Hope is a lovely thing. 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Hope is a lovely thing.

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Coldstreak
Member
Hope is a lovely thing. DPKsfdL
Freedje
232
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Coldstreak
BerichtOnderwerp: Hope is a lovely thing.   Hope is a lovely thing. Icon_minitimedi 19 maa 2019 - 19:50

Een strakke blik was in zijn ogen te zien terwijl hij de grond afspeurde naar prooi. Hij had zijn bek openhangen en zijn oren gespitst, maar had, net zoals het afgelopen half uur, geen teken van prooi opgevangen. Hij gromde op een ontevreden manier, maar liet zijn schouders nog niet zakken. De jacht zou voor hem pas gedaan zijn als de schemering straks zou beginnen. Het was niet abnormaal dat ze rond deze tijd niet veel prooi binnen brachten, maar het was wel behoorlijk vervelend te noemen. Hij zag zijn Clanmates niet graag met honger naar bed gaan; hij schoof al wel eens sneller zijn prooi naar opzij dan dat hij er echt genoeg van at, al was het maar om iemand anders te behoeden voor dat vreselijke hongergevoel dat zich echt diep in je maag kon nestelen en je op sommige momenten zelfs wakker kon houden. Maar goed, daar ging hij niet te veel over nadenken. De situatie was nu eenmaal zoals ze was en Cold was nooit een kat geweest die te lang bij de negatieve zaken bleef hangen. Daar had hij nu eenmaal weinig aan. Hij kon zich beter op focussen op het jagen zodat hij straks weer één mond minder moest voeden. Soms voelde het net aan alsof zijn Clan zijn kinderen waren, al was dat vreemd omdat de meeste warriors die in zijn den sliepen ouder waren dan hem. Het was gewoon een gevoel dat hij had, een gevoel dat waarschijnlijk sterker zou worden als Thornstar hem binnenkort een apprentice zou geven. De tom liet zijn blik nogmaals door het territorium glijden en ving eindelijk een glimp op van een prooi. Hij boog een beetje door zijn poten heen en concentreerde zich volledig op de prooi. Na een paar minuten en met een bonzend hart had hij de prooi succesvol weten te doden. Met een triomfantelijk gevoel in zijn binnenste groef hij een gat zodat hij de prooi later weer terug op kon pikken. Daarna besloot hij om snel een ronde langs de grenzen te doen en een kijkje te nemen bij Fourtrees nu hij daar toch in de buurt was. Er was een klein deel in hem dat even een pauze wilde nemen van zijn Clanproblemen; hij wist dat hij dat bij Fourtrees makkelijk kon doen. En dus bereikte de zwarte tom niet veel later de vier grote eiken. Zijn blik richtte zich op de WindClangrens toen hij iemand hoorde naderen. Hij zuchtte zachtjes. Hij had echt gehoopt om eens alleen te kunnen zijn.


+ Eerste post voor Stallionheart
Terug naar boven Ga naar beneden
Stallionheart
Member
Hope is a lovely thing. 79e0b5b892cd3413d4d14b3165517b111
Rebecca
3214
Actief
TAKE THE RISK
OR
LOSE THE CHANCE


CAT'S PROFILE
Age: 40 Moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior {Previous Leader}
Stallionheart
BerichtOnderwerp: Re: Hope is a lovely thing.   Hope is a lovely thing. Icon_minitimedi 19 maa 2019 - 21:25


Stallionheart
Let me take you for a wild ride
WindClan
33 Moons

Let me take you for a wild ride
» Mood: - «

De sterren leken langzaam wakker te worden en de dag om te ruilen voor de nacht. Zijn poten hadden hem al eerder naar de vier eiken gebracht en hij was daar na de Patrol niet meer geweest. De vier eikenbomen die voor de vier Clans stonden hadden daar een statige plek die het landschap verdeelden in de vier gebieden die de Clans thuis noemde. Met het invallen van de schemering leek er iets te zijn dat fluisterde dat hij terug moest naar Fourtrees. Wat hem dat precies vertelde wist hij niet maar hij gehoorzaamde de stem in zijn binnenste. Met een rustige pas liep de kater naar de bomen toe. Wat was het dat hem riep?

Terug naar boven Ga naar beneden
Coldstreak
Member
Hope is a lovely thing. DPKsfdL
Freedje
232
Actief

CAT'S PROFILE
Age: 38 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank: Senior Warrior
Coldstreak
BerichtOnderwerp: Re: Hope is a lovely thing.   Hope is a lovely thing. Icon_minitimedi 26 maa 2019 - 22:09

Coldstreak keek toe hoe de WindClanner zich begaf naar de vier eiken. Het leek wel alsof de WindClanner, die Coldstreak herkende als de deputy van WindClan, Stallionheart, hem niet in de gaten leek te hebben. En even overwoog hij om die afleiding te gebruiken zodat hij terug naar zijn territorium kon gaan. Hij kon ook even op de Sunningrocks gaan liggen, ook al scheen de zon daar niet op. Maar nee, dan zouden zijn Clanmates hem waarschijnlijk weer lastig komen vallen. En het was niet dat hij een hekel aan ze had of ze niet apprecieerde, maar hij had nu echt even nood om alleen te zijn. Met een Clanmate kon je een gesprek niet zomaar afkappen en met een buitenstaander kon dat wel, ook al was het de deputy van een andere Clan. Zijn blik gleed naar Stallionheart en hij trok kort met zijn oortje toen hij de haast dromerige blik in de ogen van de kat zag. Het was vreemd om te zien en Coldstreak wist niet goed wat hij hiervan moest vinden of wat hij ermee moest doen. De kat was behoorlijk onoplettend voor zijn rang en voor zijn leeftijd, iets wat hem duur kon komen te staan als hij de verkeerde katten in zijn omgeving had. Hij besloot uiteindelijk om uit beleefdheid toch maar iets te zeggen. Als Stallionheart hem nu weg zou gaan, zou hij daar later misschien wel een opmerking over krijgen. De rang die de kat had dwong toch een bepaald respect af, bedacht Coldstreak zich. Hij zuchtte dan ook diep en liep op de tom af. “Stallionheart, een goedemiddag,” sprak hij op rustige, beleefde toon, maar met de nodige afstandelijkheid die de Clanrivaliteit afdwong bij hem. “Is er iets belangrijks wat ik hier mis?” vroeg hij toen misschien toch ietwat nieuwsgierig terwijl hij Stallionheart’s blik volgde naar de eiken die hij al zo vaak had gezien en zich afvroeg wat hij hier nu precies miste.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hope is a lovely thing.
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: