It's okay to be different 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 It's okay to be different

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Soundpaw*
Member
It's okay to be different Tumblr_pnnipzB4Ib1y72wcko1_400
Elfje
163
Actief
I'm special

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soundpaw*
BerichtOnderwerp: It's okay to be different   It's okay to be different Icon_minitimedi 26 feb 2019 - 17:27


De jonge kitten stond op nog wat wiebelige pootjes op van haar hoekje in de nursery. Niet veel kittens wilden met haar spelen en zelf durfde ze het niet te vragen, dus was dat waar ze het meeste van haar tijd doorbracht. Heel soms bij haar pleegmama en papa, maar niet vaak. Haar pleegpapa wilde toch alleen maar tijd met haar broertje doorbrengen. Haar broertje zijn naam was Timekit, maar dat kon ze nog niet goed uitspreken. Ze praatte immer niet veel, dus snel leerde ze het ook niet.
Time kit was niet altijd aardig, maar hij bracht wel tijd met haar door. Zou hij dat nu ook willen doen? Stap voor stap liep Soundkit op het nest waar haar broertje lag af. Hij lag niet te slapen, maar zijn blauwgroene ogen leken wel de Nursery te bestuderen. Wat raar. Toen ze eindelijk bij Timekit was aangekomen schraapte de witte kitten haar keeltje, aangezien deze onderhand droog was geworden. "spwelen?" luidde haar vraag aan hem.+TimekitIt's okay to be different White_11


Laatst aangepast door Soundkit op di 26 feb 2019 - 22:59; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
*Timekit
Member
It's okay to be different Image0
H
20
Actief
The apocalypse
is canceled until I say so

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank:
*Timekit
BerichtOnderwerp: Re: It's okay to be different   It's okay to be different Icon_minitimedi 26 feb 2019 - 22:13


Zijn blik was gericht op de ingang van de nursery. Hij herkende nog een paar kittens die buiten aan het spelen waren. Helaas hadden zijn ouders hem verboden om naar buiten te gaan. Omdat 'ze nog te jong waren', maar hij durfde te wedden dat ze allebei geen flauwekul wisten over het opvoeden. "Spwelen?" Klonk een stem achter zich, waardoor Timekit zijn kop draaide om zijn zusje aan te kijken. Soundkit. Ze was zowat de enige die hij goed genoeg kende om mee om te gaan. Maar ze was anders dan hem, ze had niet wat hij zocht. Zijn blauwgroene ogen waren nog gericht op de oudere kittens voor hij zich toch volledig omdraaide naar de kattin. Hij had toch niets te doen en tja, try new things, right? "Ik weet... iets," sprak hij met een lichte ondeugende grijns. Dit zou nog leuk worden. Eens even de wateren testen. De zwartwitte kater knikte richting de ingang van de nursery, zodat ze zelf wist wat hij daarbij bedoelde. Niemand hoefde het te werken. Ze konden zo naar buiten gaan voor een paar minuutjes, niemand kreeg er last van.


It's okay to be different Time_s12
Terug naar boven Ga naar beneden
Soundpaw*
Member
It's okay to be different Tumblr_pnnipzB4Ib1y72wcko1_400
Elfje
163
Actief
I'm special

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soundpaw*
BerichtOnderwerp: Re: It's okay to be different   It's okay to be different Icon_minitimedi 26 feb 2019 - 22:33


Ze hield Timekit's calculerende blik vast met haar eigenste, wachtende op zijn antwoord. "Ik weet... iets," sprak hij met een lichte ondeugende grijns die haar liet weten dat haar broertje kattenkwaad in gedachten had. Timekit knikte met zijn kopje richting de ingang van de Nursery en Soundkit had gelijk door wat hij bedoelde. Hij wilde naar buiten, het kamp ontdekken. Ze kon niet ontkennen dat het niet aantrekkelijk klonk, dat ze er zelf niet aan had gedacht. Maar hun pleegouders hadden het verboden. Ze hadden hun verteld dat ze nog te jong waren. Toch lokte de rest van het kamp haar. Soundkit keek nog eens naar de opening in de muur voordat ze haar blik weer op haar broertje richtte. Het zou een spannend avontuur zijn, ze wilde spelen en niemand zou het vast opmerken. Niemand merkte ooit op dat ze ergen verstopt as in een hoekje. "Oke!" Reageerde ze enthousiast met een knikje van haar kopje en maakte haar weg naar de ingang.It's okay to be different White_11


Laatst aangepast door Soundkit op di 26 feb 2019 - 22:59; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
*Timekit
Member
It's okay to be different Image0
H
20
Actief
The apocalypse
is canceled until I say so

CAT'S PROFILE
Age: 1 moon
Gender: Tomcat ♂
Rank:
*Timekit
BerichtOnderwerp: Re: It's okay to be different   It's okay to be different Icon_minitimedi 26 feb 2019 - 22:45


Eerst had hij verwacht dat ze 'nee' zou zeggen. Omdat hun vader ook niet bepaald easy was op regelbrekers. Echter verscheen er toch een glimlach toen ze mee instemde. "Oke!" Ze was al onderweg naar de ingang, waardoor Timekit gelijk voor haar liep. Als ze samen hieruit wouden dan moest hij maar de leiding nemen. Hij had opgelet. Wist gelijk wanneer een kat niet naar hun keek en wanneer juist wel. Hij keek naar Soundkit voor hij haar een teken gaf om naar buiten te gaan. De zon lag nog aan de lucht, maar nogsteeds veranderde de warmte van de nursery in een koude briesje dat zo zijn vacht overeind liet gaan. "Wow," sprak hij zachtjes terwijl hij om zich heen keek. Dit was zo veel groter dan de nursery, en zeker veel drukker. Maar Time kon zien waarom iedereen liever tijd hier buiten besteedde. Nu zorgen dat ze niet betrapt werden.


It's okay to be different Time_s12
Terug naar boven Ga naar beneden
Soundpaw*
Member
It's okay to be different Tumblr_pnnipzB4Ib1y72wcko1_400
Elfje
163
Actief
I'm special

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soundpaw*
BerichtOnderwerp: Re: It's okay to be different   It's okay to be different Icon_minitimedi 26 feb 2019 - 22:58


Ze kon zien dat ze Timekit verrast had met haar antwoord, maar hij nam al snel weer de leiding. Iets wat ze in een korte tijd al erg gewend was van hem. Ze hield haar ijsblauwe oogjes op hem gerricht en al snel gaf hij een teken dat ze nu naar buiten moesten glippen. Ja, haar broertje was slim, slimmer als haar zeker.
Toen Soundkit buitenstapte sneed een koude bries zo door haar pluizige witte vachtje heen waardoor deze alle kanten op stak. Maar dat was het minste wat haar aandacht trok. Ze had gedacht dat de nursery al zo druk was, maar de rest van het kamp was minstens tien keer zo druk. Alle katten waren zó groot, net als de open plek waar ze nu in stonden. Haar oogjes schitterden met bewondering terwijl Timekit een zachte "Wow," uitbracht. Wow klopte zeker. Een glimlachje kroop over haar gezicht terwijl ze de katten in het kamp bestudeerde. Wie zouden de high ranks zijn? Was dit iedereen of waren er nog meer, die nu niet in het kamp waren? Nieuwsgierigheid tintelde door heel haar lichaampje, maar ze durfde nog niet verder het kamp in te gaan, ze mochten immers niet betrapt worden. Hun pleegpapa, Tigerclaw, was niet erg aardig als het ging om regelbrekers. Dat was ook een van de redenen geweest dat ze twijfelde om met Timekit mee te gaan. "Dit is Gewewdig!" Bracht ze uit.It's okay to be different White_11
Terug naar boven Ga naar beneden
Tigerclaw
Member
It's okay to be different Tumblr10
Mark
127
Actief
"The end."

CAT'S PROFILE
Age: 57 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Tigerclaw
BerichtOnderwerp: Re: It's okay to be different   It's okay to be different Icon_minitimezo 3 maa 2019 - 11:45


De gespierde tabby warrior kwam het kamp ingestapt met een grote vette konijn tussen zijn kaken. Tigerclaw was langs de grenzen gelopen met zijn patrouille en kwam bij het Windclan gedeelte een konijn tegen die over de grens hupte. Het was dus nu officieel Shadowclan's eigendom en dus had de tom had zich niet tegengehouden op boven op prooidier te springen. Nu bungelde het dood tussen zijn gevaarlijke tanden. Een paar clangenoten keken hem aan met dankbare blikken omdat er al in dagen weinig te eten was en sommige gaven hem zelfs een schouderstootje als in: goed gedaan Tiger. De grote warrior knikte enkel op hun en liep door naar de nursury waar hij deze grote maaltijd zal afleveren. Natuurlijk wou de gespierde tom deze prooi voor zichzelf en zijn 'vrienden' delen maar regels waren regels en als hij ooit deze boel ratten wou gaan leidde dan moest hij een goed voorbeeld zijn in de ogen van Acorn en Tallstar. Als hij regels ging breken, hoe graag hij dat soms ook wou, dan zou hij nooit in aanmerking komen om de plaats van die twee oenen in te nemen. Hij moest het vertrouwen winnen van Shadowclan en de high ranks. Enkel zo kon hij boven op de ladder komen. Tigerclaw liep veder richting de nursury en zag daar al snel twee bekende kittenvachtjes buiten rondlopen. Een grom borrelde op in zijn brede borst kast. Had hij niet duidelijk gemaakt dat ze enkel naar buiten mochten onder zijn toezicht. Hij zal Honeymoon vandaag eens aanspreken want hoewel hun samen de zogenaamde opvoeding deden was hij hier de baas hoe alles ging. Verdomme kittens, beter waren ze zijn moeite waard. Tenslotte had hij niet Sound en Timekit geadopteerd omdat hij van kittens hield maar omdat deze twee ooit aan zijn zijde moesten staan zodra hij Shadowclan zou overnemen. Tigerclaw liet zijn konijn vallen, precies boven op irritante Soundkit, toen hij voor de twee kits stond. "Jullie allebei, de nursury in en heel gauw." Klonk zijn stem niet al te blij.


It's okay to be different Xm87ck10
Terug naar boven Ga naar beneden
Soundpaw*
Member
It's okay to be different Tumblr_pnnipzB4Ib1y72wcko1_400
Elfje
163
Actief
I'm special

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soundpaw*
BerichtOnderwerp: Re: It's okay to be different   It's okay to be different Icon_minitimezo 3 maa 2019 - 20:11

Haar opwinding en wonder kwam al snel tot een einde toen ze een bekende tabby kat het kamp binnen zag komen. Tigerclaw. Oh-oh. Hij had een konijn in zijn bek, dus hij moest net terug zijn na het jagen. Zijn blik viel op haar en Timekit. Soundkit probeerde haarzelf kleiner te maken toen ze hun pleegvader op hun af zou lopen, zijn gelaat zijn boosheid verradende. Tigerclaw was eng als hij boos was. Voor ze ook maar kon reageren op de kater die nu voor hen stond, voelde ze iets zwaars op haar lichaampje vallen. Haar pootjes begaven het onder het gewicht en met een klap viel ze op de grond. Auw. Maar ze wist wel beter dan de pijn van de val te uiten voor de grote tabby kater. Hij mocht haar al minder dat hij Timekit mocht. Nee, de pijn zou vanzelf weggaan. "Jullie allebei, de nursury in en heel gauw." Klonk Tigerclaw's boze stem. Soundkit probeerde haarzelf op te duwen, maar het konijn was net zo groot als haar en een heel stuk zwaarder. Veel verder dan een paar centimeter van de grond af lukte haar dus niet.It's okay to be different White_11
Terug naar boven Ga naar beneden
 
It's okay to be different
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: