left 4 dead 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 left 4 dead

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Brutus
Member
left 4 dead 15046210
Ma r lie
20
Actief
Sesamstraat

CAT'S PROFILE
Age: 5 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Brutus
BerichtOnderwerp: left 4 dead   left 4 dead Icon_minitimewo 20 feb 2019 - 18:20


De wereld was spannend voor een jonge kitten vooral wanneer je de kracht had om het te ontdekken. Dit gold jammer genoeg niet voor de jonge Elmo want hij was niet zo sterk en speels zoals zijn broertje en zusje waren. Zijn mama vond het maar apart maar liet het voor nu, ze had al meerdere nestjes gehad en had het wel eens is eerder meegemaakt dat een kit zich wat langzamer ontwikkelde dan de rest. Toch na 4 volle weken tegen haar buik aan gekropen te liggen vond ze het maar eng worden. Ook de twolegs waar hij woonde vonden het maar apart. Hij zag er namelijk wel sterk uit maar zodra hij op zijn pootjes stond waggelde hij als een zwak eendje. Misschien kwam hij melk te kort? Hadden ze gedacht, maar ook dat hielp niet toen ze hem extra voeding gaven via de hand. Ze zouden het voor nu maar aankijken maar als het niet snel over zou gaan dan hadden ze een probleem. Elmo was namelijk niet ontstaan door liefde maar door de fok. Hij moest een perfecte ras zuivere sphynx kat zijn die op zijn top moest zijn voor de verkoop maar ook voor de shows waar hij later aan zal deelnemen. Zijn eigenaren waren namelijk gek op het geld die ze verdiende met hun katten en wouden geen cent verliezen door een mislukte kitten. Gelukkig hadden ze hoop in zijn moeder Ciara omdat de mooie dame al vaker prachtige kinderen ter wereld had gebracht. Dat was zijn enige reden waarom hij hier nog was en niet in een vuilnisbak. Elmo moest snel beter worden en gauw..

De kitten hief zijn kop toen hij een rasperige tong over zijn lijf voelde en liet een zachte mauw klinken. Ciara, zijn mama keek hem met een warme glimlach aan. hey daar mijn kleintje klonk haar moederlijke stem waarop Elmo zachtjes spinde. Zijn buik was lekker vol van de melk en zijn ogen voelde slaperig maar het was geen tijd voor een heerlijk dutje want toen hij zichzelf lekker wou opkrullen werd hij opeens opgepakt door de mannelijke twoleg. Elmo liet een piep horen van de schrik en keek hoe zijn moeder steeds kleiner groeide en hij steeds hoger en hoger werd. Help help help! dacht hij, wat gebeurd er? Zijn broertje en zusje speelde door alsof er niks gebeurde terwijl hij mee werd gevoerd door de man en naar een deur werd gebracht. Zijn moeder was ondertussen de mand uitgeklommen en rende achter hem aan, hard mauwend maar de man die hem opgetild had reageerde niet. Pas toen Ciara voor zijn voeten liep bromde hij boze twoleg woorden uit en trapte haar hard weg. "MAMA!" Piepte hij vol angst. Waarom deed de twoleg dit?? Een ijzige kou sneed langs zijn huid toen de deur werd geopend. Bibberend klauwde hij zich in de handen van de grote stevig wandelende man terwijl hij nog wat woorden uit naar zijn vrouw bromde toen deze in de deur opening tevoorschijn kwam. Als hij had geweten wat de twolegs hadden gezegd dan was hij nu uit de klauwen van de mens gesprongen maar hij verstond geen woord en bleef zo mak als een lammetje zitten.

Zijn lichaam deed pijn door de kou, zijn lichaam was moe van de kou. Alles deed zeer en alles was koud. Bibberen kon hij niet meer zo uitgeput voelde de jonge kitten zich maar de man waar hij nog steeds in de handen van zat liep door. Vastbesloten tot hij een perfecte plek uitgezocht had ver weg van hun warme vertrouwde huis. De jonge tom liet een piepje klinken, de aandacht proberend te trekken van de twoleg maar hij werd genegeerd. Even dacht hij dat de man zou gaan terug keren naar hun huis toen hij stopte maar in plaats van dat zakte hij door zijn knieën en dumpte hem niet al te zacht op de besneeuwde grond. Elmo piepte. Zijn ogen betraand. Hij snapte niet wat er gebeurde. Hij wou gewoon zijn mama terug, zijn broer en zus terug, de warmte en melk terug. Waarom was hij hier? In de koude wereld? In de sneeuw? Een normale kit zou het al niet zo lang volhouden met hun pluizige vacht, dan Elmo al helemaal niet zonder enkele haar dat hem kon beschermen tegen de vrieskou dat langs zijn kale lichaampje sneed. De man die hem hier in de sneeuw had verstopt liep weg. Hem achterlatend voor de dood, want wat moesten ze met z'n zulk lelijke mislukte kitten? Ze zouden hem nooit kunnen verkopen en dan zou het hen enkel maar geld kosten in plaats van opbrengen. Hem dood hebbend was beter. Daarom werd de kit hier achtergelaten, om te sterven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
left 4 dead
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: