[CLANMEETING] The Missing Link 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
NEWLEAF
Season
Newleaf, 10°C - 20°C
Langzaam maar zeker komen de eerste bloemen weer op. De zon breekt weer door wat zorgt voor een aantal warme dagen. Newleaf zet alles in volle bloei.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
BEWARE THE BEAST
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Admin
Admin
Admin
Mod
Mod
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT

Deel
 

 [CLANMEETING] The Missing Link

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Oceanstar
StarClan
[CLANMEETING] The Missing Link 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: [CLANMEETING] The Missing Link   [CLANMEETING] The Missing Link Icon_minitimedo 7 maa 2019 - 15:32

CALM AS THE STORM ON SEA
------------------------------------------------------ oceanstar, windclan leader --------------------

tags ❋ word countDe afgelopen tijd was het de andere Warriors vast wel opgevallen dat Barksound niet meer in en rondom het kamp te vinden was. Aangezien ze de juiste woorden niet had kunnen vinden om zijn vertrek uit de Clan te beredeneren had ze enkel verklaard dat hij tijdelijk wat voor haar regelde. Iets waar de anderen gelukkig wel genoegen mee leken te nemen. Ook al waren ze vast niet bepaald op hun gemak met het geheimzinnige gedoe, het was iets waar de tabby point kattin ook niet altijd even goed tegen kon. Geheimen, een Clan moest op elkaar kunnen bouwen en dit achterhouden zou uiteindelijk meer kwaad dan goed doen. Hierdoor had ze de afgelopen dagen haar best gedaan de moed bijeen te rapen om een gesprek met de Clan aan te gaan. Als ze het vertrouwen en de hoop verloor, kon ze net zo goed net zoals Evergreen afstappen en Stallionheart aan de leiding laten staan. Iets dat de Clan niet ten goede zou komen; immers was hij nog maar net Deputy en moest hij zich nog bewijzen. Haar passen waren stroef, het was de eerste dag sinds het ongeluk met het monster dat ze geen overheersende pijn voelde om overeind te komen. Lopen was vermoeiend, al helemaal omdat ze de dag ervoor een kitten van de Outlook Rock had mogen weghalen, angezien Laurelkit was ontsnapt. Dit was dan ook de tweede reden van de Meeting. Immers was het abnormaal dat in de laatste paar dagen twee kittens het kamp hadden kunnen verlaten zonder toestemming en toezicht. Natuurlijk snapte ze dat de Warriors het druk hadden, maar dit was absurd. Ze slikte even terwijl ze haar gedachten op een rijtje probeerde te zetten. Normaal zou ze hebben gewacht tot een Ceremonie maar daarvoor had ze nu geen tijd. Voor de Tall Rock bleef ze kort staan terwijl ze haar blauwe ogen sloot, voordat ze langzaam haar houding in de juiste positie dwong. Met een diepe zucht sprong ze op de Tallrock waarna ze haar blik over het kamp liet glijden. Het was nog vroeg in de ochtend, de zon moest nog boven de den uitkomen, maar ze wilde zeker weten dat iedere Windclanner nog in het kamp was en wakker zou worden met deze mededeling.

"Alle Windclanners verzamelen voor een Clanmeeting!" Klonk er luid en helder terwijl haar stem over het stille kamp heen schalde. Geduldig trok ze met haar snorharen terwijl ze langzaam door haar poten heen zakte in een zittende houding. Ze zou de kittens niet verbieden ook mee te luisteren, aangezien het ook om de veiligheid van haar jongere Clangenoten ging. Ook al zou ze ook informatie vrijgeven dat wel kwaad kon in de verkeerde poten. Immers was ze er nog steeds niet gerust op dat Riverclan haar Clan met rust zou laten. Dat was dan ook de reden waarom er nog geen pootvol katten van het verlies van haar eerste leven af wisten. Zelfs Stallionheart had ze hierover nog niet ingelicht. Vandaag was de dag dat hij hier achter zou komen.

"Enkele van jullie is het vast opgevallen dat Barksound sinds de dood van Bronzemask en vele andere Clangenoten niet meer in ons kamp te vinden is." Sprak ze rustig terwijl ze haar blauwe ogen op haar Clangenoten richtte. Hij was een van de weinige geweest die niet gewond waren geraakt in de strijd en daarmee hadden ze een goede Warrior verloren terwijl ze als Clan aan moesten sterken. Een Warrior die prooi binnen zou kunnen halen. Haar eigen schuldgevoel had ervoor gezorgd dat ze was blijven jagen ondanks een ontsteking aan haar wonden. Iets dat haar bijna een leven had gekost. Net zoals een aanvaring met Tigergaze, ze was niet in staat geweest hem aan te horen. Een fout dat haar ogen had doen openen, zeker na het gesprek met Tallstar. "Hij is op weg naar de Tribe om Brindleleaf over de dood van Bronzemask te vertellen. Ik vond hem bij de grens de nacht na het gevecht met de honden en de vos. Hij stond erop te vertrekken, waardoor ik hem heb laten gaan. Niet alleen omdat ik van mening ben dat Brindleleaf dit hoort te weten maar ook omdat we een goede tijd hebben gehad bij de Tribe wellicht juist doordat ze haar kende." Haar stem was zacht maar duidelijk terwijl ze verder sprak. "Ook heeft de Tribe meer ervaring met dit soort grote roofdieren en hoop ik dat hij wat advies kan krijgen van Teller of the Endless Skies, zodat dit soort aanvallen in het vervolg onze Clan niet zoveel levens zullen kosten." Ze haalde diep adem terwijl ze haar ogen sloot. Ze wist dat niet al haar Clangenoten dit zouden begrijpen. "Voordat jullie mij weer uitmaken tot slechte Leader, zou ik graag jullie aandacht hebben voor wat volgende mededelingen." Sprak ze haar stem krachtig en koel. De serieuze blik in haar blauwe ogen zou wellicht zelfs op afstand nog te zien kunnen zijn. Haar houding sprak van kracht en vastberadenheid.

"Ik ben mijn eerste leven verloren door het redden van Fawnkit nadat ze zonder toezicht en toestemming het kamp had verlaten." Sprak ze terwijl ze met haar ogen zocht naar Horsescoff, Owlbate, Sugarcane en Routnose. De vier volwassen katten die over dit leven wisten. "Ik was niet van plan om dit met de Clan te delen, maar wil dat Fawnkit goed behandeld kan worden tegen de mogelijke fysieke en mentale wonden die ze hier aan over kan houden." Mauwde ze. Oceanstar mocht het niet eens zijn met het besluit van Horsescoff om haar dood achter te laten, verborgen in enkele struiken terwijl hij de bruine kitten naar het kamp bracht. Ze had meerdere levens kunnen verliezen die dag. "Horsescoff heeft mijn lichaam in de struiken gelegd en toen de benen genomen met de kitten waardoor ik meerdere levens die dag heb kunnen verliezen, ware het niet voor de goede zorgen van Sugarcane die mij daar vond en warm hield. Totdat mijn lichaam voldoende genezen was van de aanrijding van het monster, waarvan ik Fawnkit redde om weer terug te komen uit Starclan." Mauwde ze haar stem klonk verstikt. Het beeld van Fawnkit op de weg stond nog steeds op haar netvlies gebrand. Haar staart zwiepte ze ongemakkelijk heen en weer terwijl ze kort stil viel.

"Fawnkit is voldoende gestraft door deze gebeurtenis, en dat houd nog een kitten over die enkele dagen erna besloot het kamp te verlaten. Laurelkit." Haar blauwe ogen blonken van frustratie. "Ze zal de eerste Moon van haar Apprenticeschap voornamelijk doorbrengen als hulp van de Elders. Dat betekend dat ze teken uit hun vacht mag verwijderen, en de nesten mag verschonen. Kortom hen zal verzorgen en doen wat ze van haar vragen." Haar stem klonk streng terwijl haar oren verder in de nek gelegd werden. "Laat het duidelijk zijn dat dit nog een milde straf is voor wat ze heeft gedaan. Zeker aangezien ze geen respect had voor haar meerdere die haar terug kwamen brengen." Haar ogen gleden naar de Nursery en daarna naar haar Deputy. "Hierom zal de beveiliging rondom het kamp worden versterkt. Kittens die zonder begeleiding en toestemming het kamp proberen te verlaten en daarmee mogelijk zichzelf en anderen in gevaar brengen zullen gestraft worden." Mauwde ze waarna ze vermoeid en trillend zichzelf weer overeind dwong. "Zijn er nog vragen?" Mauwde ze zwakker dan ze wilde. Uitgeput van het gesprek terwijl het nog niet eens was begonnen.

Tag: Open voor Windclan

notes: Geef de hoge rangen de kans te reageren!

Alvast bedankt voor het begrip.


[CLANMEETING] The Missing Link Oceano10
[CLANMEETING] The Missing Link LcrIgCQ[CLANMEETING] The Missing Link JwNO92g[CLANMEETING] The Missing Link EjrsROF[CLANMEETING] The Missing Link UK1ajoI[CLANMEETING] The Missing Link 3qCkg2fp_o[CLANMEETING] The Missing Link 0V0T0ZLL_o


Laatst aangepast door Oceanstar op do 7 maa 2019 - 16:10; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Abysshowl
Member
[CLANMEETING] The Missing Link 12970665_92ALuzVTE4XnyOL
Jamie
239
Actief
“She made broken look beautiful
and strong look invincible.
She walked with the Universe
on her shoulders and made it
look like a pair of wings.”

CAT'S PROFILE
Age: 42 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Abysshowl
BerichtOnderwerp: Re: [CLANMEETING] The Missing Link   [CLANMEETING] The Missing Link Icon_minitimedo 7 maa 2019 - 16:04

De grijze kattin had haar vaste plek aangenomen voor de leaders den, op een lage en platte steen. De zon scheen hier op en het donkere gesteende werd aangenaam warm. Het was prettig om hier op te liggen terwijl je je kapot irriteerde aan alles wat er gebeurde. Haar kitten was bijna gestorven. Haar partner was gestorven en was nu weer terug. En zij was zwanger en mocht niet stressen. Tsk. Zwangerschapshormonen waren niet vriendelijk geweest op haar al niet bestaande goede humeur. Ze was boos en dit was op haar frons af te lezen. Eigenlijk had ze hier ook helemaal geen zin in. De zwangerschap had haar solitaire instincten weer aangewakkerd waardoor ze met niemand te maken wilde hebben, ze was immers in een kwetsbare staat. Het hielp ook niet dat hun medicine cat een feeks was die haar liever dood dan levend zag. Waardoor ze ook al had besloten dat ze de bevalling alleen moest doen, al was het maar voor de veiligheid van de gevlekte poes. Misschien dat Routnose nog wel een kans kreeg. Dat was namelijk wel een lieve meid, al mocht ze wel een ruggengraat groeien. Haar adoptiezoon Dinspots leek haar wel te zien zitten dus het zat vast goed. Kon ook weinig erger worden dan mevrouw 'verrader'. Hmfr. Het enige geluk wat ze had was dat haar hersenschudding begon te genezen. Ze zuchtte even diep toen haar partner besloot een meeting te houden, of voor de sier op een hoog punt ging zitten, een van de twee. Voor welke het ook was, ze besloot omhoog te komen en zich bij de groep te voegen op een respectabele afstand waarin niemand haar aanraakte. Oceanstar vertelde over het ongeval en over de straf die nu opgelegd werd. Zelf vond ze het allemaal nog enorm tam. Het had uberhaupt niet mogelijk moeten zijn voor een kitten om het kamp uit te kunnen, laat staan twee. Het was een onderwerp wat voor haar nauw aan het hart lag. Ze was alles kwijt geraakt door domme kittens die naar buiten waren geslopen. Ze was álweer bijna alles kwijt geraakt hierdoor. En toch was de enige straf hiervoor een maandje elders lastig vallen. Elders zoals zijzelf? Mooi niet. Het ergste was nog dat het tweede snotjong nog een grote smoel had ook, zo iets moest je meteen in de kern smoren. Leer dat kind een lesje en laat het een maan de nursery niet uitkomen. Laat het eens zo hard werken dat ze al slaapt voordat ze ligt. Geef haar eens een goede corrigerende tik waar haar oren nog van suizen. Dat waren de soort straffen die Abysshowl correct vond. Dat waren de soort straffen waar zij zelf door was groot gekomen en die ze ook met liefde door ging geven aan haar eigen kroost. Maar ze hielt deze mening voor zichzelf, wetende dat de clankatten dit geen fijne waarheid vonden om te horen. Ze waren immers altijd zachter geweest en dat zullen ze ook altijd blijven. Zelfs in tijden van oorlog, in tijden van honger en in tijden zoals deze. Het enige wat voor de rest te merken was, was een kleine brom en haar oren die in haar nek lagen.

Tag: none


She’s strong but she’s exhausted
Terug naar boven Ga naar beneden
Silverdew
Member
[CLANMEETING] The Missing Link SelfishColdBarnowl-max-1mb
~ Moo Moo
297
Actief
“A bruise is a lesson... and each lesson makes us better.”


CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Silverdew
BerichtOnderwerp: Re: [CLANMEETING] The Missing Link   [CLANMEETING] The Missing Link Icon_minitimedo 7 maa 2019 - 16:12


Gapend liep de poes het kamp door. "Alle Windclanners verzamelen voor een Clanmeeting!" Een diepe zucht van Silver volgt. Ze kon de neiging om haar ogen te rollen gelukkig tegenhouden, en slofte naar de Tall Rock. Het was niet dat de clanmeetings zo slecht waren, ze had er alleen even.. geen zin in. De woorden over Barksound en de Tribe gingen als een waas aan haar voorbij. Het kon haar weinig schelen. Weinig van de meetings konden haar schelen.. Tot Oceanstar over Fawnkit begon. "Ik ben mijn eerste leven verloren door het redden van Fawnkit nadat ze zonder toezicht en toestemming het kamp had verlaten." Silver keek even verbaasd op. Wacht, wat? "Ik was niet van plan om dit met de Clan te delen, maar wi...." De rest van haar leaders speech ging aan haar voorbij. Nee, alleen dat eerste deel maakte uit. Haar moeder, adoptiemoeder maar toch, was een leven verloren en had het haar niet verteld. Sterker nog, er was een kans geweest dat het haar nooit verteld was. Ongeduldig wachtte de poes tot de ander klaar was, om vervolgens haar bek open te trekken. "Je was WAT niet van plan?" Haar stem klonk niet eens boos. Eerder.. verontwaardigd, met een toon van teleurstelling die goed te horen was. Helemaal niet de krachtige toon die ze eigenlijk bedoeld had, of de nonchalante toon die misschien beter was geweest. "Je verliest een leven, en dit wilde je in eerste instantie niet vertellen? Waarom? Zijn wij niet jouw clanleden? Jouw familie? We hebben het recht om dit te horen te krijgen! Niet om die kitten een goede behandeling te geven maar omdat het zo hoort"


[CLANMEETING] The Missing Link SmkxnBL

Gravelsmoke - Silverdew - Nightthorn
Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfheart
Dark forest
[CLANMEETING] The Missing Link Frkp8xW
Kiki
328
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: I am eternal (died at 30 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: Re: [CLANMEETING] The Missing Link   [CLANMEETING] The Missing Link Icon_minitimedo 7 maa 2019 - 17:56

Oceanstar riep een clameeting bij elkaar. Wolfheart zijn ogen gingen omhoog naar de plek waar de leidster stond terwijl hij er heen liep. Ze vertelde over Barksound, legde uit waarom de Warrior niet meer onder hen was. Hij had het wel opgemerkt, maar er verder niet teveel achter gezocht. Het waren niet zijn zaken, al had hij zich wel iets zorgen gemaakt. Een clanmate die verdween betekende vaak niet veel goeds. In dit geval wel, Barksound was naar de tribe om te vertellen over de dood van Bronzemask. Hoewel ze hem beter hier konden gebruiken met de spanningen die overal leken te zijn vond Wolfheart het een nobele keuze van de Warrior om toch te gaan.

Daarna vertelde Oceanstar iets wat ze niet hoorde te vertellen. Was ze idioot? Vertellen over haar verloren leven? Zijn ogen schoten rond naar de andere warriors. Silverdew stapte naar voren en begon te vertellen over hoe erg ze het vond dat Oceanstar dit niet eerder verteld had. "Silverdew, mag ik je herinneren dat het geen gebruik is van clanleiders om hun huidige stand van levens te delen met ons? Een beetje respect graag." zijn stem klonk streng en diep richting zijn clangenoot. Daarna keek hij op naar Oceanstar. "Met alle respect, Oceanstar," begon hij kalm terwijl hij naar voren stapte. "Ik weet niet hoe verstandig het is om de stand van jouw levens te delen met ons. Dit is vaak iets wat medicine cats horen te weten en niemand anders. Nou ben ik nog wel is voor het buigen van regels en tradities, maar eerlijk, ik weet niet of dit een goede traditie is om te breken." lichtelijke zorgen klonken door in zijn stem. Dit was niet iets wat hij hoorde te weten.


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Oceanstar
StarClan
[CLANMEETING] The Missing Link 29puumf
~Butter(fly)~
3426
Actief
~Waiting Hurts. Forgetting Hurts. But not knowing which decision to take can sometimes be the most painful.~

CAT'S PROFILE
Age: ~35 moons[Forever]~
Gender: She-cat ♀
Rank:
Oceanstar
BerichtOnderwerp: Re: [CLANMEETING] The Missing Link   [CLANMEETING] The Missing Link Icon_minitimedo 7 maa 2019 - 18:38

CALM AS THE STORM ON SEA
------------------------------------------------------ oceanstar, windclan leader --------------------

tags ❋ word countHet was geen verrassing om te zien dat haar geliefde partner Abysshowl een van de eerste was die zich bij de Meeting toonde. Ondanks het feit dat de kattin hoogzwanger was leek ze nog in stressvolle situaties te belanden. Hoe graag ze de ander ook wilde steunen en beschermen, ze kon de waarheid niet voor de met littekens bezaaide kattin verbergen. Dat zou hen en de band die ze hadden ook niet goed doen. Ze wist dat de ander haar wellicht te mild vond, zeker tegenover Laurelkit aangezien de kitten een grote mond had gehad. Ze wist dat Abysshowl de kitten wellicht de les zou leren, zeker aangezien ze een Elder was die niet bang was haar mond open te trekken. Juist daarom had ze de kitten die straf gegeven, als iemand haar bij zou kunnen leren de andere Windclanners te respecteren was het haar partner wel. De oren die in de nek gedrukt waren bij haar geliefde deden haar hart kort samentrekken. Ze snapte de irritatie van Abysshowl, echter kon ze de kitten niet te heftig straffen. Het zou enkel de kitten waarschijnlijk behoorlijk dwars maken. Iets waar ze op het moment de energie en tijd niet voor had.

Silverdew leek verontwaardigd bij haar woorden over het verlies van haar eerste leven. Het was iets dat Oceanstar geheim wilde houden. Het was niet gebruikelijk dat de Clan wist hoeveel levens de Leader nog had, immers was er altijd een mogelijkheid dat er een verrader tussen zat. Toch wist ze ook dat Fawnkit nachtmerries kon hebben die anders niet te verklaren waren, en verdiende de kitten het niet dat haar gezondheid ten onder ging door het geheim. Ongeduldig had haar geadopteerde zilverkleurige dochter gewacht tot ze uitgesproken was. "Je was WAT niet van plan?" Klonk er verontwaardigd en teleurgesteld. Oceanstar ontmoette haar blik zonder zich ook maar een moment schuldig te voelen. Een Leader was verantwoordelijk voor de veiligheid in de Clan, de gezondheid van de Clan. Dat betekende dat ze geheimen mocht houden zodat dit ook gebeurde. Wat anderen niet wisten kon ook de grenzen niet bereiken. "Je verliest een leven, en dit wilde je in eerste instantie niet vertellen? Waarom? Zijn wij niet jouw clanleden? Jouw familie? We hebben het recht om dit te horen te krijgen! Niet om die kitten een goede behandeling te geven maar omdat het zo hoort" Sprak de kattin verder waardoor ze kort met een oortje trok en haar kop schudde. Het was geen gebruik, al had Evergreen dit ook een keer met een doel gedeeld, toen ze Whitelion had gesproken in de bergen. Voordat ze haar dochter kon vertellen, hoe dit daadwerkelijk in elkaar stak, stapte Wolfheart naar voren toe. De kater die ze had vertrouwd met de veiligheid van het kamp toen ze naar Riverclan's hulp op zoek was gegaan. "Silverdew, mag ik je herinneren dat het geen gebruik is van clanleiders om hun huidige stand van levens te delen met ons? Een beetje respect graag." De stem klonk streng en rechtvaardig waardoor Oceanstar hem toeknikte en de kans gaf zijn stem te laten horen. Haar staart zwiepte ze kort maar krachtig heen en weer terwijl haar blauwe ogen even afdwaalde naar de andere Clangenoten. "Met alle respect, Oceanstar," Klonk dezelfde stem waardoor ze haar kop neeg naar de Warrior die naar voren stapte. "Ik weet niet hoe verstandig het is om de stand van jouw levens te delen met ons. Dit is vaak iets wat medicine cats horen te weten en niemand anders. Nou ben ik nog wel is voor het buigen van regels en tradities, maar eerlijk, ik weet niet of dit een goede traditie is om te breken." Vervolgde de kater waardoor ze geruststellend glimlachte en haar schouders rechtte. "Ik heb het enkel gedeeld doordat de ervaring traumatisch was voor een kitten. Een Leader staat voor de gezondheid van de Clan, dat betekend dan ook dat ik ten alle tijden kittens zal beschermen. Fawnkit kan nachtmerries ervaren en ik wil niet dat er onbegrip is hierover en het word behandeld als gewoon een nare droom, terwijl ze mijn dode lichaam heeft gezien." Sprak ze op een heldere en stevige toon. "In dit geval vertrouw ik er op dat dit stil word gehouden in de Clan. Dit is mijn verwachting naar jullie toe. Net zoals ik verwacht dat jullie Barksound als hij terug keert behandelen met respect. Hij heeft mijn zegen op deze reis en ik hoop dat elk van jullie hem in gedachten houd." Sprak ze terwijl ze haar ogen over haar familie en vrienden heen liet glijden. "Vergeet niet dat Riverclan en wellicht zelfs Bloodclan uit zijn op ons, dit nieuws mag hen niet bereiken. Kom ik erachter dat een van jullie dit met een andere Clan, Rogue, Kittypet of wezen buiten deze Clan deelt word die bestempeld als Clanverrader. Mijn taak is jullie te leiden en beschermen. Te zorgen voor een sterke Clan en dit zal ik dan ook doen." Haar stem klonk helder en krachtig, zonder twijfel. "Ik ben niet bang om katten te verbannen als ze de Warrior Code breken en andere Clangenoten in gevaar brengen." Sprak ze, ze mocht mededogen tonen in bijvoorbeeld het geval van Amberstorm en Cootsnarl maar dat betekende niet dat ze zwak en mild was. Als ze een kat moest verbannen omdat het haar Clan in gevaar bracht, dan deed ze dit. Oorlog was een Clanlid niet waard. Het kon onschuldige katten doden en kittens doen opgroeien zonder ouders. Windclanners waren wellicht niet de sterkste katten van het woud maar ze waren wel een slimme en behendige Clan. Het hart van de Clan klopte in haar, en ze hoopte dat het ook in haar Clangenoten aanwezig was. Samen stonden ze sterk.

Tag: Iedereen

notes: None


[CLANMEETING] The Missing Link Oceano10
[CLANMEETING] The Missing Link LcrIgCQ[CLANMEETING] The Missing Link JwNO92g[CLANMEETING] The Missing Link EjrsROF[CLANMEETING] The Missing Link UK1ajoI[CLANMEETING] The Missing Link 3qCkg2fp_o[CLANMEETING] The Missing Link 0V0T0ZLL_o
Terug naar boven Ga naar beneden
Indra
Member
[CLANMEETING] The Missing Link BBTakD
Bunny
1497
Actief
She was a storm, begging to be understood in a world that loves sunny days.

CAT'S PROFILE
Age: 50 moons
Gender: She-cat ♀
Rank: Member
Indra
BerichtOnderwerp: Re: [CLANMEETING] The Missing Link   [CLANMEETING] The Missing Link Icon_minitimedo 7 maa 2019 - 19:20


De slanke kattin luisterde half fronsend naar de lange mededeling van de clanleider. Barksound was - wat? Ze kreeg niet veel meer mee van de rest, van hoe Oceanstar een elven verloren had voor een kitten, vond dat niet zo belangrijk - nee, het feit dat er opnieuw een warrior naar de tribe gegaan was, en om haar moeder te spreken dan nog over de dood van haar tante, dat vond ze veel belangrijker. De actie van de kater maakte haar boos, om de één of andere reden. Wat voor recht had Brindleleaf nog om te weten van de dood van haar zus, nadat ze hen allemaal zo verlaten had? Ze had geweten waaraan ze begonnen was en ze was toch weggegaan! En wisten zij iets van haar? Of ze misschien weer een partner had gevonden, opnieuw kittens had gekregen, of ze überhaupt nog leefden - nee. De gedachte dat haar moeders opnieuw kittens had, halfsiblings van haar, dat deed pijn. Alsof ze vervangen was, zomaar, zonder er bij na te denken. Maar ze wist het niet, en dat deed misschien nog meer pijn. Ze had haar moeder hier niet gehad toen ze beviel van haar eigen kittens, Brindleleafs kleinkits, of toen die hun oogjes opendeden of begonnen vragen te stellen over hun grootouders. Maar oh, haar zus was dood, dus nu moest ze plots op de hoogte gesteld worden? "Word Barksound gewoon terug in Windclan verwelkomd als hij terugkomt?", vroeg ze toen er een stilte viel, geen acht slaand op de hele discussie rond de andere mededeling. Dat was zoals het was, daar kon niks aan veranderd worden. Maar Barksound stond in haar ogen nu gelijk aan een clanverrader, iemand die zijn leven hier achterliet om bij de Tribe te gaan, en dan zou hij gewoon terugkomen, terug hun clan in, alsof er niets gebeurd was? Kon iedereen dan zomaar, zonder meer, op vakantie gaan? Waar was de loyaliteit, het gevoel van trouw, van altijd klaarstaan voor de clan?

Tag: Oceanstar, rest van de clan


[CLANMEETING] The Missing Link WpFgCIB
[CLANMEETING] The Missing Link 2gxnp75
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
[CLANMEETING] The Missing Link 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: [CLANMEETING] The Missing Link   [CLANMEETING] The Missing Link Icon_minitimedo 7 maa 2019 - 19:48


Stallionheart
Let me take you for a wild ride
WindClan
33 Moons

Let me take you for a wild ride
» Mood: Neutral «

De zon liet nog even op zich wachten op deze vroege ochtend. Zacht snurkend lag de gevlekte kater opgekruld in zijn mosnest bij te slapen van een late Patrol toen een scherpe en heldere stem hem wekte uit zijn slaap. Oceanstar riep een Clanmeeting bijeen. Verdwaasd hief de kater zijn kop op. Nu? Op dit vroege uur? Beter dat het belangrijk is dacht hij terwijl hij zichzelf overeind hees op zijn poten. Hij geeuwde eens luid en liep snel naar buiten om plaats te nemen onderaan de Tall Rock waar Oceanstar inmiddels was opgesprongen. Zijn smaragd groene ogen stonden helder terwijl hij omhoog keek naar Oceanstar. "Enkele van jullie is het vast opgevallen dat Barksound sinds de dood van Bronzemask en vele andere Clangenoten niet meer in ons kamp te vinden is." begon ze haar verhaal. "Hij is op weg naar de Tribe om Brindleleaf over de dood van Bronzemask te vertellen. Ik vond hem bij de grens de nacht na het gevecht met de honden en de vos. Hij stond erop te vertrekken, waardoor ik hem heb laten gaan. Niet alleen omdat ik van mening ben dat Brindleleaf dit hoort te weten maar ook omdat we een goede tijd hebben gehad bij de Tribe wellicht juist doordat ze haar kende. Ook heeft de Tribe meer ervaring met dit soort grote roofdieren en hoop ik dat hij wat advies kan krijgen van Teller of the Endless Skies, zodat dit soort aanvallen in het vervolg onze Clan niet zoveel levens zullen kosten." miauwde ze waarna ze even stil werd. Advies gaan vragen bij de Tribe? WindClan was sterk genoeg om zijn eigen problemen op te lossen. Die bergkatten gingen de Cláns advies geven. Hij had er een hard hoofd in of dit klopte maar dat waren geen zaken die hij nu luidkeels ging bespreken. "Voordat jullie mij weer uitmaken tot slechte Leader, zou ik graag jullie aandacht hebben voor wat volgende mededelingen." vervolgde Oceanstar. Hij vernauwde zijn ogen lichtelijk. Dat was wel erg dat ze dat er gelijk bij zei. "Ik ben mijn eerste leven verloren door het redden van Fawnkit nadat ze zonder toezicht en toestemming het kamp had verlaten." miauwde de Leader en de woorden dreunden in zijn kop door. Hoe had dát kunnen gebeuren? "Ik was niet van plan om dit met de Clan te delen, maar wil dat Fawnkit goed behandeld kan worden tegen de mogelijke fysieke en mentale wonden die ze hier aan over kan houden." miauwde Oceanstar en hij keek omhoog naar de poes. Waarom deelde ze dit geheim met de hele Clan? Wie weet waren er nog meer halfgare konijnenkeutels onder zijn Clangenoten die naar BloodClan wilden overstappen of een andere Clan graag van inlichtingen wilde voorzien. "Fawnkit is voldoende gestraft door deze gebeurtenis, en dat houd nog een kitten over die enkele dagen erna besloot het kamp te verlaten. Laurelkit. Ze zal de eerste Moon van haar Apprenticeschap voornamelijk doorbrengen als hulp van de Elders. Dat betekend dat ze teken uit hun vacht mag verwijderen, en de nesten mag verschonen. Kortom hen zal verzorgen en doen wat ze van haar vragen." miauwde Oceanstar verder en hij keek naar de Nursery waar ze wel eens vaker uit ontsnapt was. Hij zou de Queens hier op aan moeten spreken, hij kon niet verlangen van de Warriors dat ze ook nog eens Kittens in de gaten gingen houden. "Hierom zal de beveiliging rondom het kamp worden versterkt. Kittens die zonder begeleiding en toestemming het kamp proberen te verlaten en daarmee mogelijk zichzelf en anderen in gevaar brengen zullen gestraft worden." miauwde ze waarna ze stil viel en naar hem keek. De gevlekte kater knikte ten teken dat hij dit zou doorvoeren. Maar hoe ging de Clan reageren?
"Je verliest een leven, en dit wilde je in eerste instantie niet vertellen? Waarom? Zijn wij niet jouw clanleden? Jouw familie? We hebben het recht om dit te horen te krijgen! Niet om die kitten een goede behandeling te geven maar omdat het zo hoort" riep Silverdew uit direct nadat Oceanstar had gevraagd of er nog vragen waren. Hij keek naar de zilveren poes en liet zijn oren een tik terug vallen. Net toen hij op haar vraag wilde reageren schoot Wolfheart al uit zijn slof naar Silverdew over het feit dat het niet gebruikelijk was dat Clanleaders de stand van hun levens deelden met de gewonen Clanleden. De gevlekte kater gaf Wolfheart een knikje. WindClan had gelukkig nog een paar fatsoenlijke Warriors ertussen zitten. Katten die nadachten met de Code in het hoofd en niet met het hart zoals Silverdew net gedaan had. "Ik heb het enkel gedeeld doordat de ervaring traumatisch was voor een kitten. Een Leader staat voor de gezondheid van de Clan, dat betekend dan ook dat ik ten alle tijden kittens zal beschermen. Fawnkit kan nachtmerries ervaren en ik wil niet dat er onbegrip is hierover en het wordt behandeld als gewoon een nare droom, terwijl ze mijn dode lichaam heeft gezien." miauwde Oceanstar tegen Wolfheart. "Vergeet niet dat Riverclan en wellicht zelfs Bloodclan uit zijn op ons, dit nieuws mag hen niet bereiken. Kom ik erachter dat een van jullie dit met een andere Clan, Rogue, Kittypet of wezen buiten deze Clan deelt word die bestempeld als Clanverrader. Mijn taak is jullie te leiden en beschermen. Te zorgen voor een sterke Clan en dit zal ik dan ook doen. Ik ben niet bang om katten te verbannen als ze de Warrior Code breken en andere Clangenoten in gevaar brengen." miauwde ze krachtig en de gevlekte kater rechtte zijn rug. Het was nog vroeg en nu iedereen toch al wakker was kon hij net zo goed gelijk even met Wolfhart praten. Hij liep naar de kater toe die hij een knikje gaf. "Wolfheart, wil jij dadelijk na de Clanmeeting een Patrol mee uit jagen nemen?" Miauwde hij kalm. Hij keek naar Oceanstar die nogal een bom had laten vallen in de ogen van vele katten maar dit hoorde bij het zijn van Leader, de Clan voorop stellen en beslissingen maken. Maar ergens, ergens vroeg hij zich af waarom Horsescoff Oceanstar had laten liggen voor dood. Er had maar iets hoeven gebeuren en als Sugarcane er niet was geweest was ze misschien wel meegenomen door tweebenen. Amberstorm leek de mededeling over het leven van de Leader niet erg interessant te vinden en ergens moest hij de poes gelijk geven. Dat alles was gebeurd maar dat Barksound dadelijk van de Tribe terugkwam in de Clan was nog wel een dingetje. Hij keek de poes aan en even naar Oceanstar. Hij wist niet waarom ze het had toegestaan maar hij zou haar nu en altijd steunen. "Barsound zal altijd deel zijn van WindClan. Zijn reis naar de Tribe houdt meer in dan alleen Brindleleaf opzoeken" miauwde hij rustig terwijl hij haar groene blik vast hield.

Tag: Oceanstar | Silverdew | Wolfheart | Amberstorm


[CLANMEETING] The Missing Link JXidV8r
[CLANMEETING] The Missing Link Little_Gorse_trans
Ava & Sig by El4a
Terug naar boven Ga naar beneden
Wisteriawisp
Elder
[CLANMEETING] The Missing Link 7wgkHht
❀ Michelle ❀
338
Actief
In the fairy tales, the poor girl smiles when she becomes a princess. Right now, I don't know if I'll ever smile again.

CAT'S PROFILE
Age: ❀ 16 Moons ❀
Gender: She-cat ♀
Rank:
Wisteriawisp
BerichtOnderwerp: Re: [CLANMEETING] The Missing Link   [CLANMEETING] The Missing Link Icon_minitimedo 7 maa 2019 - 22:20


Don't ask my opinion
Don't ask me to lie

OcenanaStar. Dat was haar leader. Dat was haar oma ook. Toch. zo zat het toch in elkaar. Haar kopje rolde met de informatie die haar mama haar had geleerd. Hoewel ze maar half had geluisterd, simpelweg omdat het teveel pijn deed om op een ding te focussen. Maar dit ws een van de dingen dei ze wel geleerd had.

Haar oma en leader stond de clan toe te spreken. Een gesprek dat ze maar half opving tot ze het woord kittens hoorde. Dat was zij! Zij was een kitten, dat wist ze!

Haar oortjes schoten omhoog en ze kwam iets naar voren tussen de grote poten van de warriros door. Kittens werden bewaakt. Wat.. Ze begreep het niet helemaal maar haar staartje droop naar de grond terwijl ze opkeek naar omaleider. "Z..zijn we stout geweest. Ben ik stout geweest?' Vroeg ze tegen niemand in het bijzonder terwijl tranen een beetje opkwamen in haar ogen. Ze wou niet stout zijn. Ze deed zo haar best om goed te zijn. Goed voor iedereen te zijn. En onbewust liep ze toch fouten te maken en leideroma boos te maken?!
Those who know what it's like in the dark
will do anything to stay in the light.


Terug naar boven Ga naar beneden
Wolfheart
Dark forest
[CLANMEETING] The Missing Link Frkp8xW
Kiki
328
Actief
Let the sin we swim in drown us
Let the world shatter
Into dust
Nothing else matters
Only us

CAT'S PROFILE
Age: I am eternal (died at 30 moons)
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Wolfheart
BerichtOnderwerp: Re: [CLANMEETING] The Missing Link   [CLANMEETING] The Missing Link Icon_minitimeza 9 maa 2019 - 18:03

Hij stond recht en keek omhoog naar zijn leider. Ze was duidelijk en vertelde nog een keer wat ze ermee bedoeld had. Hij knikte. Het was duidelijk voor hem, toch was hij blij dat hij had kunnen delen wat hem op het hart lag zonder dat Oceanstar boos was. Hij zag uit zijn ooghoek een knik van WindClan's deputy, Stallionheart. Hij luisterde rustig verder naar alles.
Toen de meeting voorbij was zag hij dat de deputy op hem afkwam. Oh jee. "Wolfheart, wil jij dadelijk na de Clanmeeting een Patrol mee uit jagen nemen?" Oké, dat was niks ergs. "Maar natuurlijk, Stallionheart. Ik zal katten vragen om mee te gaan, als dat oké is?" vast wel. Normaal regelde de deputy standaard de patrols, maar hij zou vast wel eigen katten uit kunnen zoeken aangezien Stallion deze niet genoemd had. Zij goudgele ogen keken vast rond om iemand te zoeken die mee wou gaan.


WOLFSTAR
Fear might be the death of me, fear leads to anxiety

Terug naar boven Ga naar beneden
Silverdew
Member
[CLANMEETING] The Missing Link SelfishColdBarnowl-max-1mb
~ Moo Moo
297
Actief
“A bruise is a lesson... and each lesson makes us better.”


CAT'S PROFILE
Age: 27 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Silverdew
BerichtOnderwerp: Re: [CLANMEETING] The Missing Link   [CLANMEETING] The Missing Link Icon_minitimema 11 maa 2019 - 20:08


Silver zwiepte ongeduldig met haar staart, toen haar moeders ogen de hare kruiste. Maar het was niet haar moeder die antwoordde. "Silverdew, mag ik je herinneren dat het geen gebruik is van clanleiders om hun huidige stand van levens te delen met ons? Een beetje respect graag." De poes keek pissig opzij, naar Wolfheart. Haar ademhaling was oppervlakkig en ze voelde hoe zijzelf haar klauwen diep in de aarde liet zakken als poging om zichzelf te beheersen. De kater had gelijk, dat snapte ze zelf ook wel, en dat haatte ze. Nee, ze had het recht niet om de stand van levens door te krijgen, sterker nog: Oceanstar had eerder het recht niét om het haar te vertellen, maar dat betekende niet dat ze ermee eens moest zijn. Prima, dan zou haar leader het niet vertellen aan 'ons', de clan, maar zij was haar dochter. Misschien niet biologisch, maar dat maakte haar niet uit. Niet meer, immers was Ocean de enige poes die zich als ouder had gedragen. En ze had haar niet kunnen helpen. Sterker nog, ze zou, zoals nu bleek, waarschijnlijk nooit mogen weten wanneer het slecht ging. Silver gromde, waarna ze zich omdraaide. Ze moest haar hoofd leegmaken, wat wandelen, wat jagen, en misschien een struik of steen in elkaar slaan.  Alles om weg te komen van dit kamp, en voor nu, van haar leader en alle katten die er niks van snapte.


[CLANMEETING] The Missing Link SmkxnBL

Gravelsmoke - Silverdew - Nightthorn
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: [CLANMEETING] The Missing Link   [CLANMEETING] The Missing Link Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
[CLANMEETING] The Missing Link
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: WindClan territory :: WindClan camp-
Ga naar: