Getaway 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 Getaway

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cormorantwing
StarClan
Getaway Daryl-dixon-gif-27
Bo~
113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cormorantwing
BerichtOnderwerp: Getaway   Getaway Icon_minitimedi 26 feb 2019 - 17:22

Langzaam maar zeker ging het seizoen over naar Newleaf. Het werd steeds minder koud, wat betekende dat prooien ook langzaam maar zeker terug zouden keren uit hun winterslaap, dat de periode aanbrak dat er meer prooien geboren zouden worden om hen te voedden in de komende tijden. Het was nog geen newleaf, natuurlijk, maar hij was opgelucht dat het weer richting het seizoen ging. Hij voelde zich nuttiger als er meer prooien waren om op te jagen, dat hij een keuze had wat hij wel en wat hij niet zou gaan vangen, want af en toe wist hij niet zeker of hij wel of niet moest beslissen om een jonge prooi te vangen en de clan ermee te voeden of het laten gaan zodat ze er later meer aan hadden. In de perioden newleaf tot leaffall had hij die keuze. Dan kon hij goed erover nadenken en een beslissing maken waar hij geen spijt van kon krijgen. Nu was het namelijk dat hij af en toe een prooi had laten gaan, in de hoop dat ze er later wat aan hadden en is het wel eens voorgekomen dat er weer iemand niet gevoed kon worden. Hij zuchtte zachtjes en vouwde zijn oortjes wat naar achteren, lekker was dat.
- Eerste post voor Whitepaw


Getaway Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Whitepaw.,
Member
Getaway OuyEXxt
James
205
Actief
"We would say anything just to hear what we want. Right or wrong. Then we lie to be forgiven. We would sell anything just to buy who we're not. Any cost. Oh, we kill our way to heaven."


CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitepaw.,
BerichtOnderwerp: Re: Getaway   Getaway Icon_minitimevr 15 maa 2019 - 14:25

I admire you...


De witte apprentice wilde graag helpen, al wist hij nog precies hoe. Hij had nog niet leren jagen dus hij kon zichzelf ook niet super nuttig maken. Daarbij was de leaf bare voor hem enorm moeilijk. Het jonge diertje had het formaat van een kitten en was duidelijk ondervoed, zijn dunne pelsje was nauwelijks genoeg tegen de harde kou. Wanneer het eten weer voedzamer zou worden zou hij wel bijtrekken, maar tot dan kon hij weinig beginnen tegen de elementen. Het nadeel van een verstoten kind te zijn. Ach, kinderen lieten zichzelf niet snel neerhalen. Vandaar dat hij weer naar buiten was gelopen en wat van het shadowclan gebied probeerde te ontdekken en leren kennen. Weten wat zijn thuis allemaal te bieden had. De zon deed pijn aan zijn pigmentloze ogen maar hij wist dat zijn mentor wilde dat hij door ging ondanks de pijn, dus probeerde hij dat ook te doen. Zijn passen waren voorzichtig terwijl de albino apprentice wat op een open gebied kwam, met een grote boom in het midden. Voor een moment was hij betoverd door het grote, indrukwekkende beeld van de boom, om hierna pas de kat eronder te zien. Oh, dat was misschien nog wel beter. De kleine kater sprong door de sneeuw richting de grijze kat, verassend goed gecamoufleerd in het witte spul, al leek hij zelfs nog lichter te zijn dan de sneeuw zelf. “Hallo meneer Co-“ Hij wist hoe de warrior heette, maar zijn naam was zo moeilijk… “Corrymomorant” hij haalde even adem “-wing” Wat was een Corrymomorant eigenlijk?
WHITESTAG
... I'm out of my head. Of my heart and my mind. 'Cause you can run but you can't hide. I'm gonna make you mine. 'Cause I can feel how your flesh now. Is crying out for more
Terug naar boven Ga naar beneden
Cormorantwing
StarClan
Getaway Daryl-dixon-gif-27
Bo~
113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cormorantwing
BerichtOnderwerp: Re: Getaway   Getaway Icon_minitimedi 19 maa 2019 - 19:20

Zoals normaal hield hij goed het territorium in de gaten, probeerde alles in zich op te nemen en te beslissen wat zijn volgende stap zou zijn om te jagen. Welke richting hij op zou gaan, het liefst de kant op die zijn geur niet naar de prooien zou meenemen natuurlijk, zou hij sporen vinden in de sneeuw en daardoor een prooi kunnen vinden? Alles moest in de gaten gehouden worden om zo min mogelijk kansen te laten schieten om de prooien te verjagen. Toen de geur van shadowclan zijn neus bereikte en hij het knisperende hoorde van de sneeuw sloot hij zijn ogen rustig, het was een clangenoot. De sneeuw maakte lawaai, alarmeerde hem van de aankomst van zijn clangenoot. ”Hallo meneer Co-“ klonk er, waardoor hij zijn blauwgrijzige ogen opende en naar het witte pluis keek dat was verschenen bij hem. ”Corrymomorant” klonk er waarna Whitepaw even adem nam. -wing” klonk er vervolgens, waardoor hij even knipperde en vervolgens maar zijn schouders op haalde. ”Noem me maar Cor.” Als Tallstar het deed.. dan kon deze kitten dat ook wel doen. En blijkbaar vonden zijn ouders het leuk om hem een moeilijke naam te geven, dus dan maar iets korts om het maar makkelijker te maken voor iedereen. ”Al heet ik echt Cormorantwing. Cor-mo-rant.” verduidelijkte hij even rustig. ”Maar goede dag, Whitepaw.” sprak hij even rustig tegen de jonge kater.
Ɓσ


Getaway Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Whitepaw.,
Member
Getaway OuyEXxt
James
205
Actief
"We would say anything just to hear what we want. Right or wrong. Then we lie to be forgiven. We would sell anything just to buy who we're not. Any cost. Oh, we kill our way to heaven."


CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Whitepaw.,
BerichtOnderwerp: Re: Getaway   Getaway Icon_minitimevr 7 jun 2019 - 11:55

I admire you...


Whitepaw keek omhoog naar de warrior van zijn clan. Hoewel hij iedereen wel bij naam wist betekende niet dat hij iedereen echt persoonlijk kende. Deze grijze kater was dus een van de laatste optie. Nu was hij zelf ook in de vreemde leeftijd dat hij pas net een apprentice was en ook geforceerd werd in situaties waarin hij mede clanleden ging leren kennen. Ze konden elkaar nu ook tegenkomen in het territorium in plaats van alleen in de avond in het kamp. En hoewel de witte kat graag een enthousiaste begroeting had willen geven, bleef hij een beetje hangen op de naam. Wat beschaamd liet hij zijn oortjes hangen terwijl de ander begon uit te leggen hoe hij het moest uitspreken. Aandachtig volgende hij de hak en plak manier “Cor-mo-rant. Cormorantwing” Een onzekere maar tevreden glimlach kroop over zijn snuit. “Oh, sorry dat ik u stoor tijdens het jagen” Het besef dat hij dit had gedaan leek nu pas door te dringen. Instinctmatig drukte hij zich wat meer tegen de grond aan om zich nog kleiner te maken dan de ander. “Maar alleen in het territorium zijn vind ik nog een beetje spannend, dus ik was blij u te zien.”
WHITESTAG
... I'm out of my head. Of my heart and my mind. 'Cause you can run but you can't hide. I'm gonna make you mine. 'Cause I can feel how your flesh now. Is crying out for more
Terug naar boven Ga naar beneden
Cormorantwing
StarClan
Getaway Daryl-dixon-gif-27
Bo~
113
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 36 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Cormorantwing
BerichtOnderwerp: Re: Getaway   Getaway Icon_minitimema 15 jul 2019 - 23:06

De jonge apprentice liet zijn oren wat beschaamd hangen toen hij zijn naam in stukjes op hakte, zodat de apprentice zijn naam goed kon verwoorden. Hij had er zelf als kitten ook wel last mee, dat daarbuiten, maar het was wel een ding voor sommige katten. Tallstar had hem een mooie afkorting gegeven though, eentje die hij wel vaker zou gaan gebruiken als hij eerlijk was. Vooral voor kittens en jonge apprentices, voor wie zijn naam te moeilijk was om uit te spreken. Warriors verwachtte hij nog wel gewoon zijn volledige voorvoegsel, dat dan weer wel. "Cor-mo-rant. Cormorantwing." klonk er, waarna er een onzekere maar tevreden glimlach van de jonge kater af kwam. Cormorant knikte even en gunde de kater een hele, met nadruk op hele, lichte glimlach. "Oh, sorry dat ik u stoor tijdens het jagen" klonk er vervolgens van de witte apprentice af, waarop Cor even kort zijn schouders ophaalde. Zolang het maar niet te vaak zou gaan gebeuren vond hij het niet zo heel erg erg. "Maar alleen in het territorium zijn vind ik nog een beetje spannend, dus ik was blij u te zien." Hij slikte even, fijn, moest hij weer een onzekere apprentice tegenkomen? Hij was immers niet de meest... geruststellende kat die je kon hebben. "T'is oké. Aan 't begin is't ook wel een beetje spannend." Bromde hij rustig tegen de apprentice, hij had het eerder als bevrijdend gezien, maar het zou vast wel spannend kunnen gevonden worden voor bepaalde katten. "Ik kan je wel wat over jagen of iets anders leren als je je tijd niet wilt verdoen." Boem. Terug naar werk, zoals hij altijd wel was. Hij was niet echt een kat voor chit-chat, want wat had je daar nou aan? Terug aan het werk. En apprentices trainen was ook soort van werk. Hij had nog nooit uitgelegd aan katten hoe hij altijd jaagde en hell hij had nog nooit een training gegeven aan een kat, maar als de apprentice iemand bij hem wilde hebben ging hij niet zijn tijd verdoen. Wie weet stak de apprentice er wat van op. "En je mag me 'je' noemen." Bij 'U' cringde hij gewoon teveel.
Ɓσ


Getaway Unknown
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Getaway   Getaway Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Getaway
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan territory :: Burnt Sycamore-
Ga naar: