maniac 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 maniac

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Cheetahcall
Member
maniac DPKsfdL
San
67
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cheetahcall
BerichtOnderwerp: maniac   maniac Icon_minitimewo 13 maa 2019 - 15:27

Sinds ze geen zin had om terug te keren naar het kamp besloot ze maar even langs de fourtrees te gaan. Ze zou liegen als ze zou zeggen dat ze het geen mooi gebied vond, het was enkel wat te druk voor haar taste. Al niet zo als in het kamp natuurlijk; behalve als er een Gathering gaande was. Eenmaal aangekomen vulde een geur haar neusgaten; windclan. Maar Cheetahcall voelde haarzelf wel redelijk goed om een praatje te maken. 'Goedendag,' Begroette ze de ander rustig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Lightspell
Member
maniac Tumblr_poibr9jfKr1qgvk6xo1_400
Mark
13
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 44 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Tunneler
Lightspell
BerichtOnderwerp: Re: maniac   maniac Icon_minitimedi 19 maa 2019 - 13:00


Hij miste bepaalde dingen in zijn leven die hij niet hard opsprak. Het zweefde door zijn kop heen als een bijenzwerm maar de grijs met witte Windclanner was niet goed om zijn emoties en pijn uit te spreken. Hij hield het liever voor zich, in tijd helend aan de zijn mentale wonden. Het was iets  wat hem begon te belemmeren in het dagelijkse leven maar Lightspell kreeg de woorden van zijn gescheurde hart niet over zijn lippen. Hij was een binnenveter, hoe hard hij het ook probeerde om zijn hart uit te storten lukte hem dat gewoon niet.. zo was hij nou eenmaal niet. Ooit was er een kat geweest waar hij wel alles bij kwijt kon maar dat was ook dezelfde kat die zijn hart zo gebroken had. Hun situatie op het moment was z’n taboe dat hijzelf niet eens wist wat er nu tussen hun speelde, het enige wat de Tunneler wist was dat hij zich gebruikt en gebroken voelde maar ook dat dat zijn liefde zo diep geworteld zat dat hij de ander maar niet los kon laten. Even schrok de grijze tom toen de geur van Shadowclan - waar zijn grote liefde vandaan kwam - zijn neus in blies. Met een kloppende hart keek hij om zich heen, bang om de witte kater hier nu tegen te komen na alles. Hij zal niet weten wat er dan gebeuren zal gaan maar wat die wel wist was dat het niet prettig zal lopen. Opgelucht was hij dan ook toen de Shadowclan geur niet van Nightcurse vandaan kwam maar van een andere moeras warrior. 'Goedendag,' Werd er rustig begroet. Iets waar hij even van opkeek maar al snel van glimlachte. Een praatje was nooit verkeerd, de tom vond het juist leuk en fijn als andere vriendelijk waren. Hij verwachtte het gewoon niet zo snel van een Shadowclanner. Zou Tallstar’s zijn positieve vibe de clan hebben beïnvloed? “Goedemiddag Shadowclanner.” Hij was nog een jonge warrior, alle namen van alle clankatten wist hij nog niet allemaal uit zijn hoofd. “Hoe is het in Shadowclan? Schijnt de zon net zo warm bij jullie zoals bij ons op de heides?” Vroeg hij met een rustige, vriendelijke en diepe stem. Met nog steeds een glimlach op zijn lippen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Cheetahcall
Member
maniac DPKsfdL
San
67
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 18 Moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Cheetahcall
BerichtOnderwerp: Re: maniac   maniac Icon_minitimedi 19 maa 2019 - 15:08

“Goedemiddag Shadowclanner.” Werd ze terug begroet. “Hoe is het in Shadowclan? Schijnt de zon net zo warm bij jullie zoals bij ons op de heides?” ging de kater rustig maar vriendelijk veder. Zijn glimlach zou vast andere aansteken; maar niet bij Cheetahcall. Glimlachen deed namelijk pijn.'Warm hmm? Dan hebben jullie volgens mij niet zoveel last van sneeuw.' sprak ze licht geamuseerd. De grijze kattin zwaaide langzaam met haar poot in de lucht 'Of wel windclanner?'
Terug naar boven Ga naar beneden
 
maniac
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: