Sacred place. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Sacred place.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Blizzardheart
Member
Sacred place. DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Sacred place.   Sacred place. Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 14:31

Op het eerste zicht was hun territory eigenlijk best wel groot, maar Blizzard vond altijd dat ze veel te snel bij hun border was als ze de omgeving wilde verkennen. Al zeker als er van haar verwacht werd dat ze niet met lege poten terug zou komen. Ze wist dat ze in principe toestemming hadden van hun leader om over hun eigen borders te jagen – mits dat niet in de Clanterritory van een ander was – maar toch zorgden de ontzette reacties die ze had gehoord ervoor dat ze liever op haar eigen territory bleef wat jagen betrof. Daar kwam dan ook nog eens bij kijken dat ze eigenlijk helemaal niet over de border mocht gaan omdat ze een apprentice was. En al zeker niet zonder begeleiding. Helaas was Blizzard een nieuwsgierig type en sinds haar laatste bezoek aan Fourtrees bleef het maar door haar hoofd malen hoe aangenaam het daar was geweest. De sereniteit van de heilige plaats was verbluffend en zorgde ervoor dat Blizzard er vaker langs wilde gaan. Natuurlijk kon ze wachten tot ze warrior zou worden en ze in principe overal naartoe mocht gaan, maar dat duurde nog zo lang. En Blizzard was eigenlijk helemaal niet van het overtreden van regels, maar ze kon het niet helpen dat de waarschuwing van Butterstar zich steeds meer naar de achtergrond drong naarmate ze meer in de richting keek waarvan ze wist dat die haar zou leiden naar Fourtrees. Ze wilde ze nog één keer zien. Wie weet wanneer haar beurt zou komen om mee te gaan naar the Gathering. Dadelijk duurde dat nog één of twee moons en dan was ze er nog niet geweest. En ze zou er maar even zijn. Maar heel even. De beslissing was al gemaakt en voordat ze zich kon bedenken, kwamen haar poten al in beweging en wandelde ze naar Fourtrees toe. De afstand was niet ver vanaf de plek waar zij stond en dus bereikte ze Fourtrees in minder dan een kwartier. Haar mond viel nog net niet open toen ze voor een tweede keer naar de grote eiken keek die zich voor haar bevonden. Deze keer schrok ze dan ook niet op toen ze pootstappen hoorde; ze wist deze keer wat ze kon verwachten. En dus resulteerde het geluid van de pootstappen naar een nieuwsgierige reactie van de jonge she-cat.


+ Eerste post voor Silverwolf
Terug naar boven Ga naar beneden
Silverwolf
Member
Sacred place. XfMGPSH
Chi
235
Actief
“It's so hard to forget pain, but it's even harder to remember sweetness. We have no scar to show for happiness. We learn so little from peace.”

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Silverwolf
BerichtOnderwerp: Re: Sacred place.   Sacred place. Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 18:47

De zilvergrijze kattin baande zich een weg door het territorium. Het was steeds moeilijker om prooi te vinden dezer dagen en dat was ook de reden waarom ze voedsel steeds verder weg ging zoeken. Nog niet in de mate dat ze vijandelijk gebied betrad, maar wel al de grenzen overschreed en richting de Fourtrees trippelde. Haar neus stak in de lucht en haar oortjes wiebelden ongemakkelijk. Silverwolf onderdrukte een zucht. Waarom was het eten zo schaars? Oké, ze wist wel waarom, afgezien het slechte weer... Het was eerder een smeekbede, hopende dat het binnenkort zou beteren. Best ook, want anders was de kans groot dat er gevolgen kwamen van het voedseltekort..
Haar blauwe blik was gevestigd op de grote bomen die haar zichtveld betraden. Als ze nu iets zou weten te vangen en een andere kat zou dien zien, was de kans groot dat er een discussie ontstond aan wie het prooi nu toebehoorde. Daarom dat ze besloot eerst goed rond te kijken, zoekende naar een ander gestalte. Toen ze een witte kattin in de verte zag staan, verliet een zucht dan ook haar bekje. Vandaag zou geen succesdag zijn...
Terug naar boven Ga naar beneden
Blizzardheart
Member
Sacred place. DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: Sacred place.   Sacred place. Icon_minitimewo 13 maa 2019 - 10:18

Blizzard zag een warrior naderen en opende haar bek om de geuren in te drinken. Ze herkende de bekende, scherpe geur van ShadowClan en een kleine glimlach gleed om haar lippen toen hun blikken elkaar kruisten, alleen leek de ShadowClanner niet al te blij te zijn om haar te zien. Had ze gehoopt op een rustmomentje? Aangezien Blizzard niet te lang uit haar territory kon blijven zonder onrust op te wekken, zou ze hier toch niet al te lang blijven. Op dat vlak hoefde de she-cat zich dus geen zorgen te maken. Toch maakte het Blizzard lichtelijk nieuwsgierig naar waarom de she-cat zo graag even weg wilde gaan uit haar Clan. Voor Blizzard was het gewoon omdat ze nieuwsgierig was en deze plek iets meer had willen ontdekken, maar ze hield er ook rekening mee dat er katten waren die gewoon veel aan hun hoofd hadden en daarom liever even alleen waren. Nou ja, één ding was in elk geval zeker: ze zou er niet achter komen als ze hier gewoon bleef staan en het op haar af liet komen. En dus stapte ze naar voren, nog steeds een vriendelijke glimlach om haar lippen. “Hallo!” bracht ze op een vriendelijke toon uit. “Komt u ook Fourtrees bewonderen?” vroeg ze.
Terug naar boven Ga naar beneden
Silverwolf
Member
Sacred place. XfMGPSH
Chi
235
Actief
“It's so hard to forget pain, but it's even harder to remember sweetness. We have no scar to show for happiness. We learn so little from peace.”

CAT'S PROFILE
Age: 23 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Silverwolf
BerichtOnderwerp: Re: Sacred place.   Sacred place. Icon_minitimedo 28 maa 2019 - 9:51

Tot haar grote ergernis kwam de witte kattin op haar afgelopen. O jeetje. Hier had ze nu eens totaal géén zin in. Maar om alsnog neutraal te blijven, zette ze een semi-vriendelijke glimlach op haar zilvergrijze snoet. Haar blauwe ogen stonden echter neutraal. Toen de apprentice haar begroette, knikte ze simpelweg terug. De vraag die dan ook volgde, zorgde ervoor dat ze met haar oortjes wiebelde. Fourtrees bewonderen? Viel er dan iets te bewonderen aan vier simpele grote bomen? Plus, ze had al vaker een gathering bijgewoond dus echt speciaal was het voor haar niet meer. "Nee, ik was aan het jagen." miauwde ze dus maar, haar stem neutraal. Het enthousiasme van de jongere kattin zorgde voor irritatie. Silverwolf zat niet in een goede mood.
Terug naar boven Ga naar beneden
Blizzardheart
Member
Sacred place. DPKsfdL
Freedje
130
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 11 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Blizzardheart
BerichtOnderwerp: Re: Sacred place.   Sacred place. Icon_minitimezo 31 maa 2019 - 15:39

Blizzardpaw was nooit erg goed geweest in bepaalde emoties opmerken van anderen. Ze had dus ook niet direct in de gaten dat de ShadowClanwarrior eigenlijk helemaal geen zin had om met haar te praten. Ze was dan ook behoorlijk enthousiast over het feit dat ze iemand van een andere Clan was tegengekomen, ook al leek dat wel vaak te gebeuren telkens als ze naar hier kwam. Het gaf haar de gelegenheid om anderen te ontmoeten en hun Clans beter te leren kennen, mits ze daar natuurlijk voor open stonden. Ze gaf een kort knikje toen de warrior aangaf dat ze aan het jagen was. Ze interpreteerde de neutraliteit in haar stem die volgde als een slechte jacht. Ze kon de keren dat haar eigen Clanmates het kamp in kwamen met maar één of twee prooien niet vaak genoeg tellen en vermoedde dat ShadowClan met hetzelfde probleem zat. “Geen zorgen,” zei ze dus ook op een vriendelijke toon terwijl haar ogen glommen. “Ik weet zeker dat de jacht vandaag goed zal gaan. Het is een mooie dag en het weer begint er op vooruit te gaan.” Even twijfelde ze. Ze wilde immers niet te veel van de problemen van haar eigen Clan blootgeven. Aan de andere kant had haar moeder verteld dat leafbare altijd een slechte tijd was voor alle Clans en dat het gebrek aan prooi geen geheim was. Toch was ze er niet zeker van of andere Clanleaders hun katten ook lieten jagen op grond dat eigenlijk niet van hun was. Tja…. Dat was iets wat ze maar beter niet deelde. Zo slim was ze dan nog wel. “Hebt u al veel prooi kunnen vangen?” informeerde ze vervolgens beleefd, haar blauwe ogen op de warrior richtend.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Sacred place.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: