Because f*ck the rules, right? 
IndexGebruikerslijstRegistrerenLaatste afbeeldingenInloggenZoeken
We're part of a story, part of a tale. We're all on this journey, no one is to stay. Where ever it's going. What is the way?
Welcome
Warrior Cats is een rollenspel gebaseerd op de serie 'Warriors' van Erin Hunter. Je verkent hier al schrijvend de geliefde wereld van de Clankatten, rogues en kittypets. Dit doe je door je eigen karakter aan te maken, waarbij je bijna alles zelf mag bepalen over uiterlijk en karakter. Wild of tam, goed of slecht, sociaal of eenling? Help jij oorlogen te voorkomen? Of ben je een van de katten die hongerig opzoek is naar een groter territorium en meer macht? Het kan allemaal op Warrior Cats.
KIND OF WEATHER
LEAFBARE
Season
Leafbare, -8°C - 3°C
Het blad is nu volledig van de bomen af en iedere ochtend wordt je begroet met rijp aan de takken en een kille wind. Gepaard met winterse neerslag, is het woud gehuld in een witte deken.
WHAT'S HAPPENING
Current Event
No current forum-wide event.
THE ALLEGIANCES
Clans
THUNDERCLAN
RIVERCLAN
WINDCLAN
SHADOWCLAN
BLOODCLAN
THE MANAGEMENT TEAM
Staff
COME JOIN US
WC DISCORD

SWITCHERDIESWITCH
SWITCH ACCOUNT
Deel
 

 Because f*ck the rules, right?

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Ga naar beneden 
Vipergaze
Member
Because f*ck the rules, right? DPKsfdL
Freedje
118

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vipergaze
BerichtOnderwerp: Because f*ck the rules, right?   Because f*ck the rules, right? Icon_minitimezo 24 maa 2019 - 17:55

Viperpaw knipperde langzaam met zijn ogen terwijl hij naar de lange uitleg van zijn mentor luisterde. Hij humde en knikte zo nu en dan en deed net alsof hij ontzettend geïnteresseerd was, maar eigenlijk was hij wel een klein beetje klaar met deze training. Het was niet dat hij zich niet interesseerde voor de training en zijn best niet wilde doen, maar hij had deze uitleg al een paar keer gehoord. Zijn mentor vond het blijkbaar nog om het meerdere keren te herhalen zodat Viperpaw het echt goed zou begrijpen. Ja, de apprentice begreep dat prooi momenteel schaars was en dat zijn mentor alles uit elke trainingssessie wilde halen, maar was het daarvoor echt nodig om telkens weer dezelfde uitleg te doen, dezelfde woorden uit te spreken? Blijkbaar wel. Nadat Viperpaw het seintje had gekregen dat hij mocht vertrekken, wist de tomcat niet snel genoeg hoe hard hij weg moest rennen. De zucht die volgde van zijn mentor was voor hem nog van ver te horen, maar daar besteedde de apprentice nauwelijks aandacht aan, evenals de roep dat hij zich niet te ver mocht afzonderen. Hij rolde enkel met zijn amberkleurige ogen, een grijns glijdend om zijn lippen. Viperpaw had een beetje lak aan de regels. Hij was loyaal aan zijn Clan en hij zou er niet aan denken om een vriendschap met iemand te starten buiten zijn eigen Clan, maar soms wilde hij wel de regels eens overtreden door zich juist wel buiten zijn eigen grenzen te begeven of door iets anders te doen wat eigenlijk niet mocht. Hij stelde zich arrogant op en stelde meestal een muur rond zichzelf op zodat katten niet zijn echte gevoelens zouden zien. Hij had sowieso niet het gevoel dat de meesten hem mochten; hij was half-Clan en dat was een bekend feit. De meeste Clanmates wisten dat hij RiverClanbloed door zijn aderen had stromen en hoewel ze niks persoonlijk tegen hem zeiden, had Viperpaw de afkeurende blikken die hij en zijn moeder toegeworpen kregen heus wel door. En hoewel hij net deed alsof hem dat niets kon schelen, brak het hem vanbinnen wel. Een beetje dan maar. Viperpaw snoof om zijn eigen gedachten en stopte pas met heel hard te rennen toen hij Fourtrees ontdekte. Zijn flanken zwoegden en hij had even tijd nodig om terug op adem te komen, maar het voelde wel goed om al die frustratie even van zich af te rennen.


+ Eerste post voor Lunarpaw
Terug naar boven Ga naar beneden
Lunarpaw'
Member
Because f*ck the rules, right? Xsz2db7
Krelis
56
Actief
liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist

CAT'S PROFILE
Age: 10 moons
Gender: She-cat ♀
Rank:
Lunarpaw'
BerichtOnderwerp: Re: Because f*ck the rules, right?   Because f*ck the rules, right? Icon_minitimevr 29 maa 2019 - 12:08

De jonge RiverClan leerling vroeg ze af hoe ver ze al gewandeld had op haar queeste naar verse prooi. Het moest best al een eindje geweest staan, gezien de zon nu al hoog boven haar hoofd leek te staan. Toen ze was vertrokken hing deze nog een stuk lager. Zou ze zich inmiddels nog wel op RiverClan territorium bevinden? Die vraag leek zichzelf te beantwoorden, gezien verschillende, onbekende geuren haar al snel op begonnen te vallen. De meeste geuren leken echter al ouder te zijn, maar Lunarpaw kon het beste op haar hoede blijven. Ondanks dat ze geen van de geuren kon herkennen, was er wel eentje die het meeste opviel. Nieuwsgierig als ze was begon ze de geur te volgen, tot de oorsprong haar al snel duidelijk werd. Een eind verderop stond een andere kat, ze schatte zo ongeveer van haar eigen leeftijd. Dat moest haast wel een kat van een andere Clan zijn. Op de afstand waarin ze zich nu bevond zou hij haar makkelijk moeten kunnen zien, dus om het mogelijke escaleren van de situatie te voorkomen besloot ze het ijs maar te breken. "Goedemiddag," begroette ze de ander zo zelfverzekerd mogelijk, al was ze niet geheel zeker of dat ook zo over was gekomen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Vipergaze
Member
Because f*ck the rules, right? DPKsfdL
Freedje
118

CAT'S PROFILE
Age: 14 moons
Gender: Tomcat ♂
Rank:
Vipergaze
BerichtOnderwerp: Re: Because f*ck the rules, right?   Because f*ck the rules, right? Icon_minitimewo 3 apr 2019 - 14:43

Viperpaw draaide zijn kop toen de geur van RiverClan zich in zijn neusgaten boorde. Het deed hem denken aan alles wat hij achter zich had moeten laten. Zijn moeder had hem meegenomen naar ShadowClan en zijn vader en zijn broertje en zusje waren achtergebleven in RiverClan. Hij zou hun nooit ontmoeten, tenzij ze natuurlijk naar een Gathering zouden komen. En zelfs dan zou het enkel gokken worden wie ze waren. Zijn moeder had duidelijk gemaakt dat ze hem niet ging laten weten wie zijn vader was. Het zorgde voor een moeilijke band tussen hun twee. Het zorgde er ook voor dat Viperpaw zo veel mogelijk regels probeerde te overtreden zodat hij haar kon frustreren. En wie weet, misschien zou ze hem zelfs zo verachtelijk vinden dat ze hem terug liet meenemen naar RiverClan. Alhoewel… dat was ook niet wat hij wilde. Hoewel er RiverClanbloed door zijn aderen stroomde, was hij weldegelijk loyaal aan ShadowClan. Hij vond de tactieken die hij van hun leerde heerlijk en wilde het voor niets anders inruilen, maar hij vond het gewoon soms leuk om te zien hoe hij zijn moeder op de stang kon jagen door de opmerkingen die hij maakte. Zijn blik ontmoette die van een RiverClanapprentice en hij knikte enkel koeltjes naar haar toen ze hem begroette. “Ben je niet een beetje ver van je Clan vandaan, kleintje?” vroeg hij. Ze was misschien net maar iets jonger dan hem, maar Viperpaw was erg groot voor zijn leeftijd en hij was van deze afstand ook al zeker dat hij groter dan haar was als hij voor haar te komen zou staan. “Het is wel dapper van je, hoor,” sneerde hij. “Kijk maar uit dat de grote boze BloodClanners je niet op komen eten.” Hij keek haar met een valse grijns aan. Nee, socialiteit lag niet echt in zijn bloed. Niet echt tegenover zijn Clanmates, niet tegenover andere Clan cats en al zeker niet tegenover RiverClanners.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Because f*ck the rules, right?
Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Warrior Cats :: Other Territory :: Fourtrees-
Ga naar: