen elkaar bezig. Volgens geruchten lag er daar een heuse vete op de loer. Oorlog misschien? Het zorgde wel voor de nodige interesse. Zij hadden tenminste iets te doen. Hij daarin tegen moest zijn dagen vullen met jacht-en grenspatrouilles terwijl hij aan het wachten was op een volgende opdracht. Dan kwam daar nog bij dat hij terug contact had opgenomen met Sandflower, een poes die hij wel zag zitten, maar waar zijn strenge opvoeding een stokje voor stak. Hij was namelijk niet loyaal aan Thunderclan of Shadowclan, maar aan Sinclaw. Relaties stonden hem alleen maar in de weg, dat was hoe hij opgevoed was. Toch kriebelde het in zijn buik en hoe hard hij zich ook verzette, het bleef een moeilijke zaak. Tallfright begaf zich nu op de rotsen waar de leaders stonden tijdens een gathering. Vanop deze hoogte keek men echt neer op de clankatten die normaal onderaan de rotsen stonden. HIer kon hij wel aan wennen. Tallfright plofte zichzelf neer op de rotsen recht in de zon. Als hij dan toch iets moest doen, kon hij beter even warmte opnemen. Hier had hij tenminste geen last van kittens of apprentices die vlakbij aan het trainen waren. De grote kater liet zijn blik van de ene naar de andere kant gaan. De territoria van de verschillende clans kwamen hier samen. Deze plek, tussen de vier bomen was een plek die voor elke clan was. Moest hij wat verder stappen, kwam hij al snel in een ander territorium terecht.

Tallstar


I'll start a war if I have to...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
Where the boundaries meet 4pt8gz
☙Emma☙
17053
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Kitten
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: Where the boundaries meet   Where the boundaries meet Icon_minitimezo 17 feb 2019 - 14:34

Er was geen betere plek voor yoga dan de wastelands, al was het bij de burnt sycamore ook goed, en zelfs dichtbij de rivier was het heerlijk om aan yoga te doen. Fourtrees, waar hij nu was. Was een hel. Niet alleen om het feit dat hier overal beukennootjes lagen die de kater uitzonderlijk irritant vond en die hem starclan deden danken dat ze alleen dennenbomen hadden bij Shadowclan, maar ook omdat hij hier die riverclanner het had proberen te leren en ook alle herinneringen aan de gatherings had. Kortom, geen prikkel-lage plek. Al helemaal niet als er ook nog eens iemand aan kwam lopen. Tall opende zijn ogen bij 'de luie hond' en vernauwde ze haast meteen. A-ha. Zijn naamgenoot. Aangenaam, again.


Where the boundaries meet Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Where the boundaries meet
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: