Friendship bracelets [,Stormkit] 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Friendship bracelets [,Stormkit]

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Mintkit*
Member
Friendship bracelets [,Stormkit] Bcke1iigyx9p
Raven/Dine
38
Actief
"Every adventure requires a first step."

CAT'S PROFILE
Age: 3 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Mintkit*
BerichtOnderwerp: Friendship bracelets [,Stormkit]   Friendship bracelets [,Stormkit] Icon_minitimeza 23 feb 2019 - 16:39

M I N T K I T

notes x - tag ,Stormkit - words233 -merci
De kleine Mintkit zat ineengedoken in een hoek van de Nursery. Hij was nooit echt een aandachtstrekker geweest. De kille, koude wind kwam in de vorm van tocht zijn kant op en momenteel was de kitten meer een fluffy bol vacht dan echt een katje. Normaal was hij nu opzoek naar iets om 'op te eten', maar de kou had hem daar van weerhouden.
Plots viel zijn oog op een donkere vlek in het nest. Het viel niet op, maar nu hij er langzaam dichter naar toe sloop, zag Mintkit dat het een gat was. Pas op het moment dat de gestreepte kitten nog maar een kittenlengte van de plek was verwijderd, zag hij dat het een hol was, met een kleine ingang. Zonder er goed over na te denken, kroop de kleine kater erin. Eerst verdwenen zijn voorpootjes, toen zijn kopje en tot slot zijn staart. Hij draaide zich om en keek vanuit het donker naar alle kittens en queens in de Nursery.
Een lange tijd lag de kitten tevreden in zijn, volgens hem, geniale verstopplek, totdat hij honger kreeg. Met enige tegenzin stak hij zijn kop door het gat en hij tilde zijn pootjes op om eruit te springen. Hij sprong, maar bewoog niet. Verbaasd keek hij naar beneden en met een kort, zacht piepje besefte de kitten dat hij vastzat. Hoe meer Mintkit bewoog, hoe strakker zijn lichaam vastkwam te zitten.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Friendship bracelets [,Stormkit]
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: