Don't make a fuss 
IndexGebruikerslijstRegistrerenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
Season
Season
Leaf-Fall, -2 °C - 12°C
De dagen worden korter. Het regent veel en de prooidieren trekken zich terug.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
In-Game Event
None
enjoy your peace... while it lasts
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
TRIBE OF RUSHING WATER
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
Founder
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Admin
Editor
Editor
Founder
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNTDeel
 

 Don't make a fuss

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Settleddust
Catministrator
Don't make a fuss Original
Renske
1905
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Don't make a fuss   Don't make a fuss Icon_minitimezo 10 maa 2019 - 21:56


Settledpaw had een plekje bij de ingang van de apprentice den gevonden om tijdens zonhoog een paar happen van een magere kikker te nemen, om hem vervolgens door te geven aan één van zijn dengenoten. Leafbare maakte het leven echt niet makkelijker. Iedereen was aan het bikkelen, maar volgens mij ging het ShadowClan nog redelijk af. Hij was ook trots op zíjn clan en werkte elke dag hard om prooi voor zíjn clan te verzamelen. Het was een grijze dag en de kou zat al in zijn vacht. Hij zou er álles voor geven om even zijn spieren op te rekken in een zonnig plekje, maar dat zou nog maar even moeten wachten. Maar niet lang meer, hopelijk. Een grote gaap verliet zijn bekje en zijn tong ging enkele keren over zijn poten. Snel zou hij weer op de been zijn en het kamp verlaten. Maar een klein dutje kon geen kwaad toch? En het moment dat hij besloot zijn ogen te sluiten doezelde hij al snel weg.

- @Dragonkit, eerst
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Don't make a fuss DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Don't make a fuss   Don't make a fuss Icon_minitimedi 12 maa 2019 - 20:02

Met een geërgerde blik keek Dragon over zijn schouder naar de kitten die met een zielig gezicht naar het kamp aan het kijken was. Ze was nog jong en het was overduidelijk dat ze zich nog niet bewust was van de lelijke waarheden van de realiteit; haar groene, waterige oogjes waren gericht op het mosballetje dat ze veel te hard naar buiten had gemept. Het mosballetje lag in de buurt van een apprentice die duidelijk in slaap aan het vallen was. Ze durfde hem niet meer terug te halen en ze durfde het ook niet aan haar moeder te vragen. En dus keek ze hem maar aan met een smekende blik. Dragon wilde haar in eerste instantie negeren, maar toen hij zag dat er een rilling door haar lijfje trok en hij zich besefte dat ze de verspilde energie letterlijk nodig had om warm te blijven – en hij zichzelf écht niet ging aanbieden om haar warm te houden met zijn vacht, no way – besloot hij om het toch maar wel te doen. Dadelijk ging ze klagen bij de queens, zou het bij zijn moeder of zijn vader terechtkomen en dan zou hij nog meer teleurstellingen te verwerken moeten krijgen. Hij gaf het immers niet toe, maar elk snauwerig woord dat zijn moeder tegen hem sprak, zorgde voor een snijdend gevoel dat door zijn hart ging. En dus verplaatste hij zijn gewicht van zijn pootjes zodat hij stabiel stond en liep in de richting van de apprentice. Gelukkig waggelde hij niet meer zoals hij had gedaan toen hij kitten was; zijn lichaam begon duidelijk spieren te krijgen en het zou niet meer lang duren voordat Tallstar hem als apprentice zou benoemen. Wat daar dan ook leuk aan te noemen was. Zucht. Dragon sloeg het mosballetje van de apprentice weg en raakte daarbij per ongeluk zijn oor. Met zijn achterpoten trapte hij het ding achteloos in de richting van de kitten en negeerde het bedankje dat ze naar hem riep. Stomme aanstellerige haarbal.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Don't make a fuss Original
Renske
1905
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Don't make a fuss   Don't make a fuss Icon_minitimewo 13 maa 2019 - 23:32


Settledpaw wiebelde zijn oortjes toen hij iets tegen zich aan voelde slaan. Starclan verdomme, als hij zijn ogen één moment dicht wilde doen. Voor zijn gevoel had zijn dutje dan ook luttele seconden geduurd. Hij opende zijn groene ogen en voor zijn neus stond een grijs gestreepte kit. Dragonkit. Nou ja, kit, het grootste kit was er wel af. Waarschijnlijk zou het niet lang meer duren voor hem om apprentice te worden. Toch was zijn chagrijnige blik hem niet ontgaan. Pardon?! Hij was nukkig. Volgens mij was het Settledpaws slaap die verstoord werd. ‘Wat moet je?’ kwam er dan ook erg mopperig uit Settledpaws bek. Niet karakteristiek voor de apprentice, sinds hij normaal redelijk vriendelijk was. Of ja, in elk geval beleefd. Maar sinds zijn ruzie met Littlepaw zat dat hem nog altijd dwars en kon hij zich niet goed concentreren noch slapen. Het was naar hem binnen gekropen en had slechte beeld van half-clan dat hij over zichzelf had nog maar eens versterkt. Plus het gevoel dat hij zich in de steek gelaten en bedrogen voelde door zijn zusje. Helemaal dat ze geen enkel moment van berouw had getoond. Jammer genoeg was het de kit die slachtoffer was van zijn innerlijke beroering. Het was dan ook geen moment door het hoofd van de bruin-witte apprentice gegaan om zich te verontschuldigen dat hij gesnauwd had naar de kitten.
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Don't make a fuss DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Don't make a fuss   Don't make a fuss Icon_minitimewo 20 maa 2019 - 18:24

Dragon was meestal iemand die de klappen uitdeelde en de grote bek opzette. En op de één of andere manier verwachtte hij nooit dat iemand terug tegen hem zou snauwen, dat iemand terug een grote bek tegen hem op zou zetten. Dat deden de meesten ook niet. De meesten lieten hem gewoon met rust en deden vervolgens verder waarmee ze op dat moment bezig waren. Dus was het wel een lichte shock te noemen voor Dragon toen hij plotseling een snauw te verwerken kreeg. En dan nog wel van een oudere apprentice ook. De apprentice moest al redelijk ver zijn in zijn training; Dragon schatte dat hij zijn warriornaam binnen de kortste keren zou krijgen. Misschien nog een moon of twee, drie. Even twijfelde hij, maar toen bedacht hij zich dat het hem niks uitmaakte wie hem moest en wie niet. “Ik moet niks,” snauwde hij terug naar de apprentice. “Ik moest enkel een mosballetje terug schoppen voor die stomme haarbal daar.” En vervolgens deed hij een achteloze knik naar de kitten die inmiddels weer vrolijk aan het verder spelen was. Hij kon zich zo al inbeelden dat het later een vrolijke apprentice zou zijn die alles heel leergierig in zich opnam en overval vrienden kon maken waar ze maar kwam. De gedachte alleen al was een frustratie op zich, ook gewoon omdat hij wist dat het hem niet ging lukken. Maar dat vond hij niet eens erg, toch? Nee. “Maar ik zal je weer laten doen,” sprak hij op een haast kille toon tegen de apprentice. “Ik dacht alleen dat apprentices wel meer deden dan lui liggen in het kamp.” Hij kon het niet laten om even met een arrogante blik in de richting van de apprentice te kijken. Hij mocht vooral niet laten merken dat hij geschrokken was dat er tegen hem gesnauwd was. Dan zou hij pas echt op een zielige kitten lijken. En dat was hij absoluut niet!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Don't make a fuss Original
Renske
1905
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Don't make a fuss   Don't make a fuss Icon_minitimewo 20 maa 2019 - 21:57


Settledpaw voelde zich compleet niet schuldig. Hij voelde zich zo druk in zijn hoofd, en nu kwamen alle gedachten weer binnen sijpelen. En de enige uitlaat die hij had was de grijze kit voor zich. En hij had gehoopt dat hij met een paar harde woorden hij hem weer teruggejaagd zou hebben naar de nursery, maar niets was minder waar en hij durfde zijn grote bek open te trekken. Settledpaws oren gingen naar achteren en hij voelde zijn nekharen borstelen. Pardon?! Wie had dit wezen onder zijn hoede en waar waren zijn manieren. Hij moest blij zijn dat hij zich elke dag uit de naad werkte om prooi voor hem en zijn moeder klaar te zetten terwijl hij enkele happen kreeg. Vervolgens kreeg hij toch nog een verantwoording waarom hij uit zijn slaap op werd gejaagd. ‘Doe dan voorzichtiger,’ mopperde hij meteen. Oké Settled, het was maar een kit, kalmeer jezelf. Kittens maakten constant fouten, daar hoefde hij zich geen zorgen over te maken. Hij zuchtte en wilde zich net weer zijn ogen dicht doen toen de kit zei dat hij hem met rust zou laten, totdat er uit het brutale bekje opeens nog wat achteraan kwam. ‘Pardon?!’ kwam er dit keer toch hardop uit. Kleine brutale aap! ‘Ik heb deze hele ochtend gejaagd voor de clan! Dus ook voor jóu!’ bitste hij er meteen fel uit. Hij zou wel leren als hij ouder zou worden, maar dit kon zelfs Settledpaw niet over zich heen laten gaan. ‘En waarschijnlijk zal Acorndust mij zometeen ophalen voor een training.’ Hij liet express de naam van de deputy vallen. Normaal schaamde hij zich altijd een beetje voor zijn mentor. Niet dat hij een slechte mentor was, zeker niet, maar dat de half-clanner de eer had om de deputy als mentor te krijgen. Of wilde Tallstar gewoon dat er iemand hem in de gaten hield, alsof hij elk moment naar RiverClan zou verhuizen, net als zijn zusje. Maar nu gebruikte hij het om de kitten bang te maken. ‘En met hem wil je al helemaal geen ruzie.’ Settledpaw wist nog net de woorden respectloos vossenhart in te slikken. Hij wilde ook niet betrapt worden om een kitten uit te schelden. Want hij wist ook wel dondergoed dat in de Code stond dat kittens praktisch heilig waren.
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Don't make a fuss DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Don't make a fuss   Don't make a fuss Icon_minitimedi 26 maa 2019 - 20:10

Dragonkit deed zijn best om ongeïnteresseerd te lijken toen de apprentice opnieuw naar hem begon te snauwen, deze keer een verontwaardigde ondertoon in zijn stem. Misschien had hij nu gewoon weg moeten gaan en de apprentice met rust moeten laten, maar Dragonkit was het zo zat om steeds weg te lopen van situaties. En aan de ene kant voelde het wel goed om een keer te ventileren, ook al was dat dan op een oneerlijke manier. Want ja, hij wist dat apprentices hard moesten werken om prooi voor de Clan te verdienen en dat ze het vast niet gemakkelijk moesten hebben, maar het was op dit moment zo gemakkelijk om de apprentice als zondebok te gebruiken dat hij het niet aan zich voorbij kon laten gaan. Bovendien had de apprentice ook op een redelijkere manier kunnen reageren dan tegen hem beginnen te snauwen puur om het feit alleen dat hij hem uit zijn slaap had gehaald toen hij iemand anders wilde helpen. Of nou ja, helpen… “Proficiat,” bromde hij toen de apprentice over Acorndust begon. Dragonkit was op dit punt wijs genoeg om door te hebben dat de apprentice een poging deed om hem te intimideren. En daar had hij geen schrik voor. Wat kon Acorndust doen? Hem op het matje roepen omdat ze tegen elkaar aan het snauwen waren? Nee, hij had daar absoluut geen schrik voor. Er was toch niets ergers wat er kon gebeuren dan genegeerd worden door je eigen familie, dacht hij bitter. “Ik ben niet bang voor de deputy,” sneerde hij naar de apprentice. “Dus je kunt me bang proberen te maken zo veel je wilt, maar het zal niks uithalen. Ik vind het zelfs behoorlijk zielig van je dat je het nodig vindt om je mentor erbij te betrekken terwijl je beweert dat je een hoop voor deze Clan doet als apprentice zijnde. Ik dacht dat je volwassen was, maar je reacties spreken je tegen.” Dragonkit kon het niet laten om een tikkeltje honend te klinken. “Je lijkt wel een zielige jonge kitten die probeert te dreigen met zijn moeder als iets niet gaat zoals hij het graag heeft. Ik gebruik tenminste geen anderen om mezelf te verdedigen. Zou jij eens een voorbeeld aan kunnen nemen."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Don't make a fuss Original
Renske
1905
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Don't make a fuss   Don't make a fuss Icon_minitimevr 29 maa 2019 - 14:22


Ah, wat had dit mormel geproduceerd? En waar was zijn moeder? Hij moest echt duidelijk nog het één en ander leren, want dit kon écht niet door de beugel. Settledpaw wist dat het niet zijn plaats was om deze kit op zijn plaats te zetten, maar de stoom kwam inmiddels uit zijn oren. Zijn staart was inmiddels twee keer zo dik en zijn oren waren naar achteren gedraaid. Er kwam een waterval aan beledigingen en gesneer uit de kleine bek van de kitten. Eerst dat hij niet bang was voor de deputy – wat hij wel zou moeten zijn want Acorndust was een van de weinige verstandige hier – waarna er een tirade uit hem kwam. Settledpaw wou haar uit zijn kop kunnen trekken, omdat hij geen tengel op de kit mocht leggen en hij de volwassene, de verstandige moest zijn, degene die het beter wist. Maar hij kon ook geen kít over hem heen laten lopen?! Settledpaw stond op, blies zijn borst kwaad op en torende over de kit heen. Dragonkit ging te ver, en hij had al helemaal niet over zijn moeder moeten beginnen. ‘Ik denk dat jij eens heel snel op je woorden moet letten, kleintje,’ sprak Settledpaw op dreigende toon. Eigenlijk had hij kop houden willen zeggen, maar hij mocht Dragonkit zo weinig mogelijk munitie geven op weer verder te gaan op zijn spottour. ‘Zo maak je geen vrienden,’ sprak hij knorrig, en langzamerhand forceerde hij zijn vacht weer plat te gaan liggen. Hij moest kalm blijven, de betere zijn. ‘En ik heb me nooit achter mijn moeder verscholen, want ze is dood, voordat ik al wist dat ze mijn moeder was!’ snauwde hij vervolgens tegen Dragonkit. Hij wist niet hoe het was om hem te zijn. Wat het was soms verdomd lastig!

  • OOC: Oof, had een beetje moeite met deze post haha. Dragonpaw is een lastige zak xD

S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Don't make a fuss DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Don't make a fuss   Don't make a fuss Icon_minitimezo 31 maa 2019 - 15:19

Dragonkit voelde zijn hart sneller kloppen toen de apprentice op stond en zich over hem heen boog. Het lengteverschil was duidelijk, ook al begon Dragonkit nu zelf ook wel te groeien. Hij had echter geen training gehad en wist dus niet hoe hij zichzelf moest verdedigen als de apprentice hem zou slaan. Hij was op dit ogenblik sowieso beter om met woorden te vechten dan met klauwen. En toch was er ergens in zijn achterhoofd die geruststellend dat de apprentice helemaal niet naar hem mocht uithalen. Het was algemeen bekend dat kittens heilig waren voor de Clan en dat iemand die naar hun zou uithalen ontzettend hard gestraft kon worden. Het gaf hem ergens de gelegenheid om zo ver te gaan in zijn gedrag als mogelijk was, maar aan de andere kant moest hij er ook rekening mee houden dat deze apprentice wel eens alle regels kon negeren in zijn woede en hem toch zou meppen. En Dragonkit was er vrij zeker van dat zijn moeder en zijn vader hem niet zouden komen helpen, dus was hij op zichzelf gewezen. “Dat maakte me niks uit,” piepte hij boos. Zijn stem sloeg over omdat hij geschrokken was van de plotselinge dreiging die uit de apprentice kwam; hij was boos op zichzelf omdat hij dat zo duidelijk liet blijken. Maar ergens volgde er ook wel die lichte opluchting toen de vacht van de apprentice weer ging liggen. Dragonkit verwijderde zorgzaam een paar centimeters tussen hun door een paar stappen naar achteren te nemen, dit op zo’n nonchalant mogelijke manier. Hij bleef even versteld staan kijken toen de apprentice aangaf dat zijn moeder niet meer leefde. En Dragonkit had niet veel gevoel meer in zijn binnenste, maar zelfs hij kon zien dat de tom het er moeilijk mee had. “Dat wist ik niet,” murmelde hij. Toen werd zijn blik weer hard. “Maar soms is het beter om je ouders niet te kennen, geloof me. Wie weet had je moeder wel zo’n karakter gehad zoals de mijne. Ik zou haar maar wat graag ruilen voor het jouwe zodat jij de jouwe terug kon hebben.” Het was een vreemde manier om medeleven te tonen, maar het was wel Dragonkit’s manier om “sorry” te zeggen. In zo ver dat mogelijk was voor de koele kitten, natuurlijk.


OOC: Terwijl hij echt wel een lieverd kan zijn hoor... ergens diep van binnen xD
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Don't make a fuss Original
Renske
1905
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Don't make a fuss   Don't make a fuss Icon_minitimewo 3 apr 2019 - 16:07


Settledpaw was ergens in zijn nopjes toen de kitten duidelijk toch een beetje bang voor hem was. Zijn stem werd vervangen door schril gepiep, waarna hij duidelijk weer meer afstand nam. Mooi, gelukkig was hij een beetje onder de indruk. Hij was dit brutale gedrag helemaal zat. En het verklaarde ook dat hij geen vrienden wilde, want niemand wilde ook zo vrienden met hem zijn.
Settledpaw snoof toen de kit zei dat hij het niet wist. ‘Natuurlijk niet,’ bromde hij. Ondanks dat Settledpaws grootste boosheid was vervaagd, was hij nog steeds pissig. En toen was Settledpaw verrast door wat het volgende wat de kit allemaal zei. En ergens begon hij medelijden voor hem te voelen. Settledpaw ging weer zitten en zuchtte eens zacht. ‘Dat moet je niet zeggen,’ miauwde hij met een frons op zijn gezicht. Hij wenste zijn moeder gewoon dood. Dat was gewoon niet… oké. Wat was er gebeurd dat Dragonkit zo over zijn moeder dacht? Ergens verklaarde dat zijn gedrag ook wel. Waarschijnlijk was er gewoon niemand die hem op zijn plek zette als het moest, of hem een prees als hij iets goed deed. ‘Het blijft familie.’ Zijn groene ogen werden weer zacht toen hij naar de kit keek. Zijn gedachten gingen naar Littlepaw. Ook al was hij heel boos op haar dat ze de clan had verlaten om bij hun vader te zijn, hij hield nog altijd van haar. En ook al was hij boos geweest dat Emberspark en Winddancer nooit de waarheid eerder had verteld, ook zíj waren familie. En hij kon nooit meer met zijn moeder praten waarom.  

OOC: Ergens ver weg xD
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Don't make a fuss DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Don't make a fuss   Don't make a fuss Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 16:54

Dragonkit vouwde onbewust zijn oren in zijn nek toen de apprentice aangaf dat hij dat niet moest zeggen. Waarom niet? Zijn moeder zette hem aan de kant, liet hem duidelijk merken dat hij niet geapprecieerd werd en zorgde voor een vervelende sfeer als ze er was. Hij had niet het idee dat de andere Queens haar echt aangenaam vonden in de omgang, maar ze zeiden er nooit iets van. Niet als hij in de buurt was, tenminste. Misschien had hij het wel van zijn moeder geërfd dat hij geen vrienden kon maken. Hij vroeg zich af hoe hij geweest zou zijn als zijn moeder en zijn vader wel van hem hadden gehouden. Zou hij dan net zo vriendelijk en zorgeloos zijn als andere kittens van zijn leeftijd? Hij had geen idee. Ergens wilde hij het wel meemaken hoe het was om zich zo te voelen, maar ergens was zijn hart ook weer zo beschadigd dat hij het simpelweg niet kon. “Niet volgens haar,” piepte hij verontwaardigd toen de apprentice aankaartte dat het nog steeds familie was. “Ze zegt dat ik nooit geboren had mogen worden en dat ik eigenlijk een fout was. Ik zie dat allemaal Queens hun kittens zo nu en dan eens op komen zoeken, maar mijn moeder komt alleen maar om de Queens te vertellen wat voor voedsel ik nodig heb.” En hij wilde het niet, maar toch kwam er een brok in zijn keel en kwamen de traantjes opzetten. Nee, niet dit weer. Hij wilde het niet. Hij wilde geen emoties ervaren zoals verdriet. Dat was zwakte. “Ik weet zeker dat als ik mijn naam krijg zij diegene zal zijn die niet mee zal vieren.” Boos draaide hij zich weg van de apprentice. “Dus jawel, ik kan dat wél zeggen. Jij gaat me er niet voor tegenhouden. Niemand niet.” In zijn stem was duidelijk te horen dat hij niet van mening ging veranderen. Wat dacht die apprentice wel, zeg!


OOC: Ergens ver weg om nooit meer teruggevonden te worden... :c
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Don't make a fuss Original
Renske
1905
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Don't make a fuss   Don't make a fuss Icon_minitimezo 7 apr 2019 - 22:18

Voelde hij nou medelijden voor de kit? Settledpaw wiebelde ongemakkelijk met zijn oren toen de kitten begon te vertellen over zijn moeder. Gebeurde dat hier? In ShadowClan? Wat wist hij nog meer niet wat er gebeurde? Alles wat hij zag waren gelukkige gezinnetjes, katers die prooi kwamen brengen naar hun kroost en queens die toekeken hoe hun kittens buiten speelden. Settledpaw realiseerde dat hij eigenlijk maar weinig meekreeg wat er in de clan gebeurde. En Dragonkit moest geboren zijn toen hij ook slechts nog een kitten was. Als kitten was je niet bezig met zulk soort dingen. Settledpaws voelde zijn hartje breken toen de kitten bijna moest huilen. ‘Het spijt me,’ mauwde Settledpaw zachtjes. Het was natuurlijk niet zijn bedoeling om hem hieraan te laten herinneren. De jonge kater wist ook niet wat hij verder moest zeggen, hij kon het niet veranderen. Zijn situatie was natuurlijk waardeloos, en er was niets in zijn macht wat hij kon doen om het te veranderen. ‘Maar je moeder heeft het waarschijnlijk ook moeilijk. En hé, ze zorgt er in elk geval voor dat je goed eet, toch?’ Settledpaw probeerde er een positieve draai aan te geven, maar Dragonpaw zou dat waarschijnlijk niet zo opvangen. De apprentice zuchtte. Het leven was ook oneerlijk. Wat hadden zij misdaan om dit van StarClan te verdienen? 
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Don't make a fuss DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Don't make a fuss   Don't make a fuss Icon_minitimema 8 apr 2019 - 22:42

Dragonkit haalde zijn schouders op toen de apprentice zijn excuses aanbood. “Jij moet je excuses niet aanbieden, zij moet dat doen,” bromde hij. Als een adder gestoken draaide hij met zijn kopje in de richting van de apprentice toen deze zei dat zijn moeder het ook moeilijk had en ervoor had gezorgd dat Dragonkit at. “Dat dacht je maar,” spuugde hij verbitterd. “Ze heeft het helemaal niet moeilijk, want ze vond het juist fijn om me te dumpen bij andere Queens zodat ze van me af was. Ze heeft melk gegeven totdat ik één moon oud was en daarna heeft ze me overgelaten aan de andere Queens die me uit medelijden verzorgd hebben.” Hij was er niet bij geweest toen één van de Queens buiten zijn zicht en zijn gehoor het voor hem had opgenomen, dus hij kon ook niet weten of het waar was wat die ene Queen tegen hem had gezegd toen ze had opgemerkt dat er weldegelijk katten waren die hem steunden. Het leek er in elk geval op dat de situatie niet zou veranderen en ze hadden hem simpelweg gezegd dat het niet kon als de moeder er geen moeite wilde doen. Dragonkit vroeg zich bitter af waarom StarClan hem geboren had laten worden als het op zo’n manier moest. “Probeer het niet voor haar op te nemen, want je kent haar niet zoals ik haar ken.” Hij zuchtte verslagen. “Maar ja, wat had ik ook verwacht? Het is te ongelovig voor iemand die het zelf niet heeft meegemaakt.” Hij had geen greintje empathie in zijn lijf – dacht hij – en zijn inlevingsvermogen was ook naar de knoppen, maar hij kon zich wel voorstellen dat niet veel katten zich in zijn poten konden verplaatsen. En dat maakte het voor hem des te moeilijker om daarop te anticiperen, om katten met geen snauw te ontvangen. Hij zuchtte en besloot om het op een andere boeg te gooien. “En je vader dan? Is die nog in je leven?” Het gaf hem immers een slecht humeur als ze het over zijn moeder hadden, dus konden ze het net zo goed over de vader van de apprentice hebben.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Don't make a fuss Original
Renske
1905
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Don't make a fuss   Don't make a fuss Icon_minitimedi 9 apr 2019 - 11:24


Dragonpaw moest kennelijk zijn ei kwijt, en toeval had hun samen gebracht. Settledpaw voelde zich rot voor de apprentice. Hij had zo’n duidelijk beeld van zijn moeder. Hij haatte haar. Settledpaw hoorde weer de hele tirade aan hoe Dragonkit over zijn moeder dacht. Het was oprecht zielig. En de jonge kater kreeg ook al de wind van voren, want kennelijk mocht hij het niet opnemen voor zijn moeder. Oh jee. En toen kwam een opmerking die ook bij Settledpaw in het verkeerde keelgat viel. ‘Ik heb het meegemaakt, mijn moeder wilde me ook niet.’ Ja, Winddancer was niet klaar geweest voor kittens. Hij was opgevoed door een andere queen, waarvan hij eerst heel lang had gedacht dat het zijn echte moeder was. Ze waren een familie, hij, zijn zusjes, Emberspark… Maar alles was in het water gevallen tijdens de reis en hij was teruggekeerd als een heel andere kat. Settledpaw keek Dragonkit aan. Hij zou niet ingaan op de details, maar ergens moest hij wel realiseren dat hij niet de enige was met een strontfamilie. En het jammere was dat je je familie niet kon kiezen en toch bleef het familie. Je was bijna verplicht om van ze te houden, ook al kon je ze niet uitstaan.
Toen bleek de apprentice het onderwerp te willen veranderen. Toen hij vroeg naar zijn vader, gingen zijn gedachten eerst naar Emberspark. Maar dat was zijn vader niet meer, hij was zijn oom. Zijn vader was Outrage, een RiverClan kater. Settledpaws ogen werden donker. ‘Ja hij leeft,’ sprak hij kortaf. ‘Maar dat zou hij net zo goed niet kunnen zijn. Hij is een RiverClanner,’ sprak hij bitter. Hij had de rode kater één keer gezien tijdens de journey. Groot, gevaarlijk en gemeen. Zijn plan was eigenlijk om hen te stelen van ShadowClan, maar Tallstar had daar een stokje voor gestoken. Hij was eng en manipulatief. Hoe had Winddancer zo dom kunnen zijn om op te schieten met dat soort? Settledpaw keek naar zijn poten, zijn oren naar achteren gericht.  
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Don't make a fuss DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Don't make a fuss   Don't make a fuss Icon_minitimeza 13 apr 2019 - 15:26

Het onderwerp “vader” leek blijkbaar ook niet al te bespreekbaar te zijn tussen hun. Toch was Dragonkit verrast dat Settledpaw hem toevertrouwde dat zijn vader uit RiverClan afkomstig was. Echter op de manier waarop hij dat zei, leek het erop dat de Clan dat blijkbaar al wist en dat ze het al geaccepteerd hadden. “Dus je bent een half-Clanner,” murmelde hij terwijl hij Settledpaw kort in zich opnam. Hij had, om eerlijk te zijn, de bouw die de meeste ShadowClanners hadden. En ook zijn geur paste volledig bij die van de andere katten die Dragonkit had geroken. Nee, hij zou nooit hebben gedacht dat Settledpaw RiverClanbloed door zijn aderen had stromen. Maar maakte dat wat uit? Maakte dat een kat anders? Hij had geen idee. Hij was op dit moment nog niet zo bezig met Clanloyaliteiten en dat soort dingen. Bovendien was het voor hem duidelijk dat Settledpaw altijd al in ShadowClan had gehoord. Dus nee, voor hem maakte het niet zo veel verschil. Misschien als hij senior warrior was geweest dat het iets anders was, maar Dragonkit was opgegroeid in een familie dat niet van hem hield en deze tom was om eerlijk te zijn de eerste die echt oprecht interesse toonde en een gesprek met hem aan probeerde te knopen over zijn familie. De anderen toonden nauwelijks zo veel interesse of snauwden hem af. “Ik vind het niet erg,” liet hij op luchtige toon weten. “Voor mij ben je net zo veel ShadowClan als iemand wie voor honderd procent ShadowClanbloed door zijn aderen heeft stromen.” Zoals hijzelf. Of hij moest ergens toevallig uit een ander nestje geboren zijn en zijn moeder of vader waren niet wie ze zeiden te zijn. Dat zou nog eens een droom zijn, zeg. Dan maar RiverClanbloed of welk bloed van een andere Clan dan ook, maar dan had hij misschien in elk geval wel fatsoenlijke ouders. “Maar je mag mijn vader wel hebben, als je wilt. Die geeft ook niks om me,” zei hij op een droge toon, alsof hij de sporen wilde uitwissen dat hij net daadwerkelijk iets aardigs had gezegd tegen iemand. Want dat was best wel shocking als je het hem vroeg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Don't make a fuss Original
Renske
1905
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Don't make a fuss   Don't make a fuss Icon_minitimema 15 apr 2019 - 23:16

Settledpaw had de woorden eruit voordat hij er erg in had. Verdomme, hij had gewoon Dragonkit kunnen vertellen dat Emberspark zijn vader was, dat had ie vast ook wel geloofd. Waarom had hij dit nou weer gezegd? Dom dom dom! Totdat opeens de kit zei dat hij het niet erg vond. Settledpaw wiebelde zijn oren ongemakkelijk toen de kit sprak dat hij hem net zo goed ShadowClan vond als ieder ander in de clan. Dit was niet de reactie die hij had verwacht? Het onschuld van de kit deed hem echter ontdooien en het voelde toch alsof er een last van zijn schouders viel. Als Dragonkit het niet erg vond, misschien waren er meer die hem dan niet vreemd aankeken. Settledpaw kon ook niets aan zijn afkomst doen. Dat was allemaal de schuld van zijn ouders. En toch werd hij door velen anders aangekeken. Hij moest zich gewoon nog meer gaan bewijzen dat hij een loyale ShadowClan kat was. Misschien zou het dan ooit loslopen. ‘Dankjewel,’ wist Settledpaw alleen uit te brengen. Waarom had hij de goedkeuring van een kitten nodig? En ook nog wel een hork van een kitten. Settledpaw grinnikte vervolgens zachtjes toch een beetje om de kitten toen hij zei dat hij zijn vader ook wel mocht hebben. ‘Dat hoeft niet hoor,’ mauwde hij ongemakkelijk. Buiten dat kon het ook helemaal niet. Maar misschien was dit de manier voor de kit om vriendelijk te zijn. Dragonkit was misschien dan wel echt alleen. Een klein beetje steun kon hij ook wel gebruiken. ‘Weet je. Geen ouders hebben lijkt misschien nu verschrikkelijk. Maar geloof me, later wordt je er sterker en beter van.’ Ja. Zelfstandiger, misschien wijzer. Je had met eigen ogen gezien hoe het niet moest. Dus dan kon hij misschien het later zelf beter doen.
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Don't make a fuss DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Don't make a fuss   Don't make a fuss Icon_minitimedi 16 apr 2019 - 9:09

Dragonkit gaf enkel een kort knikje toen de apprentice hem bedankte. Hij vond het vreemd om erover na te denken dat hij zojuist oprecht aardig was geweest tegen iemand. Meestal probeerde hij juist zo ver mogelijk van iemand vandaan te komen of diegene zodanig af te snauwen dat ze hem met rust lieten, maar er was iets in hem dat ervoor zorgde dat hij de toenadering van de apprentice toe liet. Het feit was natuurlijk wel dat hij echt niemand had om tegen te praten en dat deze apprentice wel als een welkome afleiding kwam. Maar hij wist niet of hier een vriendschap uit kon bloeien. Hij wist überhaupt niet of hij ooit capabel zou zijn om een vriendschap te kunnen hebben. Hij was ontzettend wantrouwig aangelegd en had steeds het idee dat als hij zijn vrienden zou maken dat ze hem op de één of andere manier een klauw in zijn rug zouden steken als hij zich even niet goed genoeg concentreerde. Dat gevoel had hij aan zijn ouders te danken, maar misschien kwam er wel een tijd dat hij dat een beetje los kon laten? Hij had geen idee, maar wat hij wel wist was dat hij vooruitgang boekte door zo lang te blijven conserveren met deze apprentice, al was het gesprek misschien nog maar een paar minuten aan de gang. Hij dacht even kort na over de opmerking die de apprentice maakte over zijn ouders. Hmm, ja, misschien had hij wel gelijk. En dus gaf hij een knikje. “Ik heb ze ook niet nodig,” sprak hij op een felle toon. “Over een poosje word ik apprentice en dan wordt me geleerd hoe ik mijn eigen prooi kan vangen en mijn eigen gevechten kan winnen. En als ik klaar ben met mijn training ben ik warrior. Dan kan niemand me nog iets doen.” Hij keek de apprentice strak aan, maar zijn blik verzachtte enigszins toen hun blikken elkaar ontmoetten. “Maar dat geldt natuurlijk ook voor jou,” sprak hij rustig. “Dadelijk ben je een warrior en ben je van niemand meer afhankelijk. Geen mentor, geen apprentices, geen andere warriors. Dat zal jou ook wel goed doen, denk ik.”
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Don't make a fuss Original
Renske
1905
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Don't make a fuss   Don't make a fuss Icon_minitimeza 20 apr 2019 - 0:27


Had Settledpaw deze kitten, die hij nog geen momenten geleden een enorme egoïstische hork had gevonden nou geholpen? Ze hadden wel een soort van dingen met elkaar gemeen. Soort van. Ze hadden allebei niet de beste ouders gehad. Maar Settledpaw was wel altijd omringd geweest met katten die voor hem zorgen, van hem hielden. Hij had altijd alles gekregen wat hij nodig had. Maar de laatste maanden voelde hij zich steeds zó kwaad. En hij zag die woede terug in Dragonkit. En Settledpaw realiseerde zich dat hij zich niet zo moest zijn. Dragonkit wilde dat nu niet van hem aannemen. Maar misschien zou hij dat ook later leren. Dragonkit reageerde ook fel dat hij niemand nodig had, dat hij alles later zelf wel zou kunnen. Settledpaw zuchtte. Misschien bedoelde hij het ook niet op die manier. Het was ook allemaal zo verwarrend. ‘Ook als warrior ben je niet vrijgesteld van álles natuurlijk,’ probeerde Settledpaw nog met een humoristische toon het gesprek weer wat lichter te maken. Je kon niet alles maken. Er waren grenzen. Maar Dragonkit moest dat zelf maar leren. Settledpaw was nergens in de buurt van een mentor zijn. Hij was slechts een apprentice met een lichtelijk zwaar verleden. Toch knikte hij langzaam toen Dragonkit zei dat het voor hem was. ‘Ik zal zelf moeten uitvinden wat ik wil, denk ik?’ sprak hij toen langzaam. Retorische vraag misschien. Maar die filosofie kon zijn kleine brein nog niet begrijpen. Eigenheid en levensdoelen leken nog ontzettend ver weg.  
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Don't make a fuss DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Don't make a fuss   Don't make a fuss Icon_minitimema 22 apr 2019 - 12:23

Dragonkit trok enkel kort met zijn oortje toen hij humoristische ondertoon ontdekte in de stem van de tom. En gek genoeg merkte Dragonkit dat hij voor heel even ontspande, dat hij het voor heel even toeliet dat zijn woede wegebde. Dat was voordien nog nooit iemand gelukt en Dragonkit begon zich af te vragen of deze apprentice misschien wel tot hem door kon dringen. Ze hadden op bepaalde vlakken wel wat gemeen met elkaar, wat er misschien voor zorgde dat Dragonkit zich al iets meer op zijn gemak voelde. De apprentice was een half-Clanner en dat leek geen gemakkelijk leven te zijn. Maar goed, Dragonkit had wel het idee dat tabby zich wel zou redden met de instelling die hij had. Hij leek in elk geval niet zo ver heen te zijn als de kitten en leek ook vrienden om zich heen te hebben die om hem gaven. “Nee, maar het maakt het alvast wel gemakkelijker,” zei hij nog steeds op die rustige toon. Dragonkit was niet van zin om grapjes te gaan maken over zoiets serieus, maar zijn geërgerde toon was weg en het feit dat hij er ook niet op gereageerd had, toonde aan dat hij het niet erg vond dat er een humoristisch tintje aan gebracht werd. Zijn blik gleed bedenkelijk over de apprentice toen deze zijn woorden sprak en hij haalde zijn schouders op. “Ik geloof dat je anders al aardig op weg bent,” zei hij. De apprentice had immers al meer antwoorden op zijn vragen en meer oplossingen voor zijn problemen dan Dragonkit leek te hebben, maar daar kon het leeftijdsverschil tussen hun natuurlijk ook wel een rol in spelen. “Je lijkt me geen onverstandige apprentice en je hersencapaciteit bedraagt al meer dan de gemiddelde kitten hier, dus dat zijn al positieve vooruitzichten.” En ja, dat was Dragonkit’s manier om een compliment te geven, geloof het of niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Settleddust
Catministrator
Don't make a fuss Original
Renske
1905
Actief
Even dust was made to settle. And if we’re made of dust, then what makes us any different?

CAT'S PROFILE
Age: 30 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Deputy
Settleddust
BerichtOnderwerp: Re: Don't make a fuss   Don't make a fuss Icon_minitimema 22 apr 2019 - 20:33


Dragonkit leek zijn poging om het gesprek rustig te maken niet te waarderen, of het ging over zijn hoofd. Want Settledpaw kreeg een koel antwoord terug, waar hij alleen maar instemmend kon knikken. Vervolgens kreeg hij een… compliment? Als “hersencapaciteit hoger als gemiddelde kitten” als een compliment opgevat kon worden. De jonge apprentice mocht hopen dat hij slimmer was dan een kit! Settledpaw wiebelde ongemakkelijk zijn oortjes en keek de kit aan. Het zou inderdaad niet lang meer duren voordat hij apprentice was en vrijer zou zijn. Zijn toekomstige mentor zou wel een flinke kluif aan hem hebben. ‘Dankje,’ besloot Settledpaw dan ook uiteindelijk te beantwoorden. Binnenkort zou hij Warrior worden. Tegen die tijd moest hij toch wel alles op een rijtje hebben, toch? Settledpaw wist niet of hij dat ooit zou hebben. Na de reis had hij nooit meer zijn vader gezien. Hij wist niet hoe hij zou reageren als hij zijn vader zou zien. En hij wilde dat ook niet weten. Hij hoefde hem niet te zien. Hij had hem niet nodig in zijn leven. ‘Weet je Dragonkit, we moeten maar eens samen gaan jagen als je je entree maakt in de apprentice den,’ sprak Settledpaw met een knipoog. Dragonkit was nu nog een kit en hij zou altijd jonger blijven dan Settledpaw. Nu leek dat verschil nog enorm, maar met tijd zouden die maanden relatief worden. Settledpaw klom overeind en schudde het zand van zijn vacht. ‘Maar ik moet maar weer op pad. Zie je later weer!’ Zijn ogen vielen op de deputy waarmee hij de middag had afgesproken om te trainen. De kater leek ook zo langzamerhand weer in beweging te komen. En met nog een dankbare blik keek hij naar Dragonkit. Dit gesprek begon slecht, maar eindigde in mogelijkheden. Vervolgens sprong hij er weer vandoor en voegde zich bij Acorndust, voordat ze het kamp verlieten.

OOC: Settled topic uit. Nieuw topic nu Dragon apprentice is?
S e t t l e d d u s t

I still see your shadows in my room
Can't take back the love that I gave you
It's to the point where I love and I hate you

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Don't make a fuss DPKsfdL
111
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 9 moons old
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Dragonpaw,
BerichtOnderwerp: Re: Don't make a fuss   Don't make a fuss Icon_minitimedi 30 apr 2019 - 19:31

Dragonkit gaf slechts kort een knikje toen de apprentice hem bedankte. Dit was… awkward. Hij was niet zo goed in complimenten geven en deed het eigenlijk ook helemaal niet graag, maar bij de apprentice was het wel gemakkelijk gegaan. Dat kwam misschien ook wel omdat ze redelijk van elkaar wisten wat ze doormaakten omdat ze het zelf al eens meegemaakt hadden, al was de situatie van Dragonkit ietsje anders dan die van de apprentice. Het kwam er beiden in elk geval op neer dat ze iets verloren hadden of iets niet meer hadden waardoor ze er alleen voor stonden. En dat maakte Dragonkit er ook iets gewilliger in om op het voorstel in te gaan. “Deal,” zei hij dus maar op een simpele toon toen de apprentice zijn woorden sprak. Zodra hij het wat rustiger zou hebben met zijn trainingen, zou hij de apprentice aanspreken zodat ze beiden konden gaan jagen. En wie weet, heel misschien, was er wel een buitenkansje dat ze een vriendschap op konden bouwen. Maar goed, zover was Dragonkit nog lang niet. Eerst wilde hij al wat andere banden aftasten voordat hij zich er volledig in zou smijten. Het zou er vanaf hangen hoe zijn omgeving op hem zou reageren en alleen tijd kon dat vertellen. En dus deed Dragonkit ook geen moeite toen de apprentice afscheid nam, gaf hem enkel een rustig knikje en zwiepte met zijn staart ter afscheid. Vervolgens werd hij terug de nursery in gelopen en trippelde op zijn gemakje terug naar binnen, maar niet zonder nog één keer over zijn schouder te kijken naar de apprentice. Ja, concludeerde hij voor zichzelf. Hij mocht de apprentice wel. Voor nu dan.


OOC: Topic uit. Ik zal een nieuwe maken ^^
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Don't make a fuss
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: ShadowClan territory :: ShadowClan camp-
Ga naar: