Oh misty eye 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Oh misty eye

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Garlickit
Member
Oh misty eye DPKsfdL
• Daan
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: • 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Garlickit
BerichtOnderwerp: Oh misty eye   Oh misty eye Icon_minitimezo 3 maa 2019 - 18:15

Met voorzichtige stapjes kroop Garlickit het nest van haar moeder uit. De veiligheid van het nest had haar een aardig tijdje tevreden weten te houden, maar de drang voor meer avontuur was nu toch echt op komen spelen. De gevlekte kitten keek voorzichtig rond in de nursery. Het was best druk, er waren meerdere queens met nestjes, dus de kans was best groot dat er iemand zou zijn die haar gezelschap wilde houden.  Of ze zouden haar juist niet opmerken omdat iedereen al vriendjes had gemaakt.. Dan zou ze waarschijnlijk weer naar haar mama gaan en haar vragen om te spelen.

{ O P E N }
Terug naar boven Ga naar beneden
Dragonpaw,
Member
Oh misty eye DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Oh misty eye   Oh misty eye Icon_minitimezo 3 maa 2019 - 18:21

Het waterige zonnetje dat scheen en de stralen die Dragonkit’s pels raakten, zorgden ervoor dat hij warm werd. Het was niet de warmte die hij kon krijgen dan als hij zich bijvoorbeeld tegen een andere kat zou drukken, maar het zou voor nu voldoende moeten zijn. Dragon was niet iemand die zomaar de aandacht en liefde van een andere kat op ging zoeken. Hij zou nog liever sterven van de kou dan dat hij toe zou geven aan zijn zwaktes. Op dat vlak zou hij zijn vader misschien wel nog blij maken, dacht hij op een bittere toon. Zijn blik gleed naar opzij door een beweging vanuit zijn ooghoek en hij fronste kort toen hij Garlickit opmerkte, een she-kitten die ongeveer twee moons jonger dan hem was. Ze leek zoekend om zich heen te kijken en Dragon vermoedde dat ze opzoek was naar een speelmaatje. Ondanks dat het vervelend druk was in de nursery leek niemand haar op te merken en Dragon sloeg kort met zijn staartje toen hij zag dat ze aarzelend om zich heen bleef kijken. Aangezien Garlickit socialer was dan hijzelf was hij verbaasd over het feit dat ze in plaats van actie te ondernemen gewoon bleef rondkijken, alsof iemand op die manier vanzelf wel op haar af zou komen. Hij schudde kort zijn kopje. Het was niet zijn probleem. Hij keek echter net te laat weg; een zachte, geërgerde kreun verliet zijn lippen toen hun ogen elkaar ontmoetten. Oh nee. Zou ze nu denken dat hij met haar wilde spelen? Hij hoopte dat ze gewoon door bleef gaan met aarzelen, want hij was niet van plan om zich te verroeren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Garlickit
Member
Oh misty eye DPKsfdL
• Daan
11
Actief

CAT'S PROFILE
Age: • 2 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Garlickit
BerichtOnderwerp: Re: Oh misty eye   Oh misty eye Icon_minitimezo 3 maa 2019 - 18:27

Het jonge ding keek toch lichtelijk onzeker om zich heen. Ze wist niet wat de verhoudingen waren met alle nieuwe kittens, ze wist niet wie met wie bevriend was enzovoorts. Haar kittenblauwe oogjes gingen nog een keer rond en vonden opeens die van een iets oudere kitten, Dragonkit. Haar ogen lichtte iets op bij het korte oogcontact wat ze hadden en een paar tellen later dribbelde ze vrolijk zijn kant op. "He, Dragoenkit," begroette ze hem, zijn naam iets verdraaiende omdat haar uitspraak nog niet geweldig was. Haar dunne staartje zwiepte enthousiast heen en weer, waarna ze het katertje afwachtend aankeek. Het leek haar wel leuk om met hem te spelen, immers was hij een van de wat oudere hier en dat was stoer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Dragonpaw,
Member
Oh misty eye DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Oh misty eye   Oh misty eye Icon_minitimewo 6 maa 2019 - 16:09

Dragon kreunde inwendig toen Garlickit hem begroette en hem vervolgens naderde. Waarom zag ze niet dat ze helemaal geen zin had in contact? Het lag niet per se aan haar; hij had gewoon geen zin om met iemand te communiceren. Dat was vermoeiend, al zeker als hij net moest doen alsof hij geïnteresseerd was in wat er verteld werd. Maar er was niets meer aan te doen en hoewel Dragon terughoudend was en niet echt van spelen hield met andere kittens zou hij iemand nooit zomaar afblaffen en wegjagen. Hij hield meestal zijn nonchalante, geërgerde houding aan en dan gingen ze meestal wel weg. Meestal. “Garlickit,” sprak hij op een manier dat afstandelijk over kon komen. Zijn groene ogen namen haar kort in zich op. Hij had gemerkt dat ze zijn naam nog niet heel goed kon uitspreken, maar dat was te verwachten van een kitten die nog zo’n jonge leeftijd had. Zijn spraak was ook niet echt perfect geweest op die leeftijd; het werd pas beter na enkele moons. “Wil je niet liever met je leeftijdsgenoten spelen?” vroeg hij en hij gaf een knikje in de richting van de iets jongere groep kittens die zich duidelijk aan het vermaken waren. Hij vroeg zich af waarom ze juist op hem moest afstappen; hun leeftijden lagen nu niet bepaald dicht bij elkaar en naar Dragon’s idee had hij de jonge she-cat niks te bieden. “Ik weet zeker dat het aangenamer is om met hun rond te hangen dan met zo’n oude kitten zoals ik.” Hij wist niet of het per se een verbetering zou zijn, maar hij zou toch ergens wel blij zijn als hij zou verhuizen naar de apprentices den. Al was het maar om onder situaties zoals deze uit te kunnen komen.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Oh misty eye
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp :: Nursery-
Ga naar: