Everything and nothing 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Greenleaf, 12 °C - 22°C
Het is lekker weer in het woud. Er zijn veel kruiden te vinden nu het water terug getrokken is. Ook prooi is er genoeg. Een mooie tijd voor de Clans.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Everything and nothing

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Everything and nothing DPKsfdL
Chi
31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cinderleap
BerichtOnderwerp: Everything and nothing   Everything and nothing Icon_minitimeza 9 maa 2019 - 9:44

De wit met zwarte kattin baande zich een weg uit de nursery en keek, eenmaal buiten zijnde, wat in het rond. Ze verveelde zich kapot. Niemand in de nursery wou spelen, afgezien het 'slaaptijd' was voor de meesten. Cinderkit zuchtte. Ze vond het lastig om bij haar pleegmoeder te slapen. Ze had er simpelweg geen band mee. Soms mistte ze haar vader, die steeds minder vaak op bezoek kwam. De kitten stelde zich er geen vragen bij, daar was ze simpelweg te jong voor. Maar af en toe kon ze het toch niet laten zich af te vragen of ze misschien iets verkeerd had gedaan. Iets waardoor hij kwaad was geworden op haar. Maar dan moest hij dat gewoon zeggen! Dan zou ze wel beter haar best doen, een voorbeeldigere dochter zijn! De kitten liet zich neerploffen op haar achterwerk en krulde haar zwarte staartje om haar poten, nog altijd verveeld voor zich uit kijkende.

+ Dragonkit 1st


Everything and nothing 2mong4m
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Everything and nothing DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Everything and nothing   Everything and nothing Icon_minitimewo 13 maa 2019 - 8:29

Naarmate de tijd steeds dichterbij begon te komen dat Dragon benoemd zou worden tot apprentice werd het voor hem steeds moeilijker om daar geduldig op te blijven wachten. Hij wilde inmiddels graag dat de tijd daar zou zijn dat Tallstar hem zijn nieuwe naam en een mentor zou geven zodat hij eindelijk weg kon van deze plek. Hij vroeg zich af of hij de enige was die zo’n hekel aan deze plek had ontwikkeld of dat er meerdere kittens waren die het niet meer trokken om hier te blijven. Die vraag werd voor hem beantwoord toen hij één van de kittens, die hij herkende als Cinderkit, verveeld voor zich uit zag kijken. Een korte twijfeling trok door hem heen. Ja, hij verveelde zich, maar verveelde hij zich genoeg om aandacht van een andere kat op te gaan zoeken? Aan de andere kant, als hij apprentice zou worden en een mentor toegewezen zou krijgen, zouden er genoeg situaties volgen dat hij gedwongen werd om contact te onderhouden met leeftijdsgenoten of andere warriors. Vanaf dat hij apprentice zou worden, zou het een moeilijke taak zijn om zich zomaar af te zonderen. En natuurlijk had hij enkele ambities. Hij was nu niet direct van plan om de volgende deputy te worden, maar hij wilde toch wel het meeste prooi voor zijn Clan binnenbrengen en wie weet later een apprentice opvoeden totdat diegene warrior zou worden. Hij onderdrukte een zucht. Zo veel verantwoordelijkheden, zo weinig zin om ze uit te voeren. Toch dwong hij zichzelf om naar Cinderkit te wandelen en naast haar te gaan zitten. Zo, dat was al een goed begin. Het was dom om te vragen of ze zich verveelde, want dat stond duidelijk op haar gezicht te lezen. “Zin om iets te doen?” vroeg hij dan maar. Als ze met een stom spelletje aan zou komen om met een mosballetje te gaan spelen, dan was hij weg. Genoeg communicatie dan weer voor vandaag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Everything and nothing DPKsfdL
Chi
31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cinderleap
BerichtOnderwerp: Re: Everything and nothing   Everything and nothing Icon_minitimedi 26 maa 2019 - 16:03

Een oudere kater liep op haar af. Cinderkit keek de ander wat vragend aan, niet goed wetende of deze iets van haar moest hebben of simpelweg bij haar kwam zitten. Soms vond ze het nog moeilijk de acties van anderen te begrijpen, wat kwam door haar jonge leeftijd. Ze herkende hem als Dragonkit. Dragon... als ze eerlijk mocht zijn dan vond ze die naam best cool. Vele leuker als de hare, welke meer een standaard naam was. Nochtans, ze hoorde meer katten met Cinder in de naam als Dragon. Fair enough, toch? Dragonkit vroeg uiteindelijk of ze zin had om iets te doen. De wit met zwarte kitten keek eventjes op, proberende om de blik van de grotere kater te ontmoeten en knikte. Misschien iets te enthousiast. Eindelijk van deze verveling af! "Stel maar voor!" miauwde ze, letterlijk openstaande voor eender welk idee. Als ze maar iets te doen had!


Everything and nothing 2mong4m
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Everything and nothing DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Everything and nothing   Everything and nothing Icon_minitimedi 26 maa 2019 - 20:15

Dragonkit kreeg al bijna spijt van zijn voorstel toen hij de enthousiaste blik in de ogen van de kitten zag. Het was het enthousiasme dat bij hem altijd zou ontbreken telkens als iemand anders een voorstel bij hem zou doen. Hij kon zich nauwelijks voorstellen dat hij ergens nog opgewonden over zou worden, laat staan dat hij echt zin kreeg om het voorstel uit te voeren. Aan de andere kant had hij nu de touwtjes in zijn klauwen en kon hij ervoor zorgen dat ze effectief ook iets leuks gingen doen in plaats van enkel een stom spelletje te spelen. Hij ontmoette haar blik terwijl hij na probeerde te denken over wat ze konden gaan doen en wat niet stom was. Hij had geen zin om naar de elders te gaan en een zoektocht binnen de dens van de Clan leek hem ook wel saai. Misschien een tripje buiten het kamp…? Zijn hart klopte sneller van opwinding. Misschien zou hij op die manier de aandacht van zijn moeder of van zijn vader trekken. Zou zijn vader het niet ontzettend stoer vinden als Dragonkit zomaar uit het kamp zou sneaken? En zou zijn moeder dan eindelijk niet meer op hem gaan letten? Een kleine fonkeling verscheen in zijn ogen terwijl hij zijn blik nu volledig gefocust op Cinderkit richtte. “We kunnen even buiten het kamp gaan,” stelde hij op nonchalante toon voor. “Gewoon heel even kijken. We zullen niet al te ver gaan.” Dadelijk ging ze weer zeuren dat ze last had van haar poten en daar had hij nu echt geen zin in, noch om haar het hele eind terug te dragen. Hij was bijna apprenticeleeftijd en torende een stuk boven haar uit, dus hij wist wel wie weer zou opdraaien als ze te moe zou zijn om verder te gaan. En hoewel hij zichzelf graag afzonderde van alles wist hij ook dat hij haar nooit zomaar in de steek ging laten als ze hem te veel verveelde. Hij was koeltjes, maar niet harteloos.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Everything and nothing DPKsfdL
Chi
31
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 12 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cinderleap
BerichtOnderwerp: Re: Everything and nothing   Everything and nothing Icon_minitimedo 28 maa 2019 - 9:18

Ze wachtte ongeduldig af op diens voorstel terwijl ze met haar staartje van links naar rechts tikte op de grond. Toen ze zijn woorden hoorde, werden haar ogen ook groot van opwinding. Dat was veruit het beste idee dat ze tot nu toe al gehoord had! Wild knikte ze, waarna ze overeind sprong en zich uitstrekte. "Ja dat klinkt geweldig!" miauwde ze opgewekt, al wist ze haar stem wel zacht genoeg te houden dat het geen argwaan zou opwekken bij de katten die rondom hen liepen. Haar blauwe oogjes gleden richting de kampuitgang terwijl haar gedachten op hol sloegen. Hoe zou het buiten zijn? Zouden er veel wilde beesten rondlopen? Moesten ze zich zorgen maken om Bloodclan? Zouden ze iets kunnen vangen?! Cinderkit haalde eventjes adem om zichzelf terug te kalmeren en keek vervolgens weer naar Dragonkit. Gingen ze al vertrekken?


Everything and nothing 2mong4m
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Everything and nothing DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Everything and nothing   Everything and nothing Icon_minitimezo 31 maa 2019 - 15:09

Dragonkit klemde zijn kaken op elkaar om te voorkomen dat hij begon te glimlachen toen hij de enthousiaste reactie van Cinderkit hoorde. Hij wist niet waarom, maar het deed hem wel goed dat ze er zo in mee ging. Het was duidelijk dat ze het leven binnen de nursery maar saai vond en dat ze wat spanning in haar leven wilde hebben. Dat ze waarschijnlijk een straf konden verwachten als ze gesnapt zou worden, leek niet tot haar door te dringen. Of misschien duwde ze dat naar de achtergrond. Ze was een paar moons jonger dan hem, dus hij verwachtte dat hij de volle laag zou krijgen als ze gesnapt zouden worden aangezien hij diegene was die verantwoordelijk moest zijn op deze leeftijd. Maar op dit moment kon hem dat geen barst schelen. Hij wilde gewoon even weg uit deze verstikkende omgeving en als dat naast een irritante, stuiterende kitten moest zijn, dan was het maar zo. Alles was beter dan toegeven dat hij het eigenlijk wel prettig vond om samen met haar naar buiten te gaan. Alleen was ook maar zo… alleen. “Kom op, dan gaan we,” zei hij op een koele toon, waarna hij haar met zijn staart wenkte. Hij richtte zijn blik op de uitgang van het kamp en fronste toen hij zag dat er veel warriors rondliepen. Zijn blik gleed langs hun… en bleef hangen op de stekelige doorgang die zich aan de andere kant van het kamp bevond. Een akelige klim en waarschijnlijk best pijnlijk, maar het zou te doen moeten zijn. “Wil je echt eens iets avontuurlijks doen, Cinderkit?” fluisterde hij in haar oor. “Waarom nemen we dan niet het pad naast de ingang? Dan worden we niet gezien én we zijn meteen buiten.” Als ze dicht achter hem zou blijven, zou hij waarschijnlijk wel de meeste krassen krijgen op zijn vacht. Maar goed, alles om dat vervelende gezeur te ontwijken, niet waar?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Everything and nothing
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: