One more glance 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 One more glance

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Soundpaw*
Member
One more glance Tumblr_pnnipzB4Ib1y72wcko1_400
Elfje
163
Actief
I'm special

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soundpaw*
BerichtOnderwerp: One more glance   One more glance Icon_minitimedo 28 feb 2019 - 22:34

Soundkit wist dat het niet slim was. De keer ervoor had Tigerclaw haar en Timekit al op de kop gegeven om de nursery uit te glippen. Maar ze had een glimps van het kamp opgevangen, en al hoewel al die katten bij elkaar in zo'n open ruimte erg intimiderend waren wilde ze het nog eens zien. De witte kitten had het wonderbaarlijk gevonden. Daarbij snapte ze niet waarom ze het kamp niet mocht zien. Andere kittens waren net zo jong en die gingen altijd naar buiten.
Toch was ze een beetje huiverig, want nu had ze had broertje niet aan haar zijde. Timekit had haar vorrige keer beschermd van een ergere straf. Nu had ze die luxe niet. Maar twee keer achter elkaar in de problemen komen was toch wel wat vergezogd. Niemand misste haar ooit als ze in een hoekje zat in de drukke nursery, dus waarom nu wel? Ze was niet speciaal genoeg om opgemerkt te worden. Met een hobbelig sprintje schoot ze door de opening van de nursery de open plek van het kamp in. Veel ervan zag ze echter zo snel niet, want haar kortje pootjes bleven ergens achter hangen. Maar inplaats van de grond vond haar snuitje zich in iets warms en kriebeligs. Een muur van vacht. Snel schoot Soundkit achteruit. "S-sowry!" Bracht ze uit met haar hoge stemmetje. Ze had haar blauw oogjes nu op haar pootjes gericht die alles behalve schoon waren gebleven.1st post for GloriousreignOne more glance White_11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
One more glance Xio9w5U
Sans
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Gloriousreign
BerichtOnderwerp: Re: One more glance   One more glance Icon_minitimedo 28 feb 2019 - 23:26

Glorious was al de hele dag bezig geweest met haar taken, geen enkel moment had ze even rust gehad. Daarom zat ze nu even uit te rusten in het kamp. De kattin gaapte en legde haar hoofd op haar poten, ze had haar ogen al bijna gesloten toen ze opeens iets tegen haar aan voelde stoten. Geschrokken keek ze om, en al snel zag ze de boosdoener. Een kitten, want natuurlijk wat moest het anders zijn. De hoge stem van het mormel deed pijn aan haar oren. 'Het is al goed' bromde ze geïrriteerd. 'Kun je me nu met rust laten?' Granted het was misschien niet slim om in het kamp naar rust te zoeken, maar de calico had eigenlijk de kracht niet om haarzelf naar haar nest te slepen.


One more glance Bk1JS2I
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soundpaw*
Member
One more glance Tumblr_pnnipzB4Ib1y72wcko1_400
Elfje
163
Actief
I'm special

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soundpaw*
BerichtOnderwerp: Re: One more glance   One more glance Icon_minitimedo 28 feb 2019 - 23:48

Ze durfde haar oogjes pas omhoog te brengen toen ze de stem van de volwassen kattin voor haar. 'Het is al goed' werd er brommend uitgebracht. Oh-oh. De kattin klonk erg geirriteerd. Het was ook haar eigen schuld. Soundkit had zo nodig weer de nursery uit moeten gaan. Ze had haarzeld gejinxt door te denken dat ze nu geen problemen zou vinden. Als er iets was wat ze niet wilde dan was het aandacht naar haarzelf trekken. Period. Haar blauwe oogjes schoten terug naar de gevlekte kattin toen deze nog iets had toe te voegen. Zou ze dan toch een straf krijgen? 'Kun je me nu met rust laten?' Er was geen twijfel aan dat die vraag op haar gericht was, maar toch was Soundkit een beetje verward. Ze moest haarzelf ervan weerhouden om nogmaals een sorry uit te piepen. "Ikkeh niet in probwemen?" vroeg ze een stuk zachter terwijl ze met haar pootjes schuifelde in nerveuze afwachting. Soundkit hoopte maar dat de kattin niet boos zou worden dat ze haar nog niet met rust had gelaten.One more glance White_11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
One more glance Xio9w5U
Sans
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Gloriousreign
BerichtOnderwerp: Re: One more glance   One more glance Icon_minitimevr 1 maa 2019 - 0:02

"Ikkeh niet in probwemen?" werd er gevraagd- en daarom moest Glorious wel even grijzen. En haar grijns werd alleen maar groter toen er een duister plannetje in haar kop tot vorm kwam. Haar moeheid leep plots verdwenen te zijn. Ze wilde nu enkel het mormel pesten. 'Nee hoor' haar stem klonk dit keer veel zachter. 'Als, je mij een muisje kan brengen' ze wees met haar poot naar de prooistapel en naar een muis die boven op lag. Glorious wist dat dit voor een kitten een moeilijke taak zou zijn, daarom vroeg ze het ook. 'Maar pas wel op; als de stapel valt ben je nog lang niet jarig jonge dame' oh wat kon ze toch gemeen zijn.


One more glance Bk1JS2I
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soundpaw*
Member
One more glance Tumblr_pnnipzB4Ib1y72wcko1_400
Elfje
163
Actief
I'm special

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soundpaw*
BerichtOnderwerp: Re: One more glance   One more glance Icon_minitimevr 1 maa 2019 - 17:30

De gevlekte kattin voor haar kreeg een grijs op haar gezicht die als maar breder werd over de span van een paar seconden. Het zag er een beetje intimiderend uit. Vooral omdat de ogen die haar aankeken bijde een andere kleur hadden. 'Nee hoor' vertelde ze haar. 'Als, je mij een muisje kan brengen' De kattin sprak het woord als heel duidelijk uit. Dus als ze dat niet deed zou ze wel in de problemen komen. Een poot werd naar de prooistapel gewezen en Soundkit slikte even. Die stapel was vele malen groter als haar. Misschien sommige prooistukken ook wel. Zou ze het uberhaupt wel voor elkaar kunnen krijgen om de kattin haar muis te brengen? 'Maar pas wel op; als de stapel valt ben je nog lang niet jarig jonge dame' Soundkit nam de waarschuwing heel serieus. De grote kattin klonk serieus, dus het moest ook serieus zijn. Met een onzekere blik liep ze op de stapel af. Moest ze de muis die boven op lag pakken? Ze kon ook zoeken naar een andere die dichterbij lag, toch? Ze keek nog een keer naar achteren, naar de kattin, en ze kreeg het gevoel dat ze inderdaad de muis boven op de prooistapel te pakken moest krijgen op de een of andere manier.
Toen ze eindelijk voor de stapel stond konden haar ijsblauwe oogjes de muis niet eens meer zien. Dit was echt moeilijk. Misschien kon ze maar beter teruglopen naar de kattin en haar vertellen dat ze toch maar haar straf zou accepteren. Dit leek haast onmogelijk. Met een sprong zou ze zeker niet bij de muis komen, daar was ze veel te klein voor. Misschien dat een oudere kitten of apprentice dat wel kon, een warrior kon het zeker, maar Soundkit wist dat ze niemand voor hulp mocht vragen. Ze slaakte een diepe zucht voor ze heel voorzichtig de stapel op begon te klimmen. De prooistukken wiebelden een beetje onder haar gewicht maar ze bleef recht staan. Ze zocht een wat minder stijl pad naar de top van waar ze nu was. Goed in klimmen was ze immers nog niet. De witte kitten baande haar weg naar de top van de toren. Verder en verder. Een paar keer verloor ze haar balans, maar gelukkig viel er niets. Een kleine overwinning ging door haar lichaampje toen ze de muis boven aan de toren in haar bekje nam. Bah, wat harig! Aten de oudere katten dit echt? Zo voorzichtig mogelijk, wat erg moeilijk was met een muis die bijna de helft van haar lichaamsgrootte was in haar bekje, klom Soundkit naar beneden. Bijna op het einde struikelde haar voorpootjes over de muis en ze rolde van de stapel af. Ineengedoken op de grond keek ze toe hoe er een stuk of drie à vier dode diertjes naar de grond vielen. Met ingedoken kopje en de muis achter haar aan slepende rende ze terug naar de gevlekte kattin. "Sowry" mompelde ze, haar oogjes weer op de grond gericht.One more glance White_11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
One more glance Xio9w5U
Sans
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Gloriousreign
BerichtOnderwerp: Re: One more glance   One more glance Icon_minitimevr 1 maa 2019 - 22:00

In het begin liep alles vrij soepel, de kitten deed wat ze gevraagd werd en ook al deed ze het onhandig de stapel was nog niet gevallen en ze was al bijna beneden. He misschien moest Gloriousreign kittens vaker gebruiken voor dit soort kluisjes. De poes hees haar zelf overeind en wilde haar weg maken naar de kitten om het muisje van haar over te kunnen nemen. En haar te kunnen feliciteren, de gemene grap van haar had immers lang genoeg geduurd. Maar toen ging het mis, de kitten struikelde over haar eigen poten. En zo stortte het kaartenhuis in elkaar. De calico zuchtte luid en schonk de kitten, die ondertussen bij haar aangekomen was met het muisje een woest blik. 'Help me' ze wachtte niet eens op een antwoord, ze moest immers de mess die de kitten had achter gelaten snel opruimen. Voordat ze in de problemen kwam. De calico begon snel met de prooi weer op te stapelen voorzichtig zodat ze niet weer zouden vallen.


One more glance Bk1JS2I
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soundpaw*
Member
One more glance Tumblr_pnnipzB4Ib1y72wcko1_400
Elfje
163
Actief
I'm special

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soundpaw*
BerichtOnderwerp: Re: One more glance   One more glance Icon_minitimevr 1 maa 2019 - 22:37

Soundkit dook in elkaar bij de woeste blik die de kattin haar kant op stuurde na het vallen van de prooi. Ze vond de kattin nu toch wel een beetje eng en gemeen. 'Help me' commandeerde ze voor ze met stappen die te groot waren voor de kitten om bij te houden naar de prooistapel liep. Soundkit hobbelde achter haar aan zo snel ze kon en pakte een van de gevallen stukken prooi, om deze op een veilige, maar lage plek te leggen. Ze wilde niet weer dat de stapel zou vallen, dan zou ze nog meer problemen krijgen. Ze keek om haar heen om er nog een op te pakken, misschien zou ze nog ergens een plekje vinden om hem neer te leggen, maar de gevlekte kattin had alles al snel op de stapel gelegd. "Danjewel," bracht Soundkit er beschaamd uit. Iemand anders moest nu haar troep op ruimen. "H-het spijwt me, was niet de bedoewing." vertelde ze de kattin. Het was een ongeluk geweest. Een onhandig ongeluk waarop de kattin boos was geworden. Haar excuses aanbieden zou waarschijnlijk niet helpen, maar het was het nette ding om te doen. En misschien, heel misschien zou ze geen straf krijgen. Al wist Soundkit dat dat er hoogstwaarschijnlijk niet in zat na haar fiasco daarnet. De kattin had haar nog gewaarschuwd.One more glance White_11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
One more glance Xio9w5U
Sans
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Gloriousreign
BerichtOnderwerp: Re: One more glance   One more glance Icon_minitimeza 2 maa 2019 - 16:28

Toen alles weer op hun oude plek lag slaakte de calico wel een zucht van opluchting, blij dat niemand het gezien had. Ze moest dit soort dingen niet meer doen. Kittens waren te onhandig om mee te spelen. Vooral zulke. Waarom haalde ze dat eigenlijk in haar hoofd? Ze had beter moeten weten. "Danjewel," bracht de kitten uit, die helemaal niet mee had geholpen. Gloriousreign had al het werk gedaan. Had ze dit expres gedaan? Om haar terug te pakken voor z'n onmogelijke taak?? Misschien moest ze het mormel toch wat meer credit geven. "H-het spijwt me, was niet de bedoewing."Glorious keek haar even haar, ze vertrouwde het niet meer. Ze vertrouwde de kitten niet meer, wat als dit onschuldige gedoe allemaal een act was? 'Ik vergeef je, je zit niet in de problemen... ga gew-' ze stopte even, dit was te gek voor woorden. Verdachten ze nou werkelijk een kitten van 1 maand voor een manipulerende actie? 'Het spijt me'


One more glance Bk1JS2I
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soundpaw*
Member
One more glance Tumblr_pnnipzB4Ib1y72wcko1_400
Elfje
163
Actief
I'm special

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soundpaw*
BerichtOnderwerp: Re: One more glance   One more glance Icon_minitimeza 2 maa 2019 - 19:45

De kattin gaf haar in eerste instantie geen antwoord. Was ze nog steeds boos op haar? Soundkit ontmoette de tweekleurige blik van de ander en zag iets in haar ogen wat ze niet herkende. Al kende ze nog niet veel emoties en blikken. Ze was een moon oud immers. Er was nog een korte stilte voor de kattin haar mond opende. 'Ik vergeef je, je zit niet in de problemen... ga gew-' Viel ze stil. Had ze toch haar gedachten veranderd? 'Het spijt me' Kwam er toen ineens aan. Verward kantelde Soundkit haar kopje wat. De kattin had niets om sorry voor te zijn, ze had haar zelfs geholpen. "Is mijn schuwd." Vertelde de kitten haar. Ze had nog steeds niet door dat de kattin haar met opzet een ongmogelijke missie had gegeven. Of dat ze eigenlijk nooit in de problemen had gezeten voor ze deze uitvoerde. Ze was naïef en snel gemanipuleerd, iets waar deze kattin op in had gespeeld. Maar dat alles snapte Soundkit niet. "Ikke Souwdkit" Stelde ze haarzelf dus maar voor, om een ongemakkelijke stilte te voorkomen.One more glance White_11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
One more glance Xio9w5U
Sans
30
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 15 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Gloriousreign
BerichtOnderwerp: Re: One more glance   One more glance Icon_minitimezo 3 maa 2019 - 13:15

Nadat ze haar excuus had aangeboden hield de kitten haar hoofd schuin, en liet haar toen weten dat het haar eigen schuld was. Gloriousreign schudde lichtjes met haar hoofd, maar bleef veder stil. Niet echt wetend wat ze veder moest zeggen. Maar de kitten deed het woord, en stelde haarzelf voor als Soundkit. Een waterig glimlach vormde rond het gelaat van de warrior. 'Dat is een mooie naam.' complimenteerde ze. De moeheid waar de kattin eerder onder leed kwam langzaam weer terug, dus zakte de kattin langzaam in elkaar op de grond. 'Mijn naam is Gloriousreign' sprak ze toen haar lichaam helemaal op de grond lag, de calico probeerde haarzelf wat om hoog te hijsen maar haar dat ging met grote moeite. Alles was opeens zo zwaar als lood.


One more glance Bk1JS2I
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Soundpaw*
Member
One more glance Tumblr_pnnipzB4Ib1y72wcko1_400
Elfje
163
Actief
I'm special

CAT'S PROFILE
Age: 7 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Soundpaw*
BerichtOnderwerp: Re: One more glance   One more glance Icon_minitimezo 3 maa 2019 - 19:35

De gevlekte kattin had even met haar hoofd geschud, maar er geen uitleg bij gegeven, dus wist Soundkit niet helemaal wat ze daar nu mee bedoelde. Een glimlach en een compliment kwamen niet veel later haar kant op, dus besloot de kitten het maar uit haar hoofd te zetten. Ze overdacht genoeg dingen. De kattin ging langzaam op de grond liggen, maar Soundkit bleef staan. Ze was nu ongeveer even hoog als degene voor haar en dat vond ze wel leuk. 'Mijn naam is Gloriousreign' Stelde de kattin, Gloriousreign, haarzelf voor. Wat een lange naam was dat zeg. "Glowiosreewn." probeerde de kitten haar na te praten. Oef, die naam was moeilijk uit te spreken. Vooral omdat ze nog altijd woorden en zinnen met stukjes aan elkaar moest plakken. "Ook een mooie naam!" Besloot ze. Het klonk heel erg cool, alsof de kattin heel belangrijk was. "Jij een wawior?"One more glance White_11
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
One more glance
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: