Giving Up My Best Friend 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Giving Up My Best Friend

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Reignwolf
Member
Giving Up My Best Friend RJa7uqc
San
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Reignwolf
BerichtOnderwerp: Giving Up My Best Friend   Giving Up My Best Friend Icon_minitimema 11 feb 2019 - 16:05

De witte pels van de poes was bijna niet te onderscheiden van de sneeuw, ze blende perfect in haar omgeving. Met een glinster in haar oog keek de poes voor haar uit, liggend tegen een boom. Een boom zonder bladeren en die onder het ijs en sneeuw zat, kaal en koud. Zoals alles nu was, maar de poes wist. Deze donkere dagen duurde niet voor eeuwig, en snel. Zal Newleaf aanbreken en staat het bos weer in bloei, en hopelijk zal er dan prooi in overvloed zijn. Want ze wilde het eigenlijk niet toegeven maar ze had honger; maar ze kon haar buik niet rond eten. Dan zou er niet genoeg voor andere overblijven. Anderen die het harder nodig hadden dan  zij. Reign snoof en legde haar hoofd op haar poten, ze was moe. Hoogst waarschijnlijk had het met haar honger te maken. Of was het iets anders? Het leven misschien? Hmm, how sad boohoo.
-Open
Terug naar boven Ga naar beneden
Vulture
Member
Giving Up My Best Friend SCm0YuuJ_o
Lianne
539
Actief
the only thing i can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 55 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: Giving Up My Best Friend   Giving Up My Best Friend Icon_minitimema 11 feb 2019 - 18:03

Jagen was moeilijk. Vulture had een hele tijd achter een eekhoorn aangeslopen die op weg was naar zijn holletje met opgeslagen noten. Helaas was hij zorgeloos geweest en ontglipte het beestje hem. Daarna had hij een gewaagde jacht gemaakt op een kraai die rond een boomwortel aan het pikken was. Hij had hem bijna kunnen pakken voordat hij zo tussen zijn klauwen door vloog. Nijdig had de cyperse, wild uitziende kater zijn zoektocht gestaakt en was hij omgekeerd om weer terug te gaan naar zijn huis. Op zijn weg terug kwam hij langs de fourtrees. Als clankat was hij hier nog nooit geweest, maar als rogue al meerdere malen. Omdat hij niet in StarClan geloofde was het voor hem niets anders dan een rots omringd door twee bomen. Iet was ondoordacht wandelde hij dus ook de heuvel af, zijn gedachten allang bij zijn strobed in de schuur niet ver hier vandaan. Hij stapte langs een hoge boom en keek omhoog toen hij een klein vogeltje zag. Het beestje keek hem bijna uitdagend aan. "Donder op." Gromde hij tegen het roodborstje die zijn dreiging hoorde en opvloog. Vulture zijn blik gleed naar beneden langs de bast en opeens keek hij in twee blauwe ogen. Hij knipperde en sperde zijn ogen open. Die boom die had ogen?? O nee, wacht.. er zat een witte poes voor! "Yep" zei hij schaapachtig toen hij haar nu echt zag zitten. Hij had haar helemaal niet gezien door de sneeuw die om haar heen lag. Het leek net alsof ze er volledig in op ging.
Terug naar boven Ga naar beneden
Reignwolf
Member
Giving Up My Best Friend RJa7uqc
San
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 25 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Reignwolf
BerichtOnderwerp: Re: Giving Up My Best Friend   Giving Up My Best Friend Icon_minitimedi 12 feb 2019 - 17:33

Opeens verscheen er een andere kat op het toneel; een rogue dat kon Reignwolf gelijk ruiken. Hij leek haar echter niet op te merken, of negeerde hij haar gewoon? De bruine kater stapte langs de boom waar ze tegen aan lag. De poes zocht naar zijn ogen, maar die bevonden zich hoog in de boom. Reignwolf volgde zijn blik die leidde naar een roodborstje, of wat ze dacht dat een roodborstje was. Vanaf haar positie kon ze het niet goed uitmaken. "Donder op." hoorde ze hem opeens grommen, verrast richtte Reignwolf haar oog weer op de rogue. Eindelijk leek de blik van de kater op haar te vallen, en toen hij haar dat werkelijk aankeek. Was een schaapachtige "Yep" alles wat hij uitbracht. De kattin stond langzaam op, en snoof luid. Toch duurde het even voordat ze woorden bij elkaar had. 'Dat je niet kan zien oke; maar ruiken kan je toch wel.' bromde ze geïrriteerd terwijl ze de kater strak aankeek. Ze stonk naar haar weten door en door naar Windclan. Dat moest hij toch wel geroken hebben?
Terug naar boven Ga naar beneden
Vulture
Member
Giving Up My Best Friend SCm0YuuJ_o
Lianne
539
Actief
the only thing i can give you
is darkness and isolation

CAT'S PROFILE
Age: 55 ☾'s
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vulture
BerichtOnderwerp: Re: Giving Up My Best Friend   Giving Up My Best Friend Icon_minitimema 18 feb 2019 - 13:00

Vulture was even uit het veld geslagen. Hij was op een of andere manier totaal langs haar gelopen, hoe had hij dit gedaan? Hij besloot dat maar even daar te laten en zette wat passen achteruit zodat hij haar wat meer ruimte kon geven. Haar reactie was niet echt gezellig. Zelfs clankatten hadden geen manieren meer. Ach, hij was ook maar een verwaaide rogue. Verbaasde dat hem? Eigenlijk niet. "Ik ging heel erg op in de jacht. Zoals je wel kunt zien heb ik nogal honger.." miauwde hij schaapachtig en hij gaf een afkeurende zwiep met zijn staart. Tja, het was zijn stomme fout dat hij haar niet gezien had. Hij kon zichzelf alleen maar gelukkig prijzen dat het geen norse bloodclanner was geweest die hij had gemist. Dan had hij pas echt in de problemen gezeten. Hij was totaal niet in de stemming om ook maar één poot uit te steken en zich te verweren. Dat zat hem meer dan dwars. "Dit is vrij land, en ik mag hier zijn. Hoor jij niet in je territorium?" bromde hij onvriendelijk.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Giving Up My Best Friend
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: