moto moto 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 18 °C - 35°C
Het water staat nog steeds hoog, maar de temperaturen stijgen als maar meer. De Clans krijgen geen tijd om te wennen aan de warmte.
WARNING
Flash Flood
In-Game Event
Flash Flood
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
Prophecy given by Starclan
"Heed the darkness that creeps near.
Heed the purge that will begin
Seeping into the forest slowly.
Poisoning the clans from within

Blood will turn the forest red.
Lie low in order to thrive
Stay aware of who your allies are.
Or none of the clans will survive"
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 moto moto

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Jackdaw
Member
moto moto Cfe1b7_694f61e840c2447db8b395dd7d3bb8d9~mv2

Kip
330
Actief
»"So, what would you little maniacs like to do first?"«

CAT'S PROFILE
Age: ♠ 27 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Jackdaw
BerichtOnderwerp: moto moto   moto moto Icon_minitimezo 3 maa 2019 - 21:30

Oh! Oh genade! Wat was het leven toch verschrikkelijk saai. Jackdaw lag dramatisch te zuchtten terwijl hij op een laag hekje lag. In het kamp had hij niets meer te zoeken op het moment, gezien zijn devil half-broer zijn soort-van-stiefpa eruit had geknikkerd en zijn lieve broertje ergens in het rogue gebied aan het mokken was. Ja, het was een beetje verwarrend, maar goed, punt was dat hij al zijn verdomde 'clangenoten' wel zat was, dus moest hij ergens anders vermaak gaan zoeken. Helaas, helaas, de meeste rogues waren verwilderde ratten en de kittypets een stelletje pluisjes die lekker in hun nest bleven wanneer het koud was. Heel zwak. Of... Of was dit zijn geluksdag? Jackdaw hief zijn kop op en kwam ietwat overeind van zijn luie positie toen hij een grijze kater zag van behoorlijk gewicht. Een absolute unit, de chonkmeister, het was hem. Misschien was hij voor normale katten niet eens zo heel... Stevig, maar Jackdaw was altijd al dun geweest en hij had geen lekker bakje waar de mensen eten in pleurden. Hoe dan ook, Jackdaw vond zijn nieuwe gezelschap nu al hilarisch. "Yoooooo man," sprak hij met een grijns en keek de ander met glimmende oogjes aan.

&Locked
(ik las op zij profiel dat hij vrij zwaar en dik was, als ik dat toch verkeerd heb gelezen moet je het even zeggen en pas ik mn post aan <3)


"It was a slight on my honor, so he deserved it,"
moto moto Jack_os
"But we're talking about the most brilliant mind this world's ever seen!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Locked
Member
moto moto Z2elu27gf
Raven/Dine
24
Actief
Anderson, don't talk out loud. You lower the IQ of the whole street.

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Locked
BerichtOnderwerp: Re: moto moto   moto moto Icon_minitimema 4 maa 2019 - 20:31

L O C K E D

notes x - tag Jackdaw - words 225 -merci
Locked moest nog wennen aan zijn naam. En zijn lichaam. En eigenlijk zijn hele leven. Sinds hij per ongeluk in die vrachtwagen gekomen was, was zijn leven letterlijk op de kop gegooid. De poging om terug naar zijn twolegs te komen had Locked al dagen geleden opgegeven en nu struinde hij over de straten, opzoek naar voedsel en warmte. Dat eerste was vrij makkelijk te vinden, als je genoegen nam met het voedsel van minder hoge kwaliteit. Dat laatste was echter een heel stuk lastiger. Hoewel Locked een dikke vetlaag had en daarover nog eens een dikke bontjas, was hij het nooit gewend geweest ook maar enige kou te voelen. En nu voelde de kater dat voor het eerst dus wel.
De zwarte kater was Locked heus wel opgevallen, maar zo naïef als hij was, had hij niet verwacht dat het enige reactie zou geven op zijn aanwezigheid. Want zeg nou eerlijk, welke kat zou wél een gesprek gaan voeren met een naar twolegs-ruikende kat? Precies. Dus sleurde Locked zijn lichaam verder over de straat, de starende ogen volkomen negerend. Totdat de kat die bij die ogen hoorde begon te spreken. Locked verstijfde. Hij wist niet wat te doen. Moest hij nu reageren, of gewoon doen alsof hij het niet gehoord had? Verstijfd bleef hij staan en draaide zich om. "Pardon?" Vroeg de kater daarna voorzichtig.
(O, yep. Hij is momenteel nog een beetje moto moto inderdaad XD)


moto moto Oie_yh10
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
moto moto
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Twoleg place-
Ga naar: