[Senior Warrior Meet] Up 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 [Senior Warrior Meet] Up

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Tallshadow
Catministrator
[Senior Warrior Meet] Up 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: [Senior Warrior Meet] Up   [Senior Warrior Meet] Up Icon_minitimezo 17 feb 2019 - 15:51

Het was schemerdonker, de laatste patrouilles waren teruggekeerd en de apprentices lagen in bed. Sommige warriors gingen het kamp weer uit voor de avondjacht, maar Tall was er deze keer geen deel van. Evenals Acorn. In plaats daarvan liep hij naar de beschutting van de leadersden waar een open plekje voor was met een paar stukken prooi en wat andere katten. De kater rechtte zijn rug even en rolde met zijn schouders, hij was een van de grootste katten hier, maar alsnog waren dit dingen die hij niet het leukst vond om te doen. Senior warrior meetings waren van belang, zeker deze, aangezien hij over de toekomst van de clan ging, maar leuk? Dat was een groot woord.

"Bedankt voor het komen naar deze senior warrior meeting," Opende hij, en keek rond. "Het gaat erover wat we willen wat Windclan en Bloodclan betreft, is er iemand die een samenvatting wilt geven van wat er is voorgevallen?" Hij wilde niet zelf alles zeggen en keek dus even naar Acorn, die vast ook wel een samenvatting wilde geven. Het was van belang dat iedereen precies wist waar het over ging, hij wist zelf wel wat er gebeurd was, maar wie weet liep een kat achter. Dat konden ze niet hebben, dus, samenvatting.

@Senior Warriors


[Senior Warrior Meet] Up Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[Senior Warrior Meet] Up DPKsfdL
Cynthia
3608
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Senior Warrior Meet] Up   [Senior Warrior Meet] Up Icon_minitimezo 17 feb 2019 - 22:33

Hij nam zijn plaats in naast Tallstar voor de senior warrior meeting en wachtte geduldig tot alle katten er waren voor Tallstar de meeting opende. Hij had moeten weten dat Tallstar hem bedoelde toen hij vroeg of iemand een samenvatting wilde geven, want de kater zijn blik was overduidelijk. Een korte zucht ontsnapte uit zijn bek en hij liet zijn blik kort rond de warriors gaan voor hij zijn keel schraapte. "Dat zal ik dan maar doen." Begon hij. "Allereerst Bloodclan. We weten allemaal dat we al meerdere katten zijn verloren aan die katten en daar nog niet veel tegen hebben gedaan. We moeten dus duidelijk bespreken wat we hiermee aan willen en wat we gaan doen." Dat was in ieder geval wat er in grote lijnen met Bloodclan was, nu Windclan wat iets gevoeliger lag. "Iedereen hier weet dat Windclan is aangevallen door een vos, honden en een aantal tweebenen. Hierbij heeft Riverclan geholpen en zijn een paar van onze eigen clan er naartoe gegaan. Nu heeft Riverclan echter laten blijken dat ze iets terug verwachten voor wat ze hebben gedaan, omdat ook zij katten verloren hebben. Nu is de vraag dus wat onze positie hierin gaat worden. Ondersteunen we Windclan, ondersteunen we Riverclan of blijven we neutraal?" Hij dacht het zo wel goed samengevat te hebben en wachtte tot iemand zou gaan spreken verder.


If you are strong, you'll find responsibility
[Senior Warrior Meet] Up 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Smokebreath
StarClan
[Senior Warrior Meet] Up DPKsfdL
Babs
1109
Actief
Starclan, they play with cats' fates like a kit plays with a helpless moth, slowly tearing its wings off and leaving it to die in agony.


CAT'S PROFILE
Age: Passed at 105 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Smokebreath
BerichtOnderwerp: Re: [Senior Warrior Meet] Up   [Senior Warrior Meet] Up Icon_minitimezo 17 feb 2019 - 22:41

Smokebreath had zich rustig bij de den van Tallstar gevoegd voor de senior warriors meeting. Aangezien hij nog niet het grootste vertrouwen had in het leiderschap van Tallstar, vond hij het nog wel in het belang van Shadowclan om erbij ging zitten. De kater krulde zijn staart om zijn voorpoten heen, zijn blik richtende op Acorndust. Dat was dan wel weer een kat waar hij nou wel weer enigszins vertrouwen in had. Hij had ondertussen iets meer vertrouwen gekregen in Tallstar, maar toen kwam de kater weer terug met een Windclan kitten. Smokebreath vernauwde zijn ogen bij de woorden van Acorndust. "We zitten midden in bladkaal," bromde de kater, "De kruiden zijn schaars, de prooi is schaars. Infectie kan zo door de clan gaan woeden, laten we onze krachten sparen en Riverclan en Windclan hun eigen vetes uitvechten. Dit is niet Shadowclan's zaak."


[Senior Warrior Meet] Up JtCOU2C
Fun stuff:
 


[Senior Warrior Meet] Up J9XRHNfo_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Russetfur
StarClan
[Senior Warrior Meet] Up DPKsfdL
Nath
311
Actief
Only the end matters

CAT'S PROFILE
Age: 70 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Russetfur
BerichtOnderwerp: Re: [Senior Warrior Meet] Up   [Senior Warrior Meet] Up Icon_minitimezo 17 feb 2019 - 22:46


Russetfur voegde zich bij de Senior Warrior meeting. Het was een rare gedachten om te beseffen dat je een senior was, maar ergens was ze er ook blij mee, want het gaf haar wat gevoel van macht. Zeker als linkerpoot van Tallstar. Wat ze echter wel weer in en in teleurstellend vond en ze voelde een steek van medelijden naar Acorndust, toen Tallstar zelf niet wilde uitleggen wat er gaande was. Die kater werd nogal lui en laks, naar haar idee. Ze luisterde naar de uitleg van Acorndust, terwijl hij sprak. Zodra Acorndust uitgesproken was liet ze de woorden even bezinken. Smokebreath was haar voor en wat hij zei was precies wat zij dacht. "Ik ben het volledig met Smokebreath eens, wat Windclan en Riverclan betreft is dat het hun probleem is en niet de onze. Als zij oorlog willen voeren, dan doen ze dat, wij hebben genoeg aan onze problemen," sprak Russetfur. Ondertussen liet ze haar ijsblauwe ogen zich verplaatsen van Tallstar naar Acorndust naar de andere aanwezigen. "Als het aan mij ligt vergeten we Riverclan en Windclan en focussen we ons inderdaad op Bloodclan, want we zijn een clangenoot kwijt die mogelijk nog in leven is," miauwde ze. Maar wat. Ze gewoon rechtstreeks aanvallen? Bloodclan was inderdaad een lastig onderwerp.


[Senior Warrior Meet] Up BFXFBvt
"You know, the only thing that matters is the ending. And this one is very good. This one's perfect."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Blackbear
Member
[Senior Warrior Meet] Up LZ9ajdK
Wolf
479
Actief
Don’t be sorry. Be better.

CAT'S PROFILE
Age: 55 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Blackbear
BerichtOnderwerp: Re: [Senior Warrior Meet] Up   [Senior Warrior Meet] Up Icon_minitimedo 28 feb 2019 - 1:20


THE SKY WAS CLOUDLESS
and of a deep dark blueMet een neutrale blik en een relatief open houding luisterde Blackbear naar de samenvatting van Acorndust. De deputy schetste kort de situatie nog een keer, om zo iedereen de correcte informatie te geven. Er werd namelijk nogal wat gekletst en geroddeld, wat een vertekend beeld kon veroorzaken. De zwarte tom luisterde vervolgens naar de insteek van de twee andere warriors. ”BloodClan is inderdaad het meest dringende probleem. Naar mijn mening hebben we bondgenoten nodig”, Zei hij rustig. ”Als we het nu slim spelen en onze steun aanbieden bij het juiste adres, kunnen we misschien later beroep doen op hulp van desbetreffende Clan”, Vervolgde hij. En zo ging de eindeloze cirkel van wie bij wie in het krijt stond onverstoord verder.
Keep your expectations low
and you will never be disappointed。
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Waspsting
Member
[Senior Warrior Meet] Up FJXhTBA
Loïs
604
Actief
Strength of the spirit must be guided. Let me guide and I'll make great warriors.

CAT'S PROFILE
Age: ❝ 93 Moons ❞
Gender: She-cat ♀
Rank:
Waspsting
BerichtOnderwerp: Re: [Senior Warrior Meet] Up   [Senior Warrior Meet] Up Icon_minitimedo 28 feb 2019 - 21:49

Senior warrior meetings waren toch echt het hoogtepunt van Wasp haar leven. Het waren momenten waar ze eindelijk omringt werd door katten die niet met hun hart dachten, maar met hun brein, zoals zijzelf. Echter was er nu zeker één senior warrior bij die dit niet kon, namelijk Tallstar zelf. De she-cat luisterde naar de stelling in kwestie; neutraal houden of een clan supporten? Rustig wachtte ze af wat de rest van haar clangenoten te zeggen hadden, ze hoefde immers de voorgrond niet te hebben. Ze had alle geduld. Ze humde zachtjes op de woorden van Smokebreath. Hij had zeker een punt. Russetfur leek hier ook in mee te gaan. Blackbear stelde een goed discussiepunt open; zouden ze BloodClan alleen aankunnen, of hadden ze bondgenoten nodig? "We weten allemaal wat er met ThunderClan gebeurt is toen zij BloodClan alleen bevochten. Ik voel er niet veel voor om dadelijk, doordat we een roekeloos gevecht aangegaan zijn, te moeten luisteren naar een tiran van de BloodClan." En het was niet alsof Waspsting dacht dat ShadowClan zwak was, nee, dat zeker niet. Ze wist alleen heel goed dat BloodClan niet te onderschatten viel. "Als we de BloodClan willen bestrijden wil ik jullie met klem op het hart drukken dat we dit niet alleen moeten proberen. Wie weet winnen we wel, maar het risico dat het anders uitpakt, is te groot." Ze keek Tallstar aan. "Dit betekent echter niet dat we een kant moeten kiezen in WindClan en RiverClan hun discussietje. Als ik het me goed herinner zijn er in dit woud vier clans, en niet maar drie."


Waspsting

if you are the flower bearing honey


than i am your wasp that stings
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fawnstep
Member
[Senior Warrior Meet] Up UHsufNY
Daan
3043
Actief
The road to hell is paved with good intentions.


CAT'S PROFILE
Age: 54 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Fawnstep
BerichtOnderwerp: Re: [Senior Warrior Meet] Up   [Senior Warrior Meet] Up Icon_minitimedo 28 feb 2019 - 22:00

Normaal gesproken zorgde Fawnstep er wel voor dat ze niet in de buurt was wanneer er een meeting onder de senior warriors gehouden werd, maar vandaag had ze besloten zich toch bij haar clangenoten te voegen. Rustig was ze naast haar rosse zusje Russetfur gaan zitten en had besloten af te wachten wat de andere warriors zouden zeggen. Geboeid luisterde ze naar de samenvatting van Acorndust en vervolgens naar de meerdere katten die spraken. Zo hier en daar knikte ze een beetje bij de woorden van de rest. "Misschien is BloodClan een punt wat bij de eerstvolgende gathering aangesneden kan worden, dan kunnen we zien welke clan interesse toont om ook te helpen," opperde ze vervolgens, om in te gaan op de input van Waspsting, die had benadrukt dat er vier clans in dit woud waren en niet drie. "Maar heeft ThunderClan wel zin om hun neus weer in BloodClan zaken te steken, na wat er allemaal voorgevallen is tussen hen de vorige keer?"


[Senior Warrior Meet] Up SyMgVwe
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Flamepath
Member
[Senior Warrior Meet] Up DPKsfdL
508

CAT'S PROFILE
Age: 80 moons
Gender:
Rank:
Flamepath
BerichtOnderwerp: Re: [Senior Warrior Meet] Up   [Senior Warrior Meet] Up Icon_minitimedo 28 feb 2019 - 22:16

De rosse kater had zich naast de zwarte kattin gezet, zijn dochter, Fawnstep. Flamepath was nooit een echte familiekater geweest, maar dat betekende niet dat hij niets om zijn kittens gaf. Zijn kittens die intussen ook al volwassen geworden waren, zelfs al senior warrior waren intussen. Zijn felle ambergele ogen waren op haar gericht toen ze sprak, eventjes een brom hoorbaar makende. "Juist daarom zouden ze moeten meehelpen, om te voorkomen dat BloodClan weer de baas komt spelen. Als je ze gaat negeren, dan zullen ze juist toeslaan." miauwde hij, waarna hij zijn dikke staart over zijn poten krulde. "En als Butterstar en Oceanstar hun gekibbel even kunnen uitstellen tot na we met Bloodclan afgerekend hebben, dan zou dat ook in hun voordeel werken. Als ze dat niet snappen, dan vraag ik me af hoe ze ooit leaders zijn geworden." vervolgde hij, zijn blik over de groep katten glijdende. Flamepath was nog van de oude stempel en zei wat er in zijn gedachten rondging, zonder het door een rooskleurige filter te steken. Zoals een echte Shadowclanner hoorde te zijn, zonder blad voor de mond.


▲ I'm sorry, I let me fall for you ▲
I can erase you and forget you but I can't undo you
[Senior Warrior Meet] Up Dsz5lTM
You're the hand I can't hold, the words I'm not told when I'm lonely
▼ And I don't want you back, I just want to have what you took from me ▼
{ t h e m e }
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Russetfur
StarClan
[Senior Warrior Meet] Up DPKsfdL
Nath
311
Actief
Only the end matters

CAT'S PROFILE
Age: 70 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Russetfur
BerichtOnderwerp: Re: [Senior Warrior Meet] Up   [Senior Warrior Meet] Up Icon_minitimema 4 maa 2019 - 20:16

De roodbruine kattin luisterde naar de woorden die vervolgens gewisseld werden. Een voorstander van samenwerken met andere clans was Russetfur niet. Maar naarmate het gesprek zich vorderde en Waspsting aankaartte dat Thunderclan ook nog bestond, wat er met hun gebeurt was en dat ze niet te wachten zaten om geterroriseerd te worden door de Bloodclan, begon ze toch langzaam van gedachten te veranderen. Haar zus, Fawnstep opperde om dit onderwerp aan te kaarten op de Gathering, waarbij Russetfur langzaam toch instemmend mee knikte. Het volgende was echter ook wel weer een goed punt om over na te denken, waar haar vader, Flamepath, weer op in ging. "Ik denk dat dat gekibbel niet gaat ophouden en ik verwacht ook niet dat we iets kunnen verwachten van die twee clans. Riverclan heeft met honger te kampen, dus die zitten sowieso al niet te wachten op een strijd met de Elite. Daarmee kunnen we dus ook al niet bouwen op Windclan, ik denk namelijk niet dat Butterstar zich er bij neer gaat leggen," miauwde Russetfur. Oké, het hele woud had met honger te kampen, maar leafbare zorgde er voor dat het water bevroren was en Riverclan was juist afhankelijk van hun vis, in tegenstelling tot de andere drie Clans.


[Senior Warrior Meet] Up BFXFBvt
"You know, the only thing that matters is the ending. And this one is very good. This one's perfect."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tallshadow
Catministrator
[Senior Warrior Meet] Up 4pt8gz
☙Emma☙
17100
Actief
"Never gonna give you up, never gonna let you down"

CAT'S PROFILE
Age: 54 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tallshadow
BerichtOnderwerp: Re: [Senior Warrior Meet] Up   [Senior Warrior Meet] Up Icon_minitimedo 7 maa 2019 - 7:25

Geïnteresseerd keek de kater toe hoe de katten die normaal met zn allen verzameld leken te staan om judging naar hem te kijken, nu geanimeerd meededen in het overleg en met elkaar in discussie gingen over het thema bloodclan. Op dit moment zouden Tall en Acorn geen beslissing nemen, maar alle input was meer dan welkom. Vandaar dat de kater het ook voornamelijk als zijn taak zag input te geven voor de discussie, in plaats van zelf actief deelnemen. ”Windclan heeft sowieso aangeboden Bloodclan aan te pakken met ons,” Bracht hij als extra informatie in, toen het nuttig leek om te delen nadat Russetfur klaar was met praten. Zijn blik ging even rond, uitnodigend om hier verdere gedachten over te delen. De blik bleef even hangen op Acorn die hij kort onderzoekend aankeek. Zag zijn deputy hier net zoveel potentie in als hij?


[Senior Warrior Meet] Up Os_tal10
#Awesome:
 

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Acornstar
Clanleader
[Senior Warrior Meet] Up DPKsfdL
Cynthia
3608
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 108 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Leader
Acornstar
BerichtOnderwerp: Re: [Senior Warrior Meet] Up   [Senior Warrior Meet] Up Icon_minitimema 11 maa 2019 - 19:20

Het was interessant om de verschillende meningen van de senior warriors naar voren te horen komen. In ieder geval leek het vrij duidelijk dat de warriors het liefst buiten het gevecht tussen Windclan en Riverclan bleven en zich zouden focussen op Bloodclan, maar niet alleen. "Windclan heeft inderdaad hulp aangeboden, maar mogelijk zullen andere clans ook willen helpen." Sprak hij dan ook op Tallstar's woorden, al helemaal omdat hij niet wist hoe Windclan en Riverclan zouden zijn als daar een gevecht tussen zou uitbreken. "Maar als ik het dus goed begrijp hebben jullie liever dat we Windclan en Riverclan laten voor wat ze zijn en gaan kijken naar Bloodclan?" Een samenvatting geven van alles wat net gezegd was kon nooit kwaad. "En dat we beter niet alleen tegen Bloodclan kunnen gaan." Er zat logica achter, het was nu alleen de vraag wat Tallstar er zelf ook over zou denken.


If you are strong, you'll find responsibility
[Senior Warrior Meet] Up 38cVMP
Weighs down on you like you're carrying a heavy chain
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
[Senior Warrior Meet] Up
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: